Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt?
abi ne diyosunuz anlamıyorum kime hakaret etmişim.........siz günde benim dediğimin en az 10 katını akp ye söylüyosunuz........yani kendi görüşünüze bişey söylendiği zaman çok uyarıcı oluyosunuz........halbuki siz yöneticisiniz biraz daha tarafsız olmaya çalışmalısınız diye düşünüyorum..........
|
Anlaşılmayacak bir durum yokki gayet açık, Sadece bu konu için ve tek sizde değil genel manada söyledim, bu tarz tutumları pek çok kişi yapıyor. Ve uyarıncada taraflı olmuş oluyoruz size göre. Ben kimse eleştirilmesin demiyorum, Evet bizler yöneticiyiz farkındayızda ancak bizimde yerine bir görüş belirtme ve eleştirme hakkımız elbetteki var. Ve bu tarz yorumalrı da uyarmak zorundayız. Benim 10 katı dediğin mesajım neymiş bende merak ettim. Akp'side chp'side mhp'side olsa herkes eleştiriye açık olmalı. Ancak yine diyorum herşey seviyeli ve bizlere yakışır biçimde olmalı. Sitemiz bir kuruma ait değil hepimizin, önce karşımızdakine sevgi, saygı ile yaklaşmalıyız. Sitemiz saygınlığı ve ciddiyeti için bu şart.