Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   unutamadığın okul anını anlat (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28618)

ukba 23.04.2009 17:00

unutamadığın okul anını anlat

hiç unutamadığınız okul anınızı bizlerle paylaşın

ben sınavlara çok iyi çalıtığım halde kopya hazırlardım :D sınav esnasında o kopyaları unutunca kesin bi yerde açık verir hocalara yakalanırdım:confused:100 lük kağıttan sıfır alırdım

A_Them_Nuri 23.04.2009 17:08

Cevap: unutamadığın okul anını anlat

[B]Kızların Kafasına Kağıttan Uçak yapıp atardim Haca Dışarı kovardı :) [/B]

MeLody58 23.04.2009 17:40

[COLOR="Navy"][B][I] okulda okurken herkesle aram çok iyiydi matematik ögretmenim vardı beni çok severdi ilgi gösterirdi yıllar sonra arkadaslarımın çogunu kaybettim sivas dışına yurt dışına çıkanlar oldu bazı tesadüflerle karşılaştıklarım oluyor onları görmek hallerini hatırlarını sormak beni çok mutlu ediyor Allah Hepsinin yardımcısı olsun işleri güçleri rast gitsin Dualarda unutulmayan dostluklar çok önemli. [/I][/B][/COLOR]

ErdalGüler 23.04.2009 18:58

[B]En unutamadığım anılarımdan birisi şuydu: Yıl olarak hatırlamıyorum ama İstanbul Taksim Atatürk lisesi birinci sınıfa gidiyordum. Sıra arkadaşım ve çok sevdiğim arkadaşım Mehmet çok çalışkandı, bende biraz çalışkan sayılırdım yani ineklerdendik işte anlayın. Neyse fizik sınavı var, bütün soruları yaptım ama bir soruda ufak bir iki şeyi hatırlayamadım, tabi devreye sıra arkadaşım mehmet girdi. Daha sonra sonuçlar açıklandı. Hocada çok zor puan veren bir hoca ondan yüksek not almak çok büyük başarıydı. Ben 100 aldım sıra arkadaşım Mehmet sanırım 85 almıştı. Herkes çok şaşırmıştı, hoca bile kendisinden 100 alınabileceğine inanmıyordu. O yüzden baya şaşırmıştı... Bu desteği sağlayan sıra arkadaşıma ne kadar dua etsem azdır sağolsun varolsun onun hakkını nasıl öderim bilemiyorum... İşte bu günü hiç unutamıyorum. [/B]

ukba 23.04.2009 20:03

orta okuldayken sınavda 3 sıra önümdeki arkadaşımın sınav kağıdına baktım ben 85 aldım o 60 :D..... nasıl oldu hala bende bilmiyorum:)

kopyadan başka anılarımızda var tabii

arikarinkuchi 23.04.2009 20:24

[B]1.dönemim son 2 haftasında gibi bir zamanda oldu bu olay :)
hoca test kağıdı dağıtmıştı çözün bunları dedi
okulun da son günleri olduğu için öyle oturuyordum
sıkıldım uçak yaptım
onu da arkdaşa atıyım dedim
uçakda gitti öğretmen masasına yavaşca bi iniş yaptı :D
hoca şöyle bi baktı
kızacaktı ...
vazgeçti ...
sonra da aynısı benimde başıma gelmişti dedi
ondan kızmıyorum dedi :D[/B]

ukba 23.04.2009 20:45

[QUOTE=arikarinkuchi;402578][B]1.dönemim son 2 haftasında gibi bir zamanda oldu bu olay :)
hoca test kağıdı dağıtmıştı çözün bunları dedi
okulun da son günleri olduğu için öyle oturuyordum
sıkıldım uçak yaptım
onu da arkdaşa atıyım dedim
uçakda gitti öğretmen masasına yavaşca bi iniş yaptı :D
hoca şöyle bi baktı
kızacaktı ...
vazgeçti ...
sonra da aynısı benimde başıma gelmişti dedi
ondan kızmıyorum dedi :D[/B][/QUOTE]

gerçekten çok ilginç öyle bi anısı olmasa ne derece büyük bi tepki verir di orası muallakta:rolleyes:

sivaslıbaki 23.04.2009 20:50

benimde şöyle bir anım var. İngilizce yazılısına girmiştik tabi 4. sınıftayım hoca almış eline gazeteyi okuyor. bende fırsatta istifade ediyim dedim çantamdan ingilizce defterimi çıkarttım baka baka yazıyorum o arada arkadaş görmüş gitti hocaya söyledi. bende tam kağıda bakarken hoca enseme yapıştırdı ne yapıyorsun lan sen dedi ben bişiy demedim. sora hoca kağıdımı aldı sıfırı bastı :D

gönül3458 23.04.2009 21:52

benim hiç ama hiç unutamadığim bır anımda ben ilk okul 1cı sinıfa gidiyorumdum ev ödevıimi uyudum yapamdım etse gün öğretmen kolturol edıp imza atıyordu bana sıra geldı ben yapmadiği için uyarı yazdı defterıme sonda bana dedıkı az kaldı karne alıcaksın sen derslerını yapmassan sınıfta kalırsın dedi ben çok ağladım ve tenefıste çiktık herkes dişari çiktı ben sınıfta kaldım ve sınıfın camlarına baktım bızım sınıf gırıştı kattı ben camdan dişari çiktım ve gerı camdan sınıfa gırdım akşam oldu eve gıttık ben çok ağlıyordum uyumadım abimı bekledım sonra abım geldı sarıldım gene ağladım abim sordu ne oldu dıye abi ben ev ödevini yapadım ben sınıfta kalıcakmişim dedim sen gelır benı gece okulun camından alırsın dımı ben korkarım ordan ya işiklarıda kapatırlarsa ağladım ağladım neyse abım anladı benım sınıfta kalmayı yanlış anladımı bana anlatı sınıfta kalma sınıf tekrarı olduğunu bende çocuk işte sınıfa killitlıyorlar diya düşündum bazan düşüyorumda kaç çocuk benım gıbı düşünmuştur hey gıdı gunler bazan kendı çocuklarıma anlatıyorumda çok gülüyorlar bana ya anne sende çok saf bır çocukmuşun dıye

sivaslıbaki 24.04.2009 10:06

[QUOTE=gönül3458;402588]benim hiç ama hiç unutamadığim bır anımda ben ilk okul 1cı sinıfa gidiyorumdum ev ödevıimi uyudum yapamdım etse gün öğretmen kolturol edıp imza atıyordu bana sıra geldı ben yapmadiği için uyarı yazdı defterıme sonda bana dedıkı az kaldı karne alıcaksın sen derslerını yapmassan sınıfta kalırsın dedi ben çok ağladım ve tenefıste çiktık herkes dişari çiktı ben sınıfta kaldım ve sınıfın camlarına baktım bızım sınıf gırıştı kattı ben camdan dişari çiktım ve gerı camdan sınıfa gırdım akşam oldu eve gıttık ben çok ağlıyordum uyumadım abimı bekledım sonra abım geldı sarıldım gene ağladım abim sordu ne oldu dıye abi ben ev ödevini yapadım ben sınıfta kalıcakmişim dedim sen gelır benı gece okulun camından alırsın dımı ben korkarım ordan ya işiklarıda kapatırlarsa ağladım ağladım neyse abım anladı benım sınıfta kalmayı yanlış anladımı bana anlatı sınıfta kalma sınıf tekrarı olduğunu bende çocuk işte sınıfa killitlıyorlar diya düşündum bazan düşüyorumda kaç çocuk benım gıbı düşünmuştur hey gıdı gunler bazan kendı çocuklarıma anlatıyorumda çok gülüyorlar bana ya anne sende çok saf bır çocukmuşun dıye[/QUOTE]

Gerçekten süper bi anı :D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:33.