Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.08.2010, 14:28   #373
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz?

Alıntı:
OSMAN ECE Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BUNDAN YAKLAŞIK 55 YIL ÖNCEKİ SENELERDE KÖYDE KÖY HOCASI BİZE
DİNİMİZİ ÖĞRETİRKEN BİR İKİ KİŞİ ÇIKAR DIŞARDA NÖBET BEKLERDİK
NİYE ÇÜNKÜ JANDARMA GELİRDE BİZİ TOPLU HALDE O KÖY ODASINDA VEYAHUT CAMİDE
GÖRÜRSE O KÖYÜN HOCASINI KARAKOLA ÇEKER FALAKAYA YATIRIR DÖVERLERDİ
YANİ YASAKTI EZANLAR YAVAŞ YAVAŞ OKUNURDU VE TÜRKÇE OKUNURDU
BENİM YAŞIMDA OLAN ÜYELERİMİZ BİLİR BU OLAYI BİRİ ÇIKSIN YALAN DESİN
OZAMAN İKTİDAR KİMDİ C.H.P. ŞİMDİ BİRİLERİ O ESKİ GÜNLERE DÖNDÜRMEK İSTİYOR
BUNLARIN MAHSATLARI EVET VEYAHUT HAYIR DEYİL MİYDELERİNİN ŞİŞKİNLİĞİ BU İKDİDARİN ALLAH DEMESİ ABDESTLİ NAMAZLI OLMASI BAŞKA BİR AMAÇ YOK
İSLAMİYETİ İNANANLARA YİNE ZEHİR ETMEK BUNA GÜCÜNÜZ YETMİYECEK
BURAKIN HERKES KENDİ İNANCINI YAŞASIN TABİKİ EVET EVET EVET

HİÇ BİR DİN IRK MESEP AYIRMADAN HEPİNİZE SAYGI SEVGILER
Ağzınıza sağlık abi.Sizin daha çok yazmanız,daha çok anlatmanız lazım bu şeyleri..

Alıntı:
AVUKAT_ Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
İşte Sezer'in atamalarından bazıları;

- Kastamonu Üniversitesi'nde 15 oyla birinci olan Prof. Dr. Mustafa Safran yerine, sadece 2 oy alan Bahri Gökçebay'ı rektör olarak atadı.

- Yozgat Bozok Üniversitesi'ne en fazla oyu alan Prof. Dr. Mustafa İlbaş yerine 4 oy alan İnci Varinli'yi rektör olarak atadı.

- Giresun Üniversitesi'nde 25 oyla birinci olan Prof. Dr. Mehmet Tüfekçi yerine, 8 oy alan Osman Metin Öztürk'ü atadı.

- Gazi Üniversitesi’nde 1064 oy alan Prof. Dr. Rıza Ayhan yerine, 366 oy alan 3. sıradaki Kadri Yamaç’ı atadı.

- Cumhuriyet Üniversitesi'nde 136 oy alan Prof. Faruk Kocacık yerine, 115 oy alan Mehmet Bakır'ı atadı.

- Erciyes Üniversitesi'nde 284 oy alan Prof. Zeki Yılmaz'ın yerine 236 oy alan Cengiz Utaş'ı atadı.

- Trakya Üniversitesi'nde 126 oy alan Prof. Levent Alimgil yerine 109 oy alan Enver Duran'ı atadı.

- Zonguldak Üniversitesi’nde, 164 oyla birinci olan Prof. Dr. Gamze Mocan Kuzey yerine, 161 oyla ikinci olan eski rektör Bektaş Açıkgöz'ü atadı.

- Dokuz Eylül Üniversitesi’nde 389 oy alarak ikinci olan Emin Alıcı’yı atandı

- İnönü Üniversitesi’nde 104 oyla ikinci olan Fatih Hilmioğlu’nu atadı.

- Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde 71 oyla 3. olan Ferit Bernay’ı atadı

EN ÜSTTEKİ ATAMAYI GÖRÜYORSUNUZ DEĞİL Mİ sizin bu yaptığınız nasıl bir yüzsüzlüktür işte ispat işte kanıt bu kadar pervasızca yalan söylenmez hem de deliller bu kadar ortada iken... helal olsun bin kere yüz bin kere helal olsun

referandum da iş ve ya işsizlikle alakalı tek bir madde zaten anayasa ile ilgili bir değişikliğe iş ve benzeri ekonomik verilerin sokulması çok garip. ben kefilim ki bu hükümet döneminde insanların yüzü güldü şu hükümetin hala tek başına iktidar olmasının tek bir nedeni var diyebilirim o da ekonomi de 2001 krizinden sonra yaptığı sıçramadır.

3,4 ve 5. maddelerde bu yıl ki tüik raporundan kes yapıştır yapılmış verdiğim ortak cevap burdada geçerlidir bu hükümet iktidarını hala tek parti yapan tek şey ekonomi de ki sıçramadır

ve artık 411 milletvekilinin iradesini yok sayan, türkiyenin en önemli davalarında yargıya müdahele etmeye çalışan, halkın seçtiği iktidardaki muhalefet partisini seçimle yenemeyeceğini anlayıp kapatma yoluna başvurmaya kalkışan, üniversitelerde vatandaşın en temel hakkı olan eğitim hakkını engelleyen ve bunu laiklik olarak gören, tamamen tarafsız olmaları gerekirken muhalefet partilerinin yan teşkilatları gibi çalışan, düşünce özgürlüğü alanında avrupa insan hakları mahkemesi tarafından en çok mahkum edilmeye neden olan bir yargı da olmayacaksa ben de hayır diyeyim...

VAR MI ? galiba yok
Siz de çok iyi bilirsiniz ki CHP zihniyetine hiç bir şeyi inandıramazsınız!
Sezer yaparsa bir şey yok,Anayasal hakkını kullandı,ama yok Gül yaparsa kanunsuzluk yapmıştır.CHP zihniyetinni tek kalesi kaldı o da yargı.Onu da ellerinden kaybetmeye çok az kaldı.Ve işte o gün Türkiye refaha hızla erişmek için büyük adım atmış olacak!

Ünlü sanatçı 'evet' çıkarsa kafasına sıkacak

Referanduma günler kala keskin açıklamalar yapan Şarkıcı Niran Ünsal, AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirirken, referandum konusunda ise çarpıcı bir cümle kullandı. Niran Ünsal 12 Eylül'de 'evet' çıkarsa...

Kıbrıs’ta bulunan Malpas Gazinosu’nda sevenleriyle buluşan Niran Ünsal, konserinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında gündemin en önemli maddesi olan ‘referandum’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünsal, “AK Parti ve Recep Bey’in iktidara gelmesinden bu yana tam8 yıl oldu. 8 yıl önce insanlara seçim meydanlarında birtakım sözler verdiler. Bugün bakıyorsunuz bu ülkede telif hakları bile yok. Terör devam ediyor. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile ‘evet’ oyu istiyorlar. Ben kocaman bir ‘hayır’cıyım” diye konuştu. Ünsal,‘Evet’ oyu çıkarsa kafama sıkar giderim” dedi.

Hürriyet

Gittiğin yere evetçilerin selamını da ilet..

Konu LaEdri tarafından (24.08.2010 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor...