Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.12.2009, 14:54   #21
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Döküm Fabrikası Kapatıldı

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben hep buradayıp
hep sallamadım , sallayanlar teğet geçti diyenler ve yandaşları
görüşürüz k...m hep buradaydım , ev taşıdım , çocuğum oldu işe gitmedim izin kullandım , meydanı boş bulup asıl sallayanlara hesap sor, vali vali değil git ona hesap sor, son kaleleride tasfiyeye gelmiş işgalci güç valisi gibi adam
evin hayırlı olsun gözün aydın çocuğunda analı babalı büyüsün ama sana çekmesin..

fazla kaybolma artık ara sıra uğra...
Alt 07.12.2009, 16:54   #22
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2230 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Sivasprensi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
halen bunu savunanlar var anlayamiyorum akpden maas falan alıyosaniz ona göre söyleyinde bosuna yazmayalim.

Sivas.i AKP değil BBP partisinden Doğan Ürgüp yönetiyor Ayrıca H_Turan dediği gibi bir çok Sivas,a has güzel şeyler var onları değerlendirelim sonra fabrika mi ne açarız...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2009, 17:25   #23
Ertugrul
Genel Koordinatör

Ertugrul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertugrul Şuan Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.01.2013 13:22

Tecrübe Puanı: 10 Ertugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende ZukunftErtugrul hat eine strahlende Zukunft

Vali beyin TÜDEMSAŞ ve döküm bölümü konusundaki bilgisizliği ve duyarsızlığı Sivas için eksi bir puan olarak hanemize yazılmış durumda, Sivas'ın devlet yatırımları açısından her geçen zaman zayıflaması, teşvik progrmlarında eskiye nazaran alt sıralara düşmesi Sivaslılara artık birşeyler düşündürmesi gerekiyor. Siyasi parti ayrımı yapılmadan Sivas'ın lobi konusundaki başarısızlığına çözüm aranmalıdır. Yakın siyasi tarihimizde Sivas'tan bakan çıkmayışı ne yazık ki bu kötü gidişatın en önemli sebebidir. Refah Partisinden Musa Demirci, MHP'den Hüsnü Yusuf Gökalp ve en son Ak Partiden Abullatif Şener'in ardından ne yazık ki Sivas Bakan çıkaramamış ve bunun zararını hissediyor. Son seçimlerde BBP'nin Belediyeyi alması ile İktidar Partisinin Sivas'a olan ilgisi iyice azalmış ve Sivasspor'un da bu yıl kötü gidişatı ile kamuoyunda Sivas adını duymak iyiden iyiye zorlaşmıştır.
Sivas lobisinin güçlenmesi ve iktidarı rahatsız etmesi gerekiyor. Bürokraside çok sayıda hemşerimiz var, etkili kalemlerimiz, sanatçılarımız ile beraber yerel yöneticilerimizde ortak çalışmalı Sivas'ın eriyen ekonomisine çözüm arayışlarını hızla sürdürmeliler. Belliki Vekillerimizin kapasitesi bu iş için yeterli değil öyle ise ortak akıl etrafında toplanmalı ve ideloji gözetmeden Sivas potasında birleşmeliyiz.

Not : Lütfen fikirlerinizi saygı çerçevesini aşmadan, edebe mugayir davranışlardan kaçınırak, kahve kültürünü foruma taşımadan, devlet büyüklerine ve diğer üyelerin değer verdiği şahsiyetlere hakaret etmeden yazınız. Edep herkesin tabiatının bir yanıdır ve aklın tercümanıdır.

