|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#8 |
|
Yiğido
![]() ![]() ozanberk2010 Şuan
Son Aktivite: 04.07.2011 00:06
Tecrübe Puanı: 601
![]() |
YaV billetvekillerini eleştireceğinize kendinize bakınsana. sivaslılar olarak yıllarca kimleri milletvekili seçtiniz,kimleri belediyebaşkanı seçtiniz. ve bu yıllarca seçtiklerinizin sayesindeki sivasın içinde bulunmuş olduğu duruma bakın. sosyal kültürel açıdan sıfır,sanayyi açoısından sıfır,işsizlik açısından en önlerde. bunun sorumlusu milletvekillerimi yoksa onlarrı seçen sivas halkımı ,yada ondadan( parti gözetmeksizin) hesap sormayan sivaslılarmı.adam sseçilmiş sivasa hiç bişey yapmmamış ama halkın sizlerin karşınına gelip vatan millet sakarya diyor siz omuzlara alıyorsınız şakşaklıyorsunuz. neymiş milliyetci muhafazakar v.s v.s. yav adam sivasa biley yapmıyorrr si nasıl alkışlarsınız şakşaklarsınız. bırakın yapmalarını varolan işyerlerinide şehirden başka yerlere ya taşıyorlar ya kapatıyorlar. ama sivas halkı gene şakşaklıyor gene omuzlara alıyor. valla ben bu işten bişey anlamadım anlayan varsada anlatsın.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ozanberk2010'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|