Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.08.2008, 23:47   #168
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Suan en cok neye ihtiyacin var

Alıntı:
Sweetgirl Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ayyyy ayyy falinda neler neler var masallah
yok yok yaniii

göz yasin var yegenim ama cok az ve cokkk zor akiyor, yani hep icine biriktirmissin ve sonunda patlicak aglicaksin ama bayagi bi rahatlicaksin
bak burda seni görüyorum karsindada güzel orta boylu bir bayan var
artik görüsecekmisiniz yoksa görüsmüsmüsünüz bilmiyorum ama ikinizdede kalp var
yani kafanizin üzerinde bu demek oluyorki aslinda birbirinize karsi birseyler hissediyorsunuz
ama konusduklariniz cok daha farkli seyler, anliyacagin birbirinize acilamiyorsunuz....
bak burdada bol bol haberlesmeler var, yani artik msndemi haberlesiyorsun yoksa forumdami bilmiyorum
telefondada olabilir
hmmmm burda cok sevinecegin bir haber alacaksin, uzun zamandir bu haberi bekliyorsun
eline cok yüklü bir para gececek artik bayram harcliklarimi olur yoksa maasina zammi yaparlar, bilemem ama bayagi bi yüklü para
bir kadin yatiyor burda, yani bu hasta demek oluyor ama cabuk iyilesek bu kadin, biraz toplu. saclarini topuz yapmis vayyy be ne göz varmis bende sacina kadar görüyom

nese simdide tabak falina bakim

aaaa bakkk görüyonmu burda bayagi bi uzun yolun var tatilemi cikiyorsun yoksa yoksa sivasa halani görmeyemi gelecen

nese yaa gözlerim yoruldu bu kadar fal yeter sana
ooo halacım döktürmüşsün yine
Ya olaya niye ağlamakla başladın, gülseydim biraz Bak saçlarım ağardı ağlamaktan :p
Ya ben birine karşı birşeyler hissetsem sence açılmam mı İçimdekilerle Kendi kendime mi yaşayayım, hiç gerek yok
Sanırım o para bana yıllardır vermediğin bayram harçlıklarımın faiziyle birlikte elime geçeçek olması Ev bile alırım kendime
Bayramda elini öpmeye geleceğim, sakın ola komşuya falan gitme haa, bu yolda o yol zaar

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla