|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
ayyyy ayyy falinda neler neler var masallah yok yok yaniii göz yasin var yegenim ama cok az ve cokkk zor akiyor, yani hep icine biriktirmissin ve sonunda patlicak aglicaksin ama bayagi bi rahatlicaksin bak burda seni görüyorum karsindada güzel orta boylu bir bayan var artik görüsecekmisiniz yoksa görüsmüsmüsünüz bilmiyorum ama ikinizdede kalp var yani kafanizin üzerinde bu demek oluyorki aslinda birbirinize karsi birseyler hissediyorsunuz ama konusduklariniz cok daha farkli seyler, anliyacagin birbirinize acilamiyorsunuz.... ![]() bak burdada bol bol haberlesmeler var, yani artik msndemi haberlesiyorsun yoksa forumdami bilmiyorum ![]() telefondada olabilir hmmmm burda cok sevinecegin bir haber alacaksin, uzun zamandir bu haberi bekliyorsun ![]() eline cok yüklü bir para gececek artik bayram harcliklarimi olur yoksa maasina zammi yaparlar, bilemem ama bayagi bi yüklü para ![]() bir kadin yatiyor burda, yani bu hasta demek oluyor ama cabuk iyilesek bu kadin, biraz toplu. saclarini topuz yapmis ![]() ![]() nese simdide tabak falina bakim aaaa bakkk görüyonmu burda bayagi bi uzun yolun var ![]() ![]() ![]() nese yaa gözlerim yoruldu bu kadar fal yeter sana ![]()
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|