Alıntı:
almina_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Peki kardeşim Tuncay Özkan,Sabih Kanadoğlu,Kemal gürüz,Tuncay özkan gibi kişilerin dokunulmazlıkları yok dimi.Ayrıca bu kişilerin soruşturma ile ne gibi bir ilgileri var onu da bilmiyoruz.Eğer biliyorsanız söyleyin lütfen neden soruşturmalarına başvurulmuş  Kimse bilmiyor şu an eğer varsa bir suçları zaten çekecekler yoksa da serbest bırakılacaklar.Ayrıca tabiki akp ye muhalif olacaklar.Çünkü bir derin devlet yapılanmasından bahsediyoruz bu soruşturmada.Bu derin devlet halkın seçtiği partiye yani akp ye karşı bir yapılanma bu.Bu yapılanmayı gerçekleştirenlerin akp karşıtı olması son derece doğal...
|

ben de aynı şeyi söylüyorum, adamların iddianameleri hazırlanmadı, dava 1 sene sonra başladı içerde birisi can verdi kötü şartlardan ötürü sağlığını etkiledi, adam öldükten 2 gün sonra tahliye kararı çıktı hakkında bu nedir? hangi vicdana sığar bu? Suçlular cezalarını çekecek, bu insanlar gözaltına alınamaz, dava açılamaz haklarında diye bir kaide yok ancak kaçma ihtimali söz konusu olmayan insanların içerde durmasının nedeni nedir? Parti kurmaları mı? Seçimlere girmeleri mi engelleniyor yoksa, şu anda mevcut olan iddianamede Tuncay Özkan'ın adı geçmiyor örneğin, neye göre aldın? Belli değil, adam CHP'ye üye olmak istiyor bununla ilgili belli çabası var "Ergenekon'un CHP'yi ele geçirmek için seçtiği adam Tuncay Özkan" düşüncesi ile delil olmadan içeri alınıyor. İçeri alınanlardan birisi ADD'de Şener Eruygur'a muhalif ve ADD'yi elinden kurtarmak için çaba harcıyor, adam hakkındaki suçlama Ergenekon'un ADD'ye sızması için görevlendirilmiş. Yahu adama sormazlar mı Şener Eruygur zaten Ergenekon sanığı, genel başkan olmuş ADD'ye daha ne ele geçirmesi???
Bu tür örneklerden ötürü ben cılkı çıktığını düşünüyorum bu davanın, ve en büyük üzüntüm ve korkum, altından kalkamayacaklar ve gerçek suçlularda hakettikleri cezaları almayacaklar...
Saygılar...