![]() |
--->: REKTÖRE DAVA AÇTILAR
[B][I]Haclıyı iyi bilirim ben ama Osmanlı zihniyeti de boyleydi simdi nerdeler bi dusuniim hmmmsss:D:D[/I][/B]
|
[QUOTE=banu58;239680][I][COLOR="Magenta"][B]İş bilekte değil yürekte biter!
Haçlı zihniyetide böyleydi, Yolun düşerse birara soruver Şimdi Ege denizindeler![/B][/COLOR][/I][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Yok zaten bilek konusunda da ben birçok test gerçekleştirdim. [/COLOR][/B]:) |
[QUOTE=xwst;239679][COLOR="red"][B][U][I]sevgili banu sen de mi aker kullananlardansın yoksa:) Malum arkadasa beynindeki art niyetleri ort diye kisiligine laf atıyosun falan,anlayalım :P[/I][/U][/B][/COLOR]
[B][I][COLOR="Black"]Nerdee bizim donemimizdeki etik tartısma yontemi ah gencligim ah :D:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I]Ben türbanlı değilim güzel kardeşim ama sizin gibin yontma taş devrindede kalmadım herkes kıyafetinde ve düşüncesinde özgür olmalıdır düşüncesinin savunucusuyum. Hem düşünce özgürlüğünde varsınızda bunda niye yoksunuz anlamadım. Özgürlüklerin timsali Nazım Hikmetin kemikleri sızlayacak![/I][/B][/COLOR] |
[QUOTE=xwst;239681][B][I]Haclıyı iyi bilirim ben ama Osmanlı zihniyeti de boyleydi simdi nerdeler bi dusuniim hmmmsss:D:D[/I][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"] Osmanlı olmasaydı senin şu andaki durumun nasıl olurdu çok merak ediyorum ..[/COLOR][/B] :) |
[B][I][COLOR="Red"]Neyse bugunluk bu muhabbet yeter.Yarın da cemaat evine gidip muhabbet edeyim ablacıklarımlan :D En sonunda Fatma sen haklısın diyolar ya cok seviniyorum mutlu oluyorum yahu hahaha:D:D[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=xwst;239685][B][I][COLOR="Red"]Neyse bugunluk bu muhabbet yeter.Yarın da cemaat evine gidip muhabbet edeyim ablacıklarımlan :D En sonunda Fatma sen haklısın diyolar ya cok seviniyorum mutlu oluyorum yahu hahaha:D:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Tabi muhakkak öyledir. Senin adına sevindim. [/COLOR][/B]:) |
[QUOTE=xwst;239685][B][I][COLOR="Red"]Neyse bugunluk bu muhabbet yeter.Yarın da cemaat evine gidip muhabbet edeyim ablacıklarımlan :D En sonunda Fatma sen haklısın diyolar ya cok seviniyorum mutlu oluyorum yahu hahaha:D:D[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"]Ablacıkların yaşca senden büyükmüş ama zekaca oldukça geriler belli:::[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=banu58;239680][I][COLOR="Magenta"][B]İş bilekte değil yürekte biter!
Haçlı zihniyetide böyleydi, Yolun düşerse birara soruver Şimdi Ege denizindeler![/B][/COLOR][/I][/QUOTE] BAK CAHİL RESİM. SENİN PROFİLİNİ ÇİZEYİMMİ. CİDDİ ANLAMDA KENDİNDEN NEFRET EDEN ,KENDİNİ SEVMEYEN,AYNAYA BAKMAKTASN KORKAN,DOLAYISIYLADA İNSANALRI SEVMEYEN BİRİSİN. VEE YEMİN EDERİM Kİİ DİN DIŞINDAKİ HAYATTAKİ BAŞARISIZLIĞIN,KARŞILATIĞIN YERNİLGİLER SENİ BU HALE GETİRMİŞ. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM,YÜREK GÜZELLİĞİ DIŞA YANSIRR MERAK ETME. SEN DIŞ GÖRÜNÜĞŞÜNLE ÇİRKİN OLSAN BİLE YÜREĞİN GÜZELSE İNSANALR SENİ ÇOK GÜZEL BAYAN OLARAK GÖRECEKLERDİR. |
[QUOTE=serhatcan;239691]BAK CAHİL RESİM. SENİN PROFİLİNİ ÇİZEYİMMİ. CİDDİ ANLAMDA KENDİNDEN NEFRET EDEN ,KENDİNİ SEVMEYEN,AYNAYA BAKMAKTASN KORKAN,DOLAYISIYLADA İNSANALRI SEVMEYEN BİRİSİN. VEE YEMİN EDERİM Kİİ DİN DIŞINDAKİ HAYATTAKİ BAŞARISIZLIĞIN,KARŞILATIĞIN YERNİLGİLER SENİ BU HALE GETİRMİŞ. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM,YÜREK GÜZELLİĞİ DIŞA YANSIRR MERAK ETME. SEN DIŞ GÖRÜNÜĞŞÜNLE ÇİRKİN OLSAN BİLE YÜREĞİN GÜZELSE İNSANALR SENİ ÇOK GÜZEL BAYAN OLARAK GÖRECEKLERDİR.[/QUOTE]
Ben de senin profilini çizeyim mi : [B][COLOR="Indigo"]Konuyla ilgili bilgisi olmayıp aralara atlayan ve aynı klasik ifadeleri kullanarak olduğu yerden bitiveren "Aritmetik Sazan" olarak tarif edebileceğim Osmanlılarda "Münasebetsiz Ahmet Efendi" adıyla nam salmış babayiğidi andıran ve insanlara hakaret etmeyi davranış haline getirmiş problemli bir arkadaşsın. [/COLOR][/B] |
[QUOTE=serhatcan;239691]BAK CAHİL RESİM. SENİN PROFİLİNİ ÇİZEYİMMİ. CİDDİ ANLAMDA KENDİNDEN NEFRET EDEN ,KENDİNİ SEVMEYEN,AYNAYA BAKMAKTASN KORKAN,DOLAYISIYLADA İNSANALRI SEVMEYEN BİRİSİN. VEE YEMİN EDERİM Kİİ DİN DIŞINDAKİ HAYATTAKİ BAŞARISIZLIĞIN,KARŞILATIĞIN YERNİLGİLER SENİ BU HALE GETİRMİŞ. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM,YÜREK GÜZELLİĞİ DIŞA YANSIRR MERAK ETME. SEN DIŞ GÖRÜNÜĞŞÜNLE ÇİRKİN OLSAN BİLE YÜREĞİN GÜZELSE İNSANALR SENİ ÇOK GÜZEL BAYAN OLARAK GÖRECEKLERDİR.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][I][B]Aaa sen burdamıydın trübün görevlisi sen çık oraya şakşakçılığını yap fikirdaşlarına, Ressamsın belli ama sanatkar değilsin,olsaydın önce kendine bir profil ve gelecek çizer sonrada yaşardın. Çirkinmişim hayalin bile yetmez beni düşünmeye beni ALLAH yarattı nasıl çirkin olurumki??? Üzülüyorum size haa kelimelerinin hepsini büyük yazma kültür abidesi,forum kurallarını oku büyük harf YASAK![/B][/I][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:51. |