|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1339
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Sezer yaparsa bir şey yok,Anayasal hakkını kullandı,ama yok Gül yaparsa kanunsuzluk yapmıştır.CHP zihniyetinni tek kalesi kaldı o da yargı.Onu da ellerinden kaybetmeye çok az kaldı.Ve işte o gün Türkiye refaha hızla erişmek için büyük adım atmış olacak! Ünlü sanatçı 'evet' çıkarsa kafasına sıkacak Referanduma günler kala keskin açıklamalar yapan Şarkıcı Niran Ünsal, AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirirken, referandum konusunda ise çarpıcı bir cümle kullandı. Niran Ünsal 12 Eylül'de 'evet' çıkarsa... Kıbrıs’ta bulunan Malpas Gazinosu’nda sevenleriyle buluşan Niran Ünsal, konserinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında gündemin en önemli maddesi olan ‘referandum’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünsal, “AK Parti ve Recep Bey’in iktidara gelmesinden bu yana tam8 yıl oldu. 8 yıl önce insanlara seçim meydanlarında birtakım sözler verdiler. Bugün bakıyorsunuz bu ülkede telif hakları bile yok. Terör devam ediyor. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile ‘evet’ oyu istiyorlar. Ben kocaman bir ‘hayır’cıyım” diye konuştu. Ünsal,‘Evet’ oyu çıkarsa kafama sıkar giderim” dedi. Hürriyet Gittiğin yere evetçilerin selamını da ilet.. ![]()
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52) Konu LaEdri tarafından (24.08.2010 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|