Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.12.2009, 13:28   #6
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Döküm Fabrikası Kapatıldı

Arkadaşlar ben yazınca s...p s.....z ............... affedersiniz ama
yıllardır söylüyorum bu adamlar cumhuriyet ve onun değerleri ve onun getirdiği ne kadar ekonomik işletme sanayi kuruluş varsa hepsini kapatmaya yandaşa peşkeş çekmeye gelmişler bu amerikan d....i yine gitti kucağa oturmaya obamaya

klasik sağcı muhafazakar kafanızı iki dua bir sure ile bodosloyıp elinizdeki ekmeği çalmaya devam ediyor bu yahudi dostu cıa menşeyli hristiyan sırdaşı fetonun kuklası akpak karaparacı partisi, sivası bitirmeye yemin etmişlerrrrrrrrrrrr bunlar

bunlar telekomu ürdünlüye satıp %10 una gizli ortak olurlar
bunlar telsime el koyup ingilize satıp aracılık yapıp gizli olarak % 10 komisyon alırlar ayrıcada çocuklarınada reklam şirketi kurup elde ettikleri havadan sudan reklamlarlada çıkar sağlarlar aynı kuruluş üzerinden

türk telkomu satan zihniyet vatan hainidir

her türlü cumhuriyetin inşasında yapılmış tüm kuruluşları haraç mezat satıp çoğunuada yandaşlarına peşkeş çeken bu ahlak yoksunu yapıdır
türk telekomun son yılki karı 2.5 milyar yeni türk lirası arkadaşlar
kamu güvenliği ve istihbarat ve ulusal menfeatler için dünyanın neresinde görülmü kamu haberleşme aracı yabancılara peşkeş çekilmiş

olacak iş değil ama malesef oluyor hepsi
sivası ve cumhuriyeti yemeye devam ediyor bu hırsız sürüsü
ama cevabını ilk seçimde halktan alacaklar

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)