Alıntı:
demirkan Nickli Üyeden Al?nt?
Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu bence de bir suikaste kurban gitmiştir.Bende öyle düşünüyorum.Bu olayın iyi irdelenmesi lazım...
club7house, sende de bayağı bir hayal gücü varmış be arkadaş.Muhsin olayını da ergenekon olayını da hükümete yüklüyorsun ya valla bravo.
Peki yeraltından, denizden, yol kenarından çıkan silah, bomba vs... askeri yapımı malzemelere ne yorum yapacaksın.Dur ben tahmin edeyim onlar da bir senaryodan ibaret dimi 
Hakkaten hayal gücünüz bayağı bir geniş sizin.Komplo teori kurmakta üstünüze yok.Ayrıca bu ülkede biz Atatürk'ü kullananları da çok iyi biliyoruz 
|

) Hemşerim sende söylemişsin Rahmetlinin suikaste kurban gittiğini konunun irdelenmesi gerektiğini. Bu ülkenin başında kim vardır ? Hükümet bu seninde söylediğin benimde belirttiğim ilgilenmesi gereken hükümettir diye ilgilenmiyorsan suçlu değilmidir. Rahmetli Türkan SAYLAN'ında hakkında tutuklama kararı çıkartmış ergekonla ismini bağdaştırmıştır bu hükümet. Tedaşı satmıştır petkimi satmıştır doğmamış yetimlerin haklarını satmıştır. Peki soruyorum sana kimdir sorumlu ?