![]() |
#1 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ceylankimya Şuan
![]() Son Aktivite: 12.06.2008 07:57
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() Çene altı Erdoğan'ın içine sindi mi? Yazıcıoğlu, şöyle konuştu: "Çene altı bağlama modelinin Sayın Başbakan’ın da içine sinmediğini gözledim. Başbakan’a ’çene altından bağlama tarifi yanlış. Çünkü, o zaman arkadan bağlamak yasak olur’ dedim. Başbakan da ’öneri olarak getirin, uzlaşırız" dedi. Önerilerimizi, AK Parti’ye ileteceğiz."![]() Yeni formül AK Parti’de değerlendirilen teklife göre, türban tanımındaki ’çene altı’ ifadesi kalacak, ancak ’bağlanır’ ibaresi çıkarılacak. Yeni tanım, "Başın örtülmesinin, çene altından kişinin yüzü açık ve kimliğinin tanınmasına imkan verecek şekilde olması gerekir" olacak. kaynak:haber7.com
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() puar Şuan
![]() Son Aktivite: 29.04.2010 14:08
Tournaments Won: 1Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
![]() Demiştim sanırım bu değişiklik sadece 1 sorunu çözer 1 sorunu beraberinde getirir.Daha neler tartışacak Allah sonumuzu hayır etsin.
![]() |
![]() |
#3 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Amin.Valla çok saçma çene altı ifadesi yav. Yapıyosan adamakıllı yap olsun bitsin...Bu kez kapıda çenealtımı kontrol edilecek?
![]() |
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Durun daha beterin beteri var...
İşte biz dedik söz verdik başörtüsü yasasını getirdik sizde bize o verin denilecek...
![]() |
![]() |
#5 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 898
![]() ![]() ![]() |
![]() Sadece çenealtı sorunu değil ki.Şimdi örtülü bacımız mezun olup örtülü şekilde öğretmen olmak isteyecek gene aynı sorun karşımıza çıkaçak Akp sorunu tam çözmedi ki bana göre bu iş formaliteden ibare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonbahar5803 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.09.2009 13:57
Tecrübe Puanı: 828
![]() ![]() ![]() |
![]() Çok mu kolay zannediyorsunuz bu serbestliği getirmek. Ben kesinlikle formalite icabı olduğunu düşünmüyorum. Canla başla uğraşıyorlar ama maalesef tek başına başta oldukalrı halde bazı şeylere güçleri yetmiyor. Yeterince destek de görmüyorlar.
Çene altı formülü tabiki AKP'nin içine sinmedi, bunun daha değişik sorunlar getireceğinin farkında. Gel görki aslında göstermelik destek veren MHP'ymiş, onu anladım. Dün vekilleri şu ifadeyi kullandı: ''Çene altı ibaresini kaldırmamız mümkün değil. Biz anadolu kadını gibi çenenin altından bağlanması taraftarıyız.'' Bu hükümeti suçlayacağınız en son konu başörtüsü konusudur. Asıl, ''İhtilali göze alıyorsan, idam edilmeyi göze alabiliyorsan yap değişiklikleri. Geçmişte örneklerini gördük.'' diyen karşıt görüşlü siyasileri suçlayın.
![]() |
#7 |
Tecrübeli Yiğido
![]() |
![]() Valla ALLAH yar ve yardımcımız olsun...Milletimize zeval vermesin....Din-i İslam 'ı tam yaşamayı nasip eylesin...
![]() |
![]() |
#8 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslıgenç Şuan
![]() Son Aktivite: 20.03.2016 23:42
Tecrübe Puanı: 898
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Nereden bakarsanız bakın bu yasayı getirenlerin ben korkak insanlar oludğunu düşünüyorum bundan 2 yıl oncede girişimde bulunacaklardır bir kaç çapulcu rektörün yürüşünden korkarak geri çekmişlerdi...
Erbakan hocamızın şu sözünü hatırlatıyorum... EY Tayyip kendine gel.... Burdan şu çıkıyorki çözüm isteyen halk 15 sorunun tamamnı çözülmesini istiyor sadece birini değil.
![]() |
![]() |
#10 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() recosan58 Şuan
![]() Son Aktivite: 05.09.2011 18:13
Tecrübe Puanı: 668
![]() ![]() |
![]() arkadaşlar bu öyle kolay çözülecek sorun değil görüyorsunuz işte yüzde 20 lik bir kesim
sanki türkiyenin tamamı kbaşörtüsüne karşıymış gibi lanse ediyor neticede bu bir siyasi partinin sorunuda değildir toplumun sorunudur benim şahsi görüşüm akp ve mhp yi desteklemek lazım bütün zorluklara göğüs gererek bu sorunu çözmeye çaba gösteriyorlar bakın görüyorsunuz karşı olanları nasıl yaygara koparıyorlar siyasi görüşümüzü bir kenara bırakıp bu yasağın kalkması için bizlerde en az onlar kadar tepkimizi gösterelim saygılarımla |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|