Ertuğrul Özdemir

Kötülere Acımak İyilere Zulümdür !
Ertugrul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.12.2009, 07:14   #24
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

Alıntı:
Ertugrul Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Vali beyin TÜDEMSAŞ ve döküm bölümü konusundaki bilgisizliği ve duyarsızlığı Sivas için eksi bir puan olarak hanemize yazılmış durumda, Sivas'ın devlet yatırımları açısından her geçen zaman zayıflaması, teşvik progrmlarında eskiye nazaran alt sıralara düşmesi Sivaslılara artık birşeyler düşündürmesi gerekiyor. Siyasi parti ayrımı yapılmadan Sivas'ın lobi konusundaki başarısızlığına çözüm aranmalıdır. Yakın siyasi tarihimizde Sivas'tan bakan çıkmayışı ne yazık ki bu kötü gidişatın en önemli sebebidir. Refah Partisinden Musa Demirci, MHP'den Hüsnü Yusuf Gökalp ve en son Ak Partiden Abullatif Şener'in ardından ne yazık ki Sivas Bakan çıkaramamış ve bunun zararını hissediyor. Son seçimlerde BBP'nin Belediyeyi alması ile İktidar Partisinin Sivas'a olan ilgisi iyice azalmış ve Sivasspor'un da bu yıl kötü gidişatı ile kamuoyunda Sivas adını duymak iyiden iyiye zorlaşmıştır.
Sivas lobisinin güçlenmesi ve iktidarı rahatsız etmesi gerekiyor. Bürokraside çok sayıda hemşerimiz var, etkili kalemlerimiz, sanatçılarımız ile beraber yerel yöneticilerimizde ortak çalışmalı Sivas'ın eriyen ekonomisine çözüm arayışlarını hızla sürdürmeliler. Belliki Vekillerimizin kapasitesi bu iş için yeterli değil öyle ise ortak akıl etrafında toplanmalı ve ideloji gözetmeden Sivas potasında birleşmeliyiz.

Not : Lütfen fikirlerinizi saygı çerçevesini aşmadan, edebe mugayir davranışlardan kaçınırak, kahve kültürünü foruma taşımadan, devlet büyüklerine ve diğer üyelerin değer verdiği şahsiyetlere hakaret etmeden yazınız. Edep herkesin tabiatının bir yanıdır ve aklın tercümanıdır.
güzel yazmışsın kardeşim sağol not kısmını dilerim dikkate alırlar..
Alt 08.12.2009, 20:43   #25
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Daha iyi günler yaşıyoruz başımızdaki iktidar partisi bütün bu gelişmeleri bilincli bir şekilde organize ediyor Atatürkün sivasımıza bir asıra yakın bir zaman önce yaptırdığı yakın zamana kadar orta doğunun en büyük makine fabrikasını bütün iktidar partiler gibi akepe iktidarıda söke.söke bitirme noktasına getirdiler mevcut valimiz sivasımıza boşuna gönderilmedi kaleyi içten vurmak adına ilimize atanan bir bürokrattan başka bir şey değildir halen bu iktidara hak veren ne yaparsa doğrudur mantığıyla hareket eden arkadaşlarımı görünce içim acıyor arkadaşlar el insaf biraz objektif olalım lütfen.Sivasımızda ne kadar ekmek kapısı varsa hepsi bir,bir kapatıldı.Mevcut iktidarın her şeyi ortadayken nasıl savunursunuz anlamakta güclük cekiyorum
NOT:
Bazı arkadaşlar sitemizdeki bir takım konuları işlediğimizden rahatsız oluyor vay efendim şu konu niye gündeme gelmiyorda oyun konuları geliyor arkadaşlar siz konu actınızda izinmi verilmedi veya konununuz ilgimi görmedi herkes istediği konuya girer istemeyen girmez istediğiniz konuyu acın başkasından beklemeyin
Alt 09.12.2009, 12:54   #26
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Daha iyi günler yaşıyoruz başımızdaki iktidar partisi bütün bu gelişmeleri bilincli bir şekilde organize ediyor Atatürkün sivasımıza bir asıra yakın bir zaman önce yaptırdığı yakın zamana kadar orta doğunun en büyük makine fabrikasını bütün iktidar partiler gibi akepe iktidarıda söke.söke bitirme noktasına getirdiler mevcut valimiz sivasımıza boşuna gönderilmedi kaleyi içten vurmak adına ilimize atanan bir bürokrattan başka bir şey değildir halen bu iktidara hak veren ne yaparsa doğrudur mantığıyla hareket eden arkadaşlarımı görünce içim acıyor arkadaşlar el insaf biraz objektif olalım lütfen.Sivasımızda ne kadar ekmek kapısı varsa hepsi bir,bir kapatıldı.Mevcut iktidarın her şeyi ortadayken nasıl savunursunuz anlamakta güclük cekiyorum
NOT:
Bazı arkadaşlar sitemizdeki bir takım konuları işlediğimizden rahatsız oluyor vay efendim şu konu niye gündeme gelmiyorda oyun konuları geliyor arkadaşlar siz konu actınızda izinmi verilmedi veya konununuz ilgimi görmedi herkes istediği konuya girer istemeyen girmez istediğiniz konuyu acın başkasından beklemeyin
BİLİYORUM Kİ KLASİK SAĞ BİR SEÇMENSİNİZ BUNDAN BIRAKIN 20 YIL EVVELİNİ BIRAKIN 10 YIL EVVELİNİ DAHA 2 YIL ÖNCE BİLE DESEM AYNI FİKİRLERİ SAVUNACAĞIZ HADİ CANIM DEYİP BU ADAM DELİ Mİ DERDİNİZ
EVVTT ABİCİĞİM GELDİKMİ YANYANA ARTIK TEMEL KONULARDA BİLE TOPLUMU GEREN BÖLEN BİTİREN YOKSULLAŞTIRAN 12 EYLÜL DARBESİNİN ÜRÜNÜ BİR YÖNETİM VE NESİLLERİN ELİNE KALDIK MEMLEKET NE HALE GELDİ BIRAK SİVASI, TÜRKİYENİN KADERİ SİVASINKİNDEN FArklımıki türk telekom hangi akla satılır, ulusal iletişim güvenliği ve ağı nasıl peşkeş çekilir, petkim nasıl peşkeş çekilir sümerbank et balık süt kurumu tarım işletmeleri ve en son numaraları türkiye şeker fabrikalarını akşam sabah özelleştirecekler amerikada bile şeker özel değilken
bunlar ulusal bütünlüğümüzü oluşturduğumuz milli birliği bozmaya yemin etmişler
memleket artık her konuda ikiye bölünüyor ama her konuda bunu düşman yapamaz yahu ama bunlar adım adım yapıyorlar neyse şimdilik bu kadar yeter
Alt 09.12.2009, 19:12   #27
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4579 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Alıntı:
BİLİYORUM Kİ KLASİK SAĞ BİR SEÇMENSİNİZ BUNDAN BIRAKIN 20 YIL EVVELİNİ BIRAKIN 10 YIL EVVELİNİ DAHA 2 YIL ÖNCE BİLE DESEM AYNI FİKİRLERİ SAVUNACAĞIZ HADİ CANIM DEYİP BU ADAM DELİ Mİ DERDİNİZ
EVVTT ABİCİĞİM GELDİKMİ YANYANA ARTIK TEMEL KONULARDA BİLE TOPLUMU GEREN BÖLEN BİTİREN YOKSULLAŞTIRAN 12 EYLÜL DARBESİNİN ÜRÜNÜ BİR YÖNETİM VE NESİLLERİN ELİNE KALDIK MEMLEKET NE HALE GELDİ BIRAK SİVASI, TÜRKİYENİN KADERİ SİVASINKİNDEN FArklımıki türk telekom hangi akla satılır, ulusal iletişim güvenliği ve ağı nasıl peşkeş çekilir, petkim nasıl peşkeş çekilir sümerbank et balık süt kurumu tarım işletmeleri ve en son numaraları türkiye şeker fabrikalarını akşam sabah özelleştirecekler amerikada bile şeker özel değilken
bunlar ulusal bütünlüğümüzü oluşturduğumuz milli birliği bozmaya yemin etmişler
memleket artık her konuda ikiye bölünüyor ama her konuda bunu düşman yapamaz yahu ama bunlar adım adım yapıyorlar neyse şimdilik bu kadar yeter
Sevgili abircan kardeşim evet klasik sağ bir secmenim fakat bu demek değildirki sağ görüşlü bir partinin her yaptığı doğrudur hayır doğruya doğru olmak lazım burdan herkese bir itirafta bulunmak istiyorum ben bu partiye oy verdim vermez olaydım oy veren ellerim kırılsaydıda oyum nasip olmasaydı bizleri türlü vaatlerle kandırıp sözünde durmayan bir başbakanı eleştirmek ve hesap sormakta benim en tabi hakkım bazıları gibi A KE PE ne yaparsa doğrudur mantığıyla hareket etmek benim tarzım değil Ayrıca sizin gibi ülkesini milletini canından çok seven bir kardeşimle yan yana gelmek benim için bir gururdur tespitleriniz çok yerinde size katılmamak mümkün değil
Alt 15.12.2009, 22:50   #28
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 791 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Arkadaşlar ben yazınca s...p s.....z ............... affedersiniz ama
yıllardır söylüyorum bu adamlar cumhuriyet ve onun değerleri ve onun getirdiği ne kadar ekonomik işletme sanayi kuruluş varsa hepsini kapatmaya yandaşa peşkeş çekmeye gelmişler bu amerikan d....i yine gitti kucağa oturmaya obamaya

klasik sağcı muhafazakar kafanızı iki dua bir sure ile bodosloyıp elinizdeki ekmeği çalmaya devam ediyor bu yahudi dostu cıa menşeyli hristiyan sırdaşı fetonun kuklası akpak karaparacı partisi, sivası bitirmeye yemin etmişlerrrrrrrrrrrr bunlar

bunlar telekomu ürdünlüye satıp %10 una gizli ortak olurlar
bunlar telsime el koyup ingilize satıp aracılık yapıp gizli olarak % 10 komisyon alırlar ayrıcada çocuklarınada reklam şirketi kurup elde ettikleri havadan sudan reklamlarlada çıkar sağlarlar aynı kuruluş üzerinden

türk telkomu satan zihniyet vatan hainidir

her türlü cumhuriyetin inşasında yapılmış tüm kuruluşları haraç mezat satıp çoğunuada yandaşlarına peşkeş çeken bu ahlak yoksunu yapıdır
türk telekomun son yılki karı 2.5 milyar yeni türk lirası arkadaşlar
kamu güvenliği ve istihbarat ve ulusal menfeatler için dünyanın neresinde görülmü kamu haberleşme aracı yabancılara peşkeş çekilmiş

olacak iş değil ama malesef oluyor hepsi
sivası ve cumhuriyeti yemeye devam ediyor bu hırsız sürüsü
ama cevabını ilk seçimde halktan alacaklar
yavas ol abircan kardes hakarete varan kelimeler kullaniyorsun,
arti akp den önce gelen partiler sivasi cok kalkindirmisya simdi akp cökertmeye calisiyo göz var nizam sivasa ne yapildiysa akp den sonra yapildi
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2009, 22:54   #29
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yavas ol abircan kardes hakarete varan kelimeler kullaniyorsun,
arti akp den önce gelen partiler sivasi cok kalkindirmisya simdi akp cökertmeye calisiyo göz var nizam sivasa ne yapildiysa akp den sonra yapildi
Kardeş AKP zamanı yapılan 1 tane devlet yatırımı gösterir misin Sivas'a... Bizim gözümüz nizamımız var ama göremedik Sivas'ta... Sen burda mı yaşıyorsun bilmem ama dışardan belki görünüyordur... Götürülenleri, kapatılanları ben sana sıralayım ama yapılan yatırımları da sen yaz bana...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2009, 23:00   #30
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 791 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeş AKP zamanı yapılan 1 tane devlet yatırımı gösterir misin Sivas'a... Bizim gözümüz nizamımız var ama göremedik Sivas'ta... Sen burda mı yaşıyorsun bilmem ama dışardan belki görünüyordur... Götürülenleri, kapatılanları ben sana sıralayım ama yapılan yatırımları da sen yaz bana...
sen bana önceki hükümetlerin sivasa akp den fazla ne getirdiler onu söylermisin
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)