![]() |
--->: REKTÖRE DAVA AÇTILAR
[B][I][COLOR="Red"]Sense hukuktan anlamayan,sordugu sorunun dahi maiyeti bilmeyen ve soruma kacamak cevap verdin diyerek bu sekilde bilgisizlik uzerine bir tartisma yurutmeye calısan,''elalemin derdi seni mi gerdi''diyerek olayı mahelle karısı agzına surukleyen ve ayrıca karsidakini ezmek icin kisiligine hakaret eden bilgisizin tekisin bence.O hakaret ettigin vatandas senden buyuk,en azından buyuklerine saygılı ol.Benden bi oneri[/COLOR][/I][/B]
|
[QUOTE=serhatcan;239691]BAK CAHİL RESİM. SENİN PROFİLİNİ ÇİZEYİMMİ. CİDDİ ANLAMDA KENDİNDEN NEFRET EDEN ,KENDİNİ SEVMEYEN,AYNAYA BAKMAKTASN KORKAN,DOLAYISIYLADA İNSANALRI SEVMEYEN BİRİSİN. VEE YEMİN EDERİM Kİİ DİN DIŞINDAKİ HAYATTAKİ BAŞARISIZLIĞIN,KARŞILATIĞIN YERNİLGİLER SENİ BU HALE GETİRMİŞ. SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM,YÜREK GÜZELLİĞİ DIŞA YANSIRR MERAK ETME. SEN DIŞ GÖRÜNÜĞŞÜNLE ÇİRKİN OLSAN BİLE YÜREĞİN GÜZELSE İNSANALR SENİ ÇOK GÜZEL BAYAN OLARAK GÖRECEKLERDİR.[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]ARKADAŞIM SEN MÜNECCİMMİSİN MİLLETİN İÇİNİ OKUYOSUN. YOKSA İÇİNDEKİ O KİRLENMİŞ DUYGULARIN HERKESTE VAROLDUĞUNUMU SANIYORSUN.İNAN YAZIK ÇOK YAZIK YANİ HER KONU TARTIŞILIR AMA İSLAMI VE DİNİ NE OLUR TARTIŞMAYIN HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER TARTIŞMASIZ ORASIDIR.YARIN SANADA İMAN LAZIM OLACAK İNSANLARI HAKSIZ YERE İTHAM ETME. BEN SENİ İNSANLIK NAMINA İNSAFA DAVET EDİYORUM...[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=xwst;239697][B][I][COLOR="Red"]Sense hukuktan anlamayan,sordugu sorunun dahi maiyeti bilmeyen ve soruma kacamak cevap verdin diyerek bu sekilde bilgisizlik uzerine bir tartisma yurutmeye calısan,''elalemin derdi seni mi gerdi''diyerek olayı mahelle karısı agzına surukleyen ve ayrıca karsidakini ezmek icin kisiligine hakaret eden bilgisizin tekisin bence.O hakaret ettigin vatandas senden buyuk,en azından buyuklerine saygılı ol.Benden bi oneri[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][FONT="Century Gothic"][COLOR="Navy"] YAZIK BACIM SANADA YAZIK HALİNE ÜZÜLMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMEZ ELİMİZDEN İSLAMA LÜTFEN SAVAŞ AÇMAYIN YARIN AHİRET VAR, HESAP VAR KENDİNİZE GELİN...[/COLOR][/FONT][/B] |
[QUOTE=xwst;239697][B][I][COLOR="Red"]Sense hukuktan anlamayan,sordugu sorunun dahi maiyeti bilmeyen ve soruma kacamak cevap verdin diyerek bu sekilde bilgisizlik uzerine bir tartisma yurutmeye calısan,''elalemin derdi seni mi gerdi''diyerek olayı mahelle karısı agzına surukleyen ve ayrıca karsidakini ezmek icin kisiligine hakaret eden bilgisizin tekisin bence.O hakaret ettigin vatandas senden buyuk,en azından buyuklerine saygılı ol.Benden bi oneri[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"]Vay vay vay edebiyata başladık hı,sus artık buna yürek dayanmaz mı diyeyim,demogoji yapma.Karşımdakini niye ezeyim zaten ezik baksana kıvranıp duruyor konuyu buraya taşıyan sizsiniz.Kompleksli olanda sizsiniz. Hakaret ettiğim falan yok sen benim fikrimden olduğunu ima ettiğin kişilerin seni hayranlıkla dinlediğini söyledin ben onları aşağılamadım sadece fikrimi savundum. Seden alabileceğim bir öneri olamaz,sonra sağda solda gider "falancalarda benim sözümü dinliyor dersin:)" [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=MEDYABİRAJANS;239700][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]ARKADAŞIM SEN MÜNECCİMMİSİN MİLLETİN İÇİNİ OKUYOSUN. YOKSA İÇİNDEKİ O KİRLENMİŞ DUYGULARIN HERKESTE VAROLDUĞUNUMU SANIYORSUN.İNAN YAZIK ÇOK YAZIK YANİ HER KONU TARTIŞILIR AMA İSLAMI VE DİNİ NE OLUR TARTIŞMAYIN HEPİMİZİN GİDECEĞİ YER TARTIŞMASIZ ORASIDIR.YARIN SANADA İMAN LAZIM OLACAK İNSANLARI HAKSIZ YERE İTHAM ETME. BEN SENİ İNSANLIK NAMINA İNSAFA DAVET EDİYORUM...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
HOCAMM. BENLE İDDAAYA GİRİYORMUSUN. BEN KALIBIMI BASARIM Kİİ ÇİZDİĞİM PROFİL DOĞRU BİR PROFİL. SENLE İDDAYA GİRELİM İSTERSEN GİDİP O BANU 58 LE KARŞILAŞALIM,OTURALIM KONUŞALIM. EĞER BENİM ÇİZDİĞİM PROFİL NOKSAN BİLE DEĞİLSE YEMİNE DERİM EŞŞEK GİBİ BAĞIRACAĞIM CUMHURİYET MEYDANINDA. |
[QUOTE=serhatcan;239705]HOCAMM. BENLE İDDAAYA GİRİYORMUSUN. BEN KALIBIMI BASARIM Kİİ ÇİZDİĞİM PROFİL DOĞRU BİR PROFİL. SENLE İDDAYA GİRELİM İSTERSEN GİDİP O BANU 58 LE KARŞILAŞALIM,OTURALIM KONUŞALIM. EĞER BENİM ÇİZDİĞİM PROFİL NOKSAN BİLE DEĞİLSE YEMİNE DERİM EŞŞEK GİBİ BAĞIRACAĞIM CUMHURİYET MEYDANINDA.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"]Tamam ben varım ama cezanı ben tayin ederim,kabulmüsün ne ceza vereceğim ve neyle karşılaşacağın ise soru işareti,aklına gelebeilecek en kötüsünü düşün samimiyim,kemiklerini kırdırmadan dönemezsin.Varım diyorsan özl.mesajdan tel. at!AMA SONUNU İYİ DÜŞÜN!Acımam!Daha doğrusu acımazlar![/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=serhatcan;239705]HOCAMM. BENLE İDDAAYA GİRİYORMUSUN. BEN KALIBIMI BASARIM Kİİ ÇİZDİĞİM PROFİL DOĞRU BİR PROFİL. SENLE İDDAYA GİRELİM İSTERSEN GİDİP O BANU 58 LE KARŞILAŞALIM,OTURALIM KONUŞALIM. EĞER BENİM ÇİZDİĞİM PROFİL NOKSAN BİLE DEĞİLSE YEMİNE DERİM EŞŞEK GİBİ BAĞIRACAĞIM CUMHURİYET MEYDANINDA.[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Ya bu bir şaka mı ? Oturmuş size cevap yazmışım ben de. Aman Allahım. Zihniyete bak. [/COLOR][/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Navy"] Yok bağırmana gerek yok o işi yapan bi sürü var zaten.. ben sadece kimsenin kalbini kırmaya gerek yok birilerinin oyununa gelmeyelim diyorum aynı Allah'a inanmıyormuyuz lütfen hesap günü var kul hakkı ile Allahın karşısına çıkmayalım . Bizleri birbirimize düşürmek isteyen iç düşmanlar varken yeni düşmana gerek yok..[/COLOR][/B][/FONT] |
-->: REKTÖRE DAVA AÇTILAR
[B]Gereksiz tartışmalar bundan sonra silinecektir,konu amacını aşıyor,özel mesajla tel bildirimide yasaktır[/B]
|
[QUOTE=leblebi82;239708][B][COLOR="Indigo"]Ya bu bir şaka mı ? Oturmuş size cevap yazmışım ben de. Aman Allahım. Zihniyete bak. [/COLOR][/B][/QUOTE]
ACEMİ Bİ DEMOGOJİ TAKLİTCİSİSİNİZ. BECEREMİYORSUNUZ. KİMBİLİR KARŞILIKLI OLSAYDIK SAVAŞ VAR EDASINDA AJİTEDE YAPARDINIZ.EEE ZİHNİYET CAHİLLERİ GALYANA GETİRMEK.HADİS EN BANA YAZMA SENİ KÜLTÜRÜNLE BAŞBAŞA BIRAKAYIM. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:42. |