Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 31.05.2009, 01:56   #30
demirkan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

demirkan Şuan demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.01.2010 22:42

Tecrübe Puanı: 0 demirkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ergenekon sanıgı Erol ölmez:Yazıcıoglu öldürüldü

Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
) Hemşerim sende söylemişsin Rahmetlinin suikaste kurban gittiğini konunun irdelenmesi gerektiğini. Bu ülkenin başında kim vardır ? Hükümet bu seninde söylediğin benimde belirttiğim ilgilenmesi gereken hükümettir diye ilgilenmiyorsan suçlu değilmidir. Rahmetli Türkan SAYLAN'ında hakkında tutuklama kararı çıkartmış ergekonla ismini bağdaştırmıştır bu hükümet. Tedaşı satmıştır petkimi satmıştır doğmamış yetimlerin haklarını satmıştır. Peki soruyorum sana kimdir sorumlu ?
Bu olayda bir suikast olayı var.Ancak bu ülkenin başında hükümet yok önce bunu bilelim.Neden mi kardeşim.Çünkü bu ülkenin başında hükümet olsaydı 27 nisan muhtırası olmazdı.Darbe girişimleri olmazdı veya daha öncesine gidelim hükümet bu ülkeyi yönetiyorsa ve bu ülkenin başındaysa 61 ve 80 darbeleri olmazdı.O yüzden ben hükümetimizin konuya son derece güvenilir yaklaştığını biliyorum.
Türkan Saylan konusuna gelince onun ölümüne açıkçası ben üzülmedim.Ancak toprağı bol olsun diyorum.Kimse bu ülkede ayrıcalıklı değildir.Tutuklama kararının çıkartılması(gerçekten böyle bir olay varmı onu da bilmiyoruz) da onun suçlu olduğunu göstermez.Tedaş, petkim ve onun gibi bazı işletmeleri devretmek klasik halk ağzıyla yetimlerin hakkını satmak değil, devleti bir hantallıktan kurtarmak ve bu şirketlerin, devletin ve dolayısıyla piyasanın ve halkın kâr kazandığı bir liberal piyasa sistemini ifade eder ki bu iyi birşeydir
demirkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla