|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#371 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() haythuyt Şuan
Son Aktivite: 13.08.2012 14:55
Tecrübe Puanı: 819
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#372 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
DAĞDAN İNEN PKK İTLERİNİN AYAĞINA KADAR SAVCI GÖTÜREN DAVUL ZURNA İLE KARŞILAYAN BİR HÜKÜMET MEMLEKETİ PARSEL PARSEL SATAN EMEKÇİYİ SÖMÜREN KENDİNİ KORUMA ALTTINA ALABİLMEK İÇİN HAZIRLADIĞI YASA DEĞİŞİKLİĞİNE HAYIR HAYIRRRRRRRRRRR
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#373 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Sezer yaparsa bir şey yok,Anayasal hakkını kullandı,ama yok Gül yaparsa kanunsuzluk yapmıştır.CHP zihniyetinni tek kalesi kaldı o da yargı.Onu da ellerinden kaybetmeye çok az kaldı.Ve işte o gün Türkiye refaha hızla erişmek için büyük adım atmış olacak! Ünlü sanatçı 'evet' çıkarsa kafasına sıkacak Referanduma günler kala keskin açıklamalar yapan Şarkıcı Niran Ünsal, AK Parti iktidarını sert bir dille eleştirirken, referandum konusunda ise çarpıcı bir cümle kullandı. Niran Ünsal 12 Eylül'de 'evet' çıkarsa... Kıbrıs’ta bulunan Malpas Gazinosu’nda sevenleriyle buluşan Niran Ünsal, konserinin ardından gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında gündemin en önemli maddesi olan ‘referandum’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünsal, “AK Parti ve Recep Bey’in iktidara gelmesinden bu yana tam8 yıl oldu. 8 yıl önce insanlara seçim meydanlarında birtakım sözler verdiler. Bugün bakıyorsunuz bu ülkede telif hakları bile yok. Terör devam ediyor. Verdikleri sözlerin hiçbirini yerine getirmediler. Bir de çıkıp milletten tehdit ile ‘evet’ oyu istiyorlar. Ben kocaman bir ‘hayır’cıyım” diye konuştu. Ünsal,‘Evet’ oyu çıkarsa kafama sıkar giderim” dedi. Hürriyet Gittiğin yere evetçilerin selamını da ilet.. ![]()
Hani o, babasına ve kavmine, “Ne bu tapınıp durduğunuz heykeller?” demişti.(Enbiya-52) Konu LaEdri tarafından (24.08.2010 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#374 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Reform Şuan
Son Aktivite: 28.12.2012 19:33
Tecrübe Puanı: 633
![]() |
Alıntı:
Bey amca yaşınız hayli varmış bunları hatırladığınıza göre. Her şeye din odaklı bakıyorsunuz her şeyi onun üzerinden yorumluyorsunuz. Bakın din ile devlet işleri bir birin den ayrılalı nerdeyse yüz yıl olacak. İyide siz in ibadet etmenizi sağlayan ve ülkede rahatlıkla dininizi ibadetinizi rahatlıkla yapmayı da Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının birlikte kurmuş olduğu CHP ye borçlu olduğunuzu unutmayınız. CHP demek o dönemde ilkeleriyle devlet demekti. O tarihte okuma yazma oranı kaçtı biliyor mu sun uz? Cahillik diz boyu, okuma yazma oranı çok düşük bir mektup bir yazı gelse kocaman köyde okuyacak kimse yok. Devlet kanun çıkarmış ve çocukların okula yollaması için, okuma yazma oranının yükselmesi için kötümü yapmış? Ama aileler okul yerine kuran kurslarına yollayınca ne yapacak devlette kendi kanunlarınca önlem alacak ve ailelerde çocuklarını okula göndermek zorunda kalacak. Bakın şimdide çocuğunuzu ilköğretime yollamamak kanunlarımız da suçtur. Biraz el insaf diyorum gerçekten çok yazık. Bir araştırın dünyada en çok camisi olan en çok imamı olan tek Müslüman devleti biziz. Araplarda bile bu sayı yok. Bu ne zaman yapıldı Cumhuriyet yıllarında yapıldı. Yoksa 8 yılda AKP mi yaptı ha dini siyasi araç yapmada bir sakınca görmediğin den diyebilir. Zaten dinide imanı da Allah sırf onlar için vermiş diğerleri için değil. Sonra 1400 yıldır dinimize ne olmuşta AKP kurtaracak. Dinimiz nereye gidecek yerinde duruyor din vicdan özgürlüğüdür geçmişte de günümüz Türkiye’sin dede rahatlıkla inanan insanlar sözde değil gerçek Müslümanlar ibadetini gönül rahatlığıyla yapmaktadır. Bugün İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehir dışında sokaklarda ramazanda oruç olmayan bir insan rahatlıkla dolaşabilir mi? Sonucunu siz söyleyin. Oruç tutmuyor diye öldürülen dövülen gerekirse bunları yakacaksın diyen insanlar var. Eleştirirken biraz insaflı ve geçmişimize çatarak CHP düşmanlığı yaparak bu size bir şey kazandırmaz, Bugün AKP de saldırıyor İnönü’ye İnönü olmasaydı acaba AKP olabilir miydi? Yiğidi öldürün ama hakkını yemeyin. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Reform'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#375 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemşehrim hala özgürce ibadet diyorsunuz.Bu ülkede türbanlı ablam kamu kurmuna girebiliyor mu,İmam-Hatipli'nin puanı kesilmiyor mu azıcık insaf edin.Neredeyse namaz kılanalrın,Allah diyenlerin işkence görmesini savunacaksınız ki iş oraya gidecek gibi.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#376 | |||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
Alıntı:
Lütfen biriniz Gül'ün şu [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]yorumlar mısınız? Bunun neresinde devlet PKK ile görüşmez var... Bal gibi de Cumhurbaşkanı kabul ediyor. Recep bey ise sadece şovmenlik yapıyor. Bizler onun ne söyleyip neler yaptığını çok gördük.... Alıntı:
Benim dedem hacı, annem babam namaz kılardı ama ben beğenmediğiniz sezer döneminden beri üniversitede öğretim üyesiyim... Ve en önde giden AKP suçlayıcısıyım... Bu memleketin iliklerini söken, ABD'ye AB'ye ülkeyi peşkeş çeken bir hükümeti nasıl oluyor da hala savunuyorsunuz anlamıyorum.. Alıntı:
Sende biliyorsun, kimlerin memur alındığını, kpps sorularının kime el altından gönderildiğini, Tarikatlardan kart vizit getirmeden ne ihalenin olduğu, ne de torpilin yapıldığını sende biliyorsun... Konu KAOS tarafından (24.08.2010 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
|
#377 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Türk milleti bu anayasadan önce 1 mart 1926´da hiçbir harfi değiştirilmeden faşist Mussolini İtalya´sında uygulanan ceza kanununun bize aynen kabul ettirilmesini sorgulasın. Sadece batılılar gibi olabilmek için yapılanları hatırlasın.
Ne zamandan beri batı düşmanı oldunuz. Sizin batı düşmalıgınız Atatürk ilkerine ters degil mi? Muasır medeniyetler seviyesine ulasma hedefi Ak Partinin mi?
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#378 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Herşey tersine döndü Hasan abi. Bazı kesimler şiddetle karşı çıktıklarına şimdi dört elle sarılır oldu.
|
|
|
#379 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4559
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
|
#380 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3364
![]() |
Alıntı:
OZANIYIM EDEBİYAT DEFTERİ YAZ GİR ORADA ATATÜRKE ŞİKAYET MEKTUBU DİYE BİR ŞİİRİM VAR OKU LÜTVEN TAMAM C.H.P. ATATÜRKÜN KURMUŞ OLDUĞU PARTİ ATAMIZIN MEKANI CENNET OLSUN OGÜNLERDE PARTİNİN BAŞINDA ATATÜRK YOKTU OLSAYDI BEN BUGÜN ŞU YUKARI SAYFADA YAZDIKLARIMI YAZMAZDIM ? BENİM AMACIM ATATÜRKÜN KURDUĞU PARTİNİN ADINI KÖTÜLEMEK DEYİL BENİM LAFIM YÖNETİCİLERİNE BUGÜN ÖVGÜ İLE RKASINDAN KOŞTUĞUNUZ ADAM YANİ KILİÇTAR OĞLU SOSYAL SİKORTALAR MEMURLUĞU DÖNEMİNDE KADOSUNA İÇÇİ OLARAK PKK MENSUPLARINI İŞE ALMIŞTIR KANDİLDE PKK ELEBAŞI İLE SARMAŞ DOLAŞ OLUP GÜL ALIP ÇİÇEK VEREN ADAMIN RESMEN AVKATLIĞINI YAPTI BUNU HERKES İZLEDİ SİZ DAHA NEYİN SAVUNMASINI YAPIYORSUNUZ ANLAMIŞ DEYİLİM BAKIN BEN AKPLİDE DEYİLİM BEN MHPLİYİM VE YILLARCA HİÇ SUÇUM OLMADIĞI HALDE İŞGENCE GÖRMÜŞ BİR İNSANIM YİNE HİÇ BİR DİN IRK MESEP AYIRMADAN HERKESE SAYGI VE SEVGİLER |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|