Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!! - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Dünya ve Türkiye'den Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.02.2009, 12:37   #31
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kılıçdaroğlu'na PKK şoku!!!!!!

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
israil terörist oldugu hep aşiyan.kılışdaroglu yeni çıktı.israile yeri geldi söyledi katil oldugunu şimdi sıra kılıçdaroglunda yeri geldi ve söylüyor
İSrail GZze'ye girmeden az bir süre önce İSrail başbakanı Türkiye'ye geldii ve el ele sıkışıp görüntü verdiler..O gün İSrail terörist değil miydi de el sıktın?
Alt 06.02.2009, 12:50   #32
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2255 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İSrail GZze'ye girmeden az bir süre önce İSrail başbakanı Türkiye'ye geldii ve el ele sıkışıp görüntü verdiler..O gün İSrail terörist değil miydi de el sıktın?
başbakan ne dedi.buraya geldiğinde savaşmayacaz dedi sonra gittiniz ertesi hafta başladınız bomba tmaya diye söledi.bunlarıda söledi perese sen bidaha izle alırsın cevabını!!!
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 13:34   #33
fatihada58
Yeni Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatihada58 Şuan fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.07.2014 21:11

Tecrübe Puanı: 766 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Efenim az biraz IQ sahibi insan olarak şunu söylemek istiyorum.Öncelikle sağı solu farketmez körü körüne takılıp kalmak olmaz.Şimdi birçok arkadaş bekliyor ki cumaya giden oruç tutan her insan olacak dört dörtlük bu insan yaratılışına(evrime inanlar için evrimine) ters bir durumdur.Her insan hata yapacak yanlış yapcak lakin bunu topluluklara mal etmek çok yanlış bir davranıştır.Biraz araştırmak farkında olmak anlamak gerektiği kanısındayım herşeyi.Duyarak dinleyerek verilenleri alarak bir arpa boyu yol alamayız.O-KU-MAK gerek efenim O-KU-MAK.Yıl 2000 Derviş geliyor havalimanı hınca hınç??????? E tabi ulu önder derviş geliyor.Derviş kimdir? Kaç kişi biliyor? E tabi kanald anahaberi yemek yer gibi alır sindirir akşamada gazını çıkarırsan sabaha havalimanında bulursun kendini.Arkadaşlar yapmayın etmeyin kılıçdaroğlu ssk yazın google biraz okuyun gözünüzü seveyim.Basit bir araştırma yaptım Kılıçdaroğlu vurgun yazdım çıkan rakam şu 64.600 birde gökçek vurgun yazdım çıkan sonuç şu 40.200.Biri yıllardır göz önünde bir insan biri ssk vurgunları ile unutulmuş(!) bir şahsiyet olmasına rağmen sonuçlar şaşırtıcı.Kardeşler bu ülkenin bir yere gittiği yok.Yok öle sattık bittik öldük yandık.Bırakın efenim bırakın bu ülkeyi satanı tek kurşunla halledecek polat alemdarlar ve kılıçtarlarla dolu ülkemiz.Görmeden, bilmeden herşeye inanmayın hatta görseniz bile araştırıp soruşturmadan inanmayın.Bu herkes için geçerli kılıçdaroğlu pkk inanmak istemiyorum umarım doğru değildir.Araştırıcam bakalım neler çıkıcak.Şimdiden kılıçdaroğlu fanatiklerine bol şans ssk dan sonra birde pkk çıkmasın inşallah.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 13:35   #34
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ErdalGüler Şuan ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.01.2010 16:37
Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!
Tournaments Won: 5

Tecrübe Puanı: 855 ErdalGüler FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bak saygıdeğer gardaşım... Milletin hakkını yiyen bu derneğin Türkiye'deki dernekle yasal olarak bir bağı olmamasının nedenini ben açıkladım.... Ve bir soru sordum aynı şeyi ADD Berlin şubesi yaptı diyelim orası ne kadar ağlı ise Türkiye'deki ADD'ye bu deniz feneride Türkiye'dekine o kadar bağlı... "bazı şeylerin üzerinden bazı medya kurumları toplumu ve özellikle müslümanları hedef alıyor." Bazı şeylerin üzerinden dediğiniz Kombasan, Jet Fadıl, Yimpaş gibi halkın parasını çalan insanlar basın bunların üzerine gitmek zorunda ama bazı basın kuruluşlarıda bu hırsızları koruyor.. .Neden???? Çünkü çalınan o paralarla kuruldu bu televizyonlar, gazeteler... Ayrıca özellikle Müslümanları hedef alıyor diyorsun... Vallahi Vakit gibi gazetelerde Müslümanları hedef alıyor, ADD'de çalışanları ya da derneği Müslüman olarak saymıyorsanız o ayrı onu bilemem.
Filistin için toplanan paralar hakkında herhangi bir iddiada bulunmadım, korkum o paralarla da kendilerine ev araba almaları dedim...
Bakın Camii'ler elektrik faturası ödemez değil mi? Deniz Feneri'nin Sivas'a gelen Tırı Ulu Camii'nin yanına gelir park eder hep, elektriği de Ulu Camii'den çeker, ben girdim Tıra baktım, kablo direk bağlı arada bir elektrik sayacı felan yok, bu da hırsızlıktır örneğin, benim Vergilerimle o Camii'nin elektiriği ödeniyor, ben o parayı camiimiz elektiriksiz kalamasın diye veriyorum bu yüzyılın hırsızlık hareketi kullansın diye değil....

