![]() |
Tarhi Meydana Çeşme Yapıldı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/tarihi_kent_meydani___na_cesme_yapildi.jpg[/IMG]
Havaların ısınmasıyla birlikte Sivas’ta yaşan ve şehir dışından gelenlerin uğrak mekanı olan Tarihi Kent Meydanı’na Sivas Belediyesi tarafından çeşme yapıldı. Kale Cami’nin arka kısmına yapılan çeşme sayesinde tarihi meydanda zaman geçiren vatandaşlar susuz kalmayacaklar. Vatandaşlar, meydana yapılan çeşmeyle sıcak havalarda susuzluklarını giderebileceklerini belirterek, ‘Belediye son derece yerinde bir çalışma yaparak insanların en tabi ihtiyacı olan su için çeşme yaptı. Yapılan bu çeşme sayesinde hem meydanda zaman geçirip hemse susuzluğumuzu gideriyoruz. Belediyeye bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz’ diye konuştular. |
Cevap: Tarhi Meydana Çeşme Yapıldı
[B]Belediyemizin kent meydanına yaptığı çeşme çok yerinde bir proje hayırlı olsun[/B]
|
HAYIRLI OLSUN SICAKLARIN ARTMAYA BAŞLADIĞI ŞU GÜNLERDE NEKADAR DUA ALIRLAR
|
Güzel bir uygulama teşekkürler.........
|
[B][I]Allah razı olsun.
Belediyemizin Sivas Kültüründe önemli bir yer teşkil eden Tatlı Sularımıza sahip çıkmasını bekliyoruz. [/I][/B] |
ben bir sivaslı olarak 4 yıldır sivasa gitmiyodum sivas meydanını yani cıbıllat parkını ve istasyon caddesini öyle görünce şok oldum bunların nasıl bir zihniyeti var anlamadım tam anlamıyla berbat etmiş akp belediyesi duyduğum kadar 48 tirilyonda açık varmış belediyede ALLAH yeni belediyeye yardım etsin sadece yolsuzluk yapmışlar sivasta sami aydının kardeşi köşeyi dönmüş halk öyle diyor doğan bey bu yolsuzlukların hesabını sormalı bunlara
|
bizler uzaklarda olsakta ordaki kardeşlerimiz sıcak yaz günlerinde faydalanırlar güzel çalışmalar hep alkışlanır bende bu güzel çalışmayı alkışlıyorum
|
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.Sağolsunlar...
Geçmişlerinin canlarına değsin, ne iyi olmuş. Çok yerinde bir karar, çok sevindim. Saygıdeğer başkanımız inşallah yakında güneşe karşı gölge olabilecek bir mekanda düzenlerse halk olarak güneş altında kalmaktan kurtuluruz. Eminim yakında buda olacaktır inşallah. Güneşte oturulmuyor.... |
[QUOTE=Sabiha Serin;419832]Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.Sağolsunlar...
Geçmişlerinin canlarına değsin, ne iyi olmuş. Çok yerinde bir karar, çok sevindim. Saygıdeğer başkanımız inşallah yakında güneşe karşı gölge olabilecek bir mekanda düzenlerse halk olarak güneş altında kalmaktan kurtuluruz. Eminim yakında buda olacaktır inşallah. Güneşte oturulmuyor....[/QUOTE] Aynen Katılıyorum Gölgelik ihtihacı var Yoksa Oturulmuyor Bu yüzden Eski hali daha iyidi. |
güzel bir uygulama bu gibi tarihi güzelliklere güzellik katan kişilere Allah razi olsun..
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:08. |