Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.12.2009, 19:12   #27
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Döküm Fabrikası Kapatıldı

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BİLİYORUM Kİ KLASİK SAĞ BİR SEÇMENSİNİZ BUNDAN BIRAKIN 20 YIL EVVELİNİ BIRAKIN 10 YIL EVVELİNİ DAHA 2 YIL ÖNCE BİLE DESEM AYNI FİKİRLERİ SAVUNACAĞIZ HADİ CANIM DEYİP BU ADAM DELİ Mİ DERDİNİZ
EVVTT ABİCİĞİM GELDİKMİ YANYANA ARTIK TEMEL KONULARDA BİLE TOPLUMU GEREN BÖLEN BİTİREN YOKSULLAŞTIRAN 12 EYLÜL DARBESİNİN ÜRÜNÜ BİR YÖNETİM VE NESİLLERİN ELİNE KALDIK MEMLEKET NE HALE GELDİ BIRAK SİVASI, TÜRKİYENİN KADERİ SİVASINKİNDEN FArklımıki türk telekom hangi akla satılır, ulusal iletişim güvenliği ve ağı nasıl peşkeş çekilir, petkim nasıl peşkeş çekilir sümerbank et balık süt kurumu tarım işletmeleri ve en son numaraları türkiye şeker fabrikalarını akşam sabah özelleştirecekler amerikada bile şeker özel değilken
bunlar ulusal bütünlüğümüzü oluşturduğumuz milli birliği bozmaya yemin etmişler
memleket artık her konuda ikiye bölünüyor ama her konuda bunu düşman yapamaz yahu ama bunlar adım adım yapıyorlar neyse şimdilik bu kadar yeter
Sevgili abircan kardeşim evet klasik sağ bir secmenim fakat bu demek değildirki sağ görüşlü bir partinin her yaptığı doğrudur hayır doğruya doğru olmak lazım burdan herkese bir itirafta bulunmak istiyorum ben bu partiye oy verdim vermez olaydım oy veren ellerim kırılsaydıda oyum nasip olmasaydı bizleri türlü vaatlerle kandırıp sözünde durmayan bir başbakanı eleştirmek ve hesap sormakta benim en tabi hakkım bazıları gibi A KE PE ne yaparsa doğrudur mantığıyla hareket etmek benim tarzım değil Ayrıca sizin gibi ülkesini milletini canından çok seven bir kardeşimle yan yana gelmek benim için bir gururdur tespitleriniz çok yerinde size katılmamak mümkün değil