![]() |
--->: tartışma adabı
Tartışmasını bilmek,sevinmesini bilmek,üzülmesini bilmek sanırım oda bir kültür meselesi. Yukarıdaki uzun yazılan konunun kısaca özeti bu sanırım.
|
En önemliside karşındaki insanın ne dediği veya ne istediğini iyi bilip anlayarak görüşlerine ve istelerine saygı duymaktır.
|
Bazı arkadaşlarıın yorumları ne yazıkki sınırın biraz ötesine geçiyo ve yukarıdaki yorumla pek uyuşmuyo,buda sitemizin seviyesi bakımından çok önemli. Hemen linç etmeye kalkmayalım.Biraz daha hoşgörü biraz daha sabır biraz daha olgunluk penceresinden bakalım.Bunlar birşey kaybettirmez bizlere...Kazanan insanlık olsun.Saygılar
|
bu konuyu okumayan arkadaslarımız var sanırım sitemizde????????????
|
aynen katılıyorum adabımızı üslubumuzu hep gözden geçirelim ne olur yoksa
kakafoni çıkar ortaya, nitekim bir çok konumuzda darmadağın kalıyor ,kimse kimseye katılmak zorunda değil, herkes görüşünü yazmalı, ama cevaplar saygıyı zorlamamalı, en güzel demokrasiyi en azından internetten bari sağlayalım , herkes güya kendince tarafında yazana haksızlık yaptığında bile sus demiyor , yanlışsın demiyor her yerde herzaman iki takım kuruluyor, bu olmaz, bu ablayıştan vazgeçelim, 23 yıldır para verip almadığım bir gazetenin taraftarı zannedip adam bana aklınca giydiriyor anlatıyorum hala anlamıyor, bu kadar şablonik bakışı herkes yenmeli barış çubuğunu hep tüttürelim dostlarım :) |
[QUOTE=abircan;244348]aynen katılıyorum adabımızı üslubumuzu hep gözden geçirelim ne olur yoksa
kakafoni çıkar ortaya, nitekim bir çok konumuzda darmadağın kalıyor ,kimse kimseye katılmak zorunda değil, herkes görüşünü yazmalı, ama cevaplar saygıyı zorlamamalı, en güzel demokrasiyi en azından internetten bari sağlayalım , herkes güya kendince tarafında yazana haksızlık yaptığında bile sus demiyor , yanlışsın demiyor her yerde herzaman iki takım kuruluyor, bu olmaz, bu ablayıştan vazgeçelim, 23 yıldır para verip almadığım bir gazetenin taraftarı zannedip adam bana aklınca giydiriyor anlatıyorum hala anlamıyor, bu kadar şablonik bakışı herkes yenmeli barış çubuğunu hep tüttürelim dostlarım :)[/QUOTE] DİYOSUN AMA SEND DİKKATLİ OLMASIN ABİ BAZI YAZILARIN GERÇEKTE RAHASIZ EDİCİ?? İNCE DÜŞÜNMEMEK LAZIM BEN DÜŞÜNDÜM SACLARI BEYAZLATTIM GERÇİ SENİNDE BENDENDE BEYAZ AMA YAPACAK BİŞEY YOK...SAYGII SAYGII SAYGI KAYBETMEYİZ FAZLA BİŞEY ;) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:06. |