Cevap: Bakanlık sınırı çizdi Sivas DAP'a giremez
Alıntı:
ozanberk2010 Nickli Üyeden Al?nt?
YaV billetvekillerini eleştireceğinize kendinize bakınsana. sivaslılar olarak yıllarca kimleri milletvekili seçtiniz,kimleri belediyebaşkanı seçtiniz. ve bu yıllarca seçtiklerinizin sayesindeki sivasın içinde bulunmuş olduğu duruma bakın. sosyal kültürel açıdan sıfır,sanayyi açoısından sıfır,işsizlik açısından en önlerde. bunun sorumlusu milletvekillerimi yoksa onlarrı seçen sivas halkımı ,yada ondadan( parti gözetmeksizin) hesap sormayan sivaslılarmı.adam sseçilmiş sivasa hiç bişey yapmmamış ama halkın sizlerin karşınına gelip vatan millet sakarya diyor siz omuzlara alıyorsınız şakşaklıyorsunuz. neymiş milliyetci muhafazakar v.s v.s. yav adam sivasa biley yapmıyorrr si nasıl alkışlarsınız şakşaklarsınız. bırakın yapmalarını varolan işyerlerinide şehirden başka yerlere ya taşıyorlar ya kapatıyorlar. ama sivas halkı gene şakşaklıyor gene omuzlara alıyor. valla ben bu işten bişey anlamadım anlayan varsada anlatsın.
|
Merak ettim siz Sivaslı değilmisiniz.?
Sivaslılar alkışlıyor oy veriyor derken kendinizi bunların dışında göstermişsiniz.