Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 01.06.2009, 17:05   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 938 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Tarhi Meydana Çeşme Yapıldı

Havaların ısınmasıyla birlikte Sivas’ta yaşan ve şehir dışından gelenlerin uğrak mekanı olan Tarihi Kent Meydanı’na Sivas Belediyesi tarafından çeşme yapıldı.

Kale Cami’nin arka kısmına yapılan çeşme sayesinde tarihi meydanda zaman geçiren vatandaşlar susuz kalmayacaklar. Vatandaşlar, meydana yapılan çeşmeyle sıcak havalarda susuzluklarını giderebileceklerini belirterek, ‘Belediye son derece yerinde bir çalışma yaparak insanların en tabi ihtiyacı olan su için çeşme yaptı. Yapılan bu çeşme sayesinde hem meydanda zaman geçirip hemse susuzluğumuzu gideriyoruz. Belediyeye bu çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz’ diye konuştular.
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 17:10   #2
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4543 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Tarhi Meydana Çeşme Yapıldı

Belediyemizin kent meydanına yaptığı çeşme çok yerinde bir proje hayırlı olsun
Alt 01.06.2009, 17:20   #3
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

HAYIRLI OLSUN SICAKLARIN ARTMAYA BAŞLADIĞI ŞU GÜNLERDE NEKADAR DUA ALIRLAR
Alt 01.06.2009, 19:18   #4
ÖnceVatan_58
Usta Yiğido

ÖnceVatan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖnceVatan_58 Şuan ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54

Tecrübe Puanı: 987 ÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKÖnceVatan_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Güzel bir uygulama teşekkürler.........
ÖnceVatan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 21:43   #5
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Allah razı olsun.
Belediyemizin Sivas Kültüründe önemli bir yer teşkil eden Tatlı Sularımıza sahip çıkmasını bekliyoruz.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2009, 09:37   #6
murat aydoğan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

murat aydoğan Şuan murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.03.2010 22:59

Tecrübe Puanı: 638 murat aydoğan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben bir sivaslı olarak 4 yıldır sivasa gitmiyodum sivas meydanını yani cıbıllat parkını ve istasyon caddesini öyle görünce şok oldum bunların nasıl bir zihniyeti var anlamadım tam anlamıyla berbat etmiş akp belediyesi duyduğum kadar 48 tirilyonda açık varmış belediyede ALLAH yeni belediyeye yardım etsin sadece yolsuzluk yapmışlar sivasta sami aydının kardeşi köşeyi dönmüş halk öyle diyor doğan bey bu yolsuzlukların hesabını sormalı bunlara
murat aydoğan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2009, 09:44   #7
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

bizler uzaklarda olsakta ordaki kardeşlerimiz sıcak yaz günlerinde faydalanırlar güzel çalışmalar hep alkışlanır bende bu güzel çalışmayı alkışlıyorum
Alt 02.06.2009, 09:54   #8
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16

Tecrübe Puanı: 835 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.Sağolsunlar...
Geçmişlerinin canlarına değsin, ne iyi olmuş.
Çok yerinde bir karar, çok sevindim.
Saygıdeğer başkanımız inşallah yakında güneşe karşı gölge olabilecek bir mekanda düzenlerse halk olarak güneş altında kalmaktan kurtuluruz.
Eminim yakında buda olacaktır inşallah. Güneşte oturulmuyor....
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 02.06.2009, 10:04   #9
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

H_Turan Şuan H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19

Tecrübe Puanı: 773 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Sabiha Serin Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.Sağolsunlar...
Geçmişlerinin canlarına değsin, ne iyi olmuş.
Çok yerinde bir karar, çok sevindim.
Saygıdeğer başkanımız inşallah yakında güneşe karşı gölge olabilecek bir mekanda düzenlerse halk olarak güneş altında kalmaktan kurtuluruz.
Eminim yakında buda olacaktır inşallah. Güneşte oturulmuyor....
Aynen Katılıyorum Gölgelik ihtihacı var Yoksa Oturulmuyor Bu yüzden Eski hali daha iyidi.
Alt 02.06.2009, 10:12   #10
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2194 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

güzel bir uygulama bu gibi tarihi güzelliklere güzellik katan kişilere Allah razi olsun..

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)