Saygılar...
Öncelikle camiler elektrik faturası ödüyor. Bunu bilmenizi isterim, sadece diyanet küçük bir ödenek veriyor. kalan kısmı camiye gelen yardımlarla karşılanıyor. nitekim dediğiniz gibi bir durum mevcutsa mutlaka camiye bu konuda ödeme yapılmıştır. Öyle dediğiniz gibi değildir. bence bilip bilmeden çamur atmayın diyorum.
bağımsız ise kimseyi suçlayamazsın.Şimdi almanyada bir dernek yolsuzluk yaptı diye türkiye'deki bir dernekte yolsuzluk yaptı diyemezsin. zaten bunu hiç kimse diyemez. add içinde geçerlidir bu çünkü orada faaliyet gösteren kişiler farklıdır. Ama daha öncede dediğim gibi özellikle böyle hayırlı bir işte net deliller olmadan insanları kurumları zan altında bırakmak doğru değildir. Elinde belgen varsa sunarsın ve gereken hukuki yoldan yapılır. varsayımlarla bui işler olmaz. zaten böyle yardımlardan menfaat sağlayan insanlar varsa onlarında Allah er geç belasını verir. Benim ahirette iki elim yakalarında olacaktır. Ama şu anda bunlar sadece bir iddadan öteye geçemez...
Benim kimseyi müslüman veya değil diye ne yargılama nede ayırmaya ait bir düşüncem olmaz. Çünkü müslümanlık bunu emretmez. Ancak özellikle bazı kanallar tarafından şahısların yaptığı yanlışlar yüzünden müslümanlığın yıpratıldığını düşünüyorum. Bugün a kişi kullanılır yarın b kişi, ama o medya kurumları peygamberimize hakaret eden siyasiye sesini çıkaramaz. hatta onu destekler bile. bu tvlerin gerçek sahiplerinin soyunu merak ediyorum, eminim bi karışıklık vardı...

Neyse konuyu dağıtmayalım konumuz kılıçdaroğluydu sanırım...
Alt 06.02.2009, 13:37   #35
barikat58
Usta Yiğido

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Efenim az biraz IQ sahibi insan olarak şunu söylemek istiyorum.Öncelikle sağı solu farketmez körü körüne takılıp kalmak olmaz.Şimdi birçok arkadaş bekliyor ki cumaya giden oruç tutan her insan olacak dört dörtlük bu insan yaratılışına(evrime inanlar için evrimine) ters bir durumdur.Her insan hata yapacak yanlış yapcak lakin bunu topluluklara mal etmek çok yanlış bir davranıştır.Biraz araştırmak farkında olmak anlamak gerektiği kanısındayım herşeyi.Duyarak dinleyerek verilenleri alarak bir arpa boyu yol alamayız.O-KU-MAK gerek efenim O-KU-MAK.Yıl 2000 Derviş geliyor havalimanı hınca hınç??????? E tabi ulu önder derviş geliyor.Derviş kimdir? Kaç kişi biliyor? E tabi kanald anahaberi yemek yer gibi alır sindirir akşamada gazını çıkarırsan sabaha havalimanında bulursun kendini.Arkadaşlar yapmayın etmeyin kılıçdaroğlu ssk yazın google biraz okuyun gözünüzü seveyim.Basit bir araştırma yaptım Kılıçdaroğlu vurgun yazdım çıkan rakam şu 64.600 birde gökçek vurgun yazdım çıkan sonuç şu 40.200.Biri yıllardır göz önünde bir insan biri ssk vurgunları ile unutulmuş(!) bir şahsiyet olmasına rağmen sonuçlar şaşırtıcı.Kardeşler bu ülkenin bir yere gittiği yok.Yok öle sattık bittik öldük yandık.Bırakın efenim bırakın bu ülkeyi satanı tek kurşunla halledecek polat alemdarlar ve kılıçtarlarla dolu ülkemiz.Görmeden, bilmeden herşeye inanmayın hatta görseniz bile araştırıp soruşturmadan inanmayın.Bu herkes için geçerli kılıçdaroğlu pkk inanmak istemiyorum umarım doğru değildir.Araştırıcam bakalım neler çıkıcak.Şimdiden kılıçdaroğlu fanatiklerine bol şans ssk dan sonra birde pkk çıkmasın inşallah.
kılıçdar oglu hata yapmaz kafiye uyumuna dikkat eder bence
hallettim yedim seni ssk
aç bana kollarını pkk
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2009, 13:39   #36
barikat58
Usta Yiğido

hellettim yedim seni ssk
aç bana kollarını pkk
başkan olacam ite kaka
hiç uymayacagım hukuka

söz-müzik kılıç
Alt 06.02.2009, 13:43   #37
barikat58
Usta Yiğido

Baykal'ı dinliyorum gözlerim kapalı;
Tükrükler savruluyor ağzından
Beni aday gösteriyor İstanbul'a
Gurur duyuyor, heyecanlanıyorum
Kalbimin vuruşundan anlıyorum;
Kendimi, Baykal'ın varisini dinliyorum.

İstanbul'a iniyorum, gözlerim baygın;
Ortadaki büyük nehirden serin bir rüzgar esiyor;
Karşılıyor beni partililerim;
Uzaklarda, çok uzaklarda
AKP'lilerin bağrış çağrışları;
İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı.

İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı;
İri beyaz kuşlar geçiyor
Yükseklerden, sürü sürü, çığlık çığlık;
Meğer martıymış isimleri
Bazıları simitle doyuruyor onları
İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı.

İstanbul'u geziyorum gönül gözüm kapalı;
Elimde şehir rehberi, yanımda gerçek rehber
Serin serin Kapalıçarşı,
Cıvıl cıvıl Mahmutpaşa
Sultanahmet'te köfte yediriyorlar bana
Oh köfte-piyaz very good, very harika
İstanbul'u geziyorum, gönül gözüm kapalı.

İstanbul'u geziyorum basiretim bağlı;
Halkımla kucaklaşıyorum
Arada bir dilim sürçüyor
Kağıthane'ye Kağıttepe diyorum
Olsun varsın ne çıkar
Başkan olacağım şehri geziyorum basiretim bağlı.

İstanbul'u geziyorum, gözlerim kapalı;
Beyoğlu'nda bir yosma geçiyor kaldırımdan.
Bir gül düşürüyor elinden yere
Bana uzaktan işmar ediyor kerata
Almanya maceramı biliyor olmalı
İstanbul'u geziyorum gözlerim kapalı.

bide bu var yine kılıç'a ait.son zamanlarda kılıçlar kol gezmeye başladı
Alt 06.02.2009, 16:27   #38
ErdalGüler
Usta Yiğido

Bejeweled Champion! Bloody Pingu Champion! Christmas Blackjack Champion! Lines And Squares Champion! Street Racer Champion! Virus 2 Champion! Yeti Bubbles Champion!

CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da 2 pkk’lı ile genelev tarzı bir yerden çıktıktan sonra polis kontrolüne takıldığı belge...

ve haberi...
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Alt 06.02.2009, 16:56   #39
ErdalGüler
Usta Yiğido

haber linki yanlış olmuş...
Alt 06.02.2009, 17:31   #40
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ErdalGüler Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu’nun Almanya’da 2 pkk’lı ile genelev tarzı bir yerden çıktıktan sonra polis kontrolüne takıldığı belge...

ve haberi...
Bakın bu belge yalan çünkü bu konularla ilgili açıklamasını yaptı Kemal Kılıçdaroğlu ve belgelerini de gösterdi...

1- Bu belge gibi Kemal Beyin Almanya'ya 3 PKK'lı ile giriş yaptığına dair bir bilet ortaya atıldı AKP tarafından
2- Bu belge...

İki belgenin düzenlendiği tarihlerde Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'de ve Mecliste yoklamalarda adı görünüyor hatta Almanya'ya PKK'lılarla giriş yaptığı tarihte soru önergesi var Meclis başkanlığına verdiği... Bu iddialarda bulunan kanallar yalancıdır, şahs.........r, ad......... Günah be kardeşim ya bilerek bu haberleri yapmak günahtır...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)