Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AK Partiden CHP'ye açılış listesi - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.01.2011, 15:08   #11
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: AK Partiden CHP'ye açılış listesi

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
zihniyetlerin tartışılması kadar doğal bişey olabilirmi zihniyetler tartışılamaz diye bişeymi var........ayrıca siz her zaman tartışıyosunuz fırsatını bulduğunuz sürece her zaman......bu arada chp ve emek kelimeleri birbirine ne kadarda zıt geliyo......akla kara gibi allah aşkına abi hiçmi belli olmuyor.......
Siz forum tartışmasıyla kurum yada kişiye sataşmayı karıştırmışınız anlaşılan, Elbetteki tartışılacak, konuşulacak ne demişler "Hayvanlar koklaşa, koklaşa insanlar konuşa, konuşa anlaşır" Ancak kırmadan, dökmeden sataşmadan hakaretsiz fikirlerimizi beyan etmekte bir sakınca görmüyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta buydu yiğido arkadaşım.
Alt 10.01.2011, 20:45   #12
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 751 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
NECMEDDİN ