Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Türkiye Çocuk Dergisi'ndeki Masallarım           »          Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI

Seçenekler Arama Stil
Alt 09.01.2009, 01:27   #11
almina_58
Yiğido
NO AVATAR

almina_58 Şuan almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.12.2009 23:34

Tecrübe Puanı: 667 almina_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Zanlılar Suikast Hazırlığındaydı

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Aslında neredeyse o noktaya gelmiştir, bence de böyle bir örgüt vardır ve yokedilmelidir ancak işin cılkı çıkmıştır, evinde silah felan bulunanlar tabii ki cezalarını çekmelidir, her bağlantısı olan adam cezasını almalıdır ama İlhan Selçuk'un, Mustafa Balbay'ın, Sivas'ta gözaltına alınan öğretim üyesinin, Kemal Gürüz'ün, Tuncay Özkan'ın, Sabih Kanatoğlu'nun, Kemal Alemdaroğlu gibi aydınların ne işi olur bu insanlarla, bu insanlar darbelerin acısını en ağır şekilde tatmış insanlardır geçmişte, benim en yakın iki arkadaşımda gözaltına alındı İzmir'de sorulan sorular o kadar komik, suçlamalar o kadar komik ki anlatamam gözaltına alınanların %70'inin tek suçu AKP muhalifi olmaktır, geriye kalan %30'un da haklılık payı olabilir. Hem dün gözaltına alınanlarla aynı dönemde ordu komutanlığı yapmış 4 kişi var, 3 tanesi ordu komutanı, biri jandarma genel komutanı, şimdi bu adamların elinde jandarma var 3 tane ordu var o zaman darbe yapmıyorlar da emekli olduklarında mı darbe yapmak akıllarına geliyor. 3 amaç vardır bunlardan 1 tanesi haklı ve meşrudur. Haklı olunan konu derin devleti çökertmek sonuna kadar arkasındayım, diğer iki taneside TSK'yı yıpratmak ve muhalif sesleri kısmak ve gündem değiştirmektir.

Saygılarımla....

Peki kardeşim Tuncay Özkan,Sabih Kanadoğlu,Kemal gürüz,Tuncay özkan gibi kişilerin dokunulmazlıkları yok dimi.Ayrıca bu kişilerin soruşturma ile ne gibi bir ilgileri var onu da bilmiyoruz.Eğer biliyorsanız söyleyin lütfen neden soruşturmalarına başvurulmuşKimse bilmiyor şu an eğer varsa bir suçları zaten çekecekler yoksa da serbest bırakılacaklar.Ayrıca tabiki akp ye muhalif olacaklar.Çünkü bir derin devlet yapılanmasından bahsediyoruz bu soruşturmada.Bu derin devlet halkın seçtiği partiye yani akp ye karşı bir yapılanma bu.Bu yapılanmayı gerçekleştirenlerin akp karşıtı olması son derece doğal...
almina_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)