Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 24.10.2009, 22:32   #921
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

doğan bulut Şuan doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.05.2010 04:13

Tecrübe Puanı: 0 doğan bulut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Doğan abi, Basında izlediklerine veya okuduklarına inanarak yazıyorsan yanlış yapıyorsun.

hadi öyle olsun kardeşim ama haber kanalları niçin var ben merak ediyorum sizin ayriyeten habercileriniz varsa banada bildirsinlerde bende doğruları yazayım olurmu kardeşş
doğan bulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 22:41   #922
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tv'de gördüklerine,gazetede okuduklarına göre yazılıyorsa yorumlar,okumaya değmez.Zaten gazetede yazıyor..

sen oturduğun yerde nerede alıyon haberi banada söyle bende oradan alayım güzel kardeşiiiiiim şuraya yorum yapanların çoğu gazetelerde alıntı yapıştırıyor
Alt 24.10.2009, 22:50   #923
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sen oturduğun yerde nerede alıyon haberi banada söyle bende oradan alayım güzel kardeşiiiiiim şuraya yorum yapanların çoğu gazetelerde alıntı yapıştırıyor
Medya birilerinin maşasıdır.Şurdakilerin çoğu beni ilgilendirmez.Ben kendim gezdim oraları,insanalrın hayatalrını az çok gördüm.Oralarda görev yapmış meslaktaşlarımı sabırla uzun uzun sıkılmadan dinledim.Doğu'da okudum.Kültürlerini öğrendim.

Medyayı takip ediyorsak bile bu sadece bir gazete ya da tv ile sınırlı kalmamalı..
Zaman gazetesini okursan PKK yarın bir gün bitiyor,diğerlerini okursan asıl PKK şimdi başlıyor.Zaman'a göre açılım,diğerilerin göre ülke elden gidiyor..Bize düşen bunalrın hepsinden,yani tüm görüşlerden haberdar olup kendi görüşümüzü oluştururken bunları da göz önünde bulundurmak.
Alt 24.10.2009, 23:27   #924
sensetik
Tecrübeli Yiğido

sensetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sensetik Şuan sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.03.2016 12:55

Tecrübe Puanı: 781 sensetik isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

hergün bakıyorum 1 gıdım ilerleme yok tabiri caiz ise........bu arada samanın altından ne sular akıyor biz burada birbirimizi yerken....plan tamam..açılım tamam...herşey süt liman....şak şak ta şak şak....şak şak ta şak şak...brova plan tamam, herşey süt liman....

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i...
Bedr'in arslanları ancak bu kadar şanlı idi
.
sensetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 24.10.2009, 23:50   #925
qio
Usta Yiğido

qio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

qio Şuan qio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.04.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 1027 qio FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

30 yıllık husumetin 1 haftada bitmesini beklemek fazla lüks olmuyor mu ?
Norveç Hükümeti Dağ kadrosunun yönetimini topraklarında istemiyor diye bir haber izledim bugün , Yani şuna işaret teslim olacak dağ kadrosu yönetimine siyasi sığınma hakkı tanımıyorlar buda oluyor ki lider sıfatındaki insanların teslim olması. Sonuçta bir haber ama bununda içine doldurmak hayallerle olmuyor, senaryo haber içinde fazla ciddi iddalar gerçeklik payı dikkate alınmalı derim ben. Sabır ile Umudu buluşturmak zor olmasa ...
Alt 25.10.2009, 02:07   #926
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 864 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
doğan bulut Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
betüş zaten sen neden ne anladığını ben anlamadımki
abii diyorum kii tamm herkes görüsünü bildirsin ama asip kesmessin yhaa...ayip oluo hane icabinda...bende simdik senin benim ne dedigimi anlamadigini anlamadim ama neyse...
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2009, 02:08   #927
betüs58
Usta Yiğido

betüs58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

betüs58 Şuan betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.02.2010 21:07

Tecrübe Puanı: 864 betüs58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ismail 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
EGER SÖZÜNÜZ BANA İSE BEN KALP KIRMAMAYA ÇOK DİKKAT EDERİM.
SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDIYSADA DEFALARCA ÖZÜR DİLERM.
yok abii estagfirullah ben genellestirme yaptimm yhane sakin üzerine alinmaa..eger alindiysann hakkini helal et sana demek istememistim......
betüs58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2009, 07:05   #928
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Medya birilerinin maşasıdır.Şurdakilerin çoğu beni ilgilendirmez.Ben kendim gezdim oraları,insanalrın hayatalrını az çok gördüm.Oralarda görev yapmış meslaktaşlarımı sabırla uzun uzun sıkılmadan dinledim.Doğu'da okudum.Kültürlerini öğrendim.

Medyayı takip ediyorsak bile bu sadece bir gazete ya da tv ile sınırlı kalmamalı..
Zaman gazetesini okursan PKK yarın bir gün bitiyor,diğerlerini okursan asıl PKK şimdi başlıyor.Zaman'a göre açılım,diğerilerin göre ülke elden gidiyor..Bize düşen bunalrın hepsinden,yani tüm görüşlerden haberdar olup kendi görüşümüzü oluştururken bunları da göz önünde bulundurmak.
tamam hocam katılıyorumda gezme şansı olmayan lar neyapmalı tabiğki medyanın her yazdığı veya her haberlere taşıdığı doğru değil her nekedar heberlerde görsekde tabiğki ortalığın durumu hakında bizde bazı ilerde bizim de yaşayan akrabalar var veya arkadaşlar var yaşantının nedenli olduğunu görüyoruz ama yinede görsel basında görülen bazı görüntülere inan mak zorundayız elbette yanlı yayın yapan kanallar var onları zaten biliyoruz açıklaman için teşekkürler
Alt 25.10.2009, 07:20   #929
doğan bulut
Yasaklı
NO AVATAR

Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abii diyorum kii tamm herkes görüsünü bildirsin ama asip kesmessin yhaa...ayip oluo hane icabinda...bende simdik senin benim ne dedigimi anlamadigini anlamadim ama neyse...
betüşüm güzel kardeşim kimse kimseyi asıp kesmez o devirleri türkiye çoktan aştı onlar eskiden kaldı bir ülkede tabiğki sağcısıda olacak solcusuda her ne olursa olsun onlar bizim insanlarımız bizim kardeşlerimiz zaten farklı görüşler olmaz ise demokrasi olmaz değilmi ama bir birimizin görüşüne saygılı olmalıyız sağ olmazsa solda olmaz ozamanda demokrasi olmaz burada herkes görüşünü yazıyor ama başkası beğenir beğenmez oda kendi görüşü saygı duymak lazım bazen dozunu kaçırıyoruz fakat oda üzerinde durulan konunun çok hasas olduğunda kaynaklanıyor tamammı canım kardeşim niyetim seni kırmak veya üzmek değil eğer üzdüysem kusura bakma bilmeden olmuştur ama hiç kimseyi kırmak istemem
Alt 25.10.2009, 07:23   #930
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1485 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Benim milletim kimi asıp, kimi keseceğini bilir..!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)