Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt?
Medya birilerinin maşasıdır.Şurdakilerin çoğu beni ilgilendirmez.Ben kendim gezdim oraları,insanalrın hayatalrını az çok gördüm.Oralarda görev yapmış meslaktaşlarımı sabırla uzun uzun sıkılmadan dinledim.Doğu'da okudum.Kültürlerini öğrendim.
Medyayı takip ediyorsak bile bu sadece bir gazete ya da tv ile sınırlı kalmamalı..
Zaman gazetesini okursan PKK yarın bir gün bitiyor,diğerlerini okursan asıl PKK şimdi başlıyor.Zaman'a göre açılım,diğerilerin göre ülke elden gidiyor..Bize düşen bunalrın hepsinden,yani tüm görüşlerden haberdar olup kendi görüşümüzü oluştururken bunları da göz önünde bulundurmak.
|
tamam hocam katılıyorumda gezme şansı olmayan lar neyapmalı tabiğki medyanın her yazdığı veya her haberlere taşıdığı doğru değil her nekedar heberlerde görsekde tabiğki ortalığın durumu hakında bizde bazı ilerde bizim de yaşayan akrabalar var veya arkadaşlar var yaşantının nedenli olduğunu görüyoruz ama yinede görsel basında görülen bazı görüntülere inan mak zorundayız elbette yanlı yayın yapan kanallar var onları zaten biliyoruz açıklaman için teşekkürler