Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 06.02.2009, 13:34   #33
fatihada58
Yeni Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatihada58 Şuan fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.07.2014 21:11

Tecrübe Puanı: 766 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!!

Efenim az biraz IQ sahibi insan olarak şunu söylemek istiyorum.Öncelikle sağı solu farketmez körü körüne takılıp kalmak olmaz.Şimdi birçok arkadaş bekliyor ki cumaya giden oruç tutan her insan olacak dört dörtlük bu insan yaratılışına(evrime inanlar için evrimine) ters bir durumdur.Her insan hata yapacak yanlış yapcak lakin bunu topluluklara mal etmek çok yanlış bir davranıştır.Biraz araştırmak farkında olmak anlamak gerektiği kanısındayım herşeyi.Duyarak dinleyerek verilenleri alarak bir arpa boyu yol alamayız.O-KU-MAK gerek efenim O-KU-MAK.Yıl 2000 Derviş geliyor havalimanı hınca hınç??????? E tabi ulu önder derviş geliyor.Derviş kimdir? Kaç kişi biliyor? E tabi kanald anahaberi yemek yer gibi alır sindirir akşamada gazını çıkarırsan sabaha havalimanında bulursun kendini.Arkadaşlar yapmayın etmeyin kılıçdaroğlu ssk yazın google biraz okuyun gözünüzü seveyim.Basit bir araştırma yaptım Kılıçdaroğlu vurgun yazdım çıkan rakam şu 64.600 birde gökçek vurgun yazdım çıkan sonuç şu 40.200.Biri yıllardır göz önünde bir insan biri ssk vurgunları ile unutulmuş(!) bir şahsiyet olmasına rağmen sonuçlar şaşırtıcı.Kardeşler bu ülkenin bir yere gittiği yok.Yok öle sattık bittik öldük yandık.Bırakın efenim bırakın bu ülkeyi satanı tek kurşunla halledecek polat alemdarlar ve kılıçtarlarla dolu ülkemiz.Görmeden, bilmeden herşeye inanmayın hatta görseniz bile araştırıp soruşturmadan inanmayın.Bu herkes için geçerli kılıçdaroğlu pkk inanmak istemiyorum umarım doğru değildir.Araştırıcam bakalım neler çıkıcak.Şimdiden kılıçdaroğlu fanatiklerine bol şans ssk dan sonra birde pkk çıkmasın inşallah.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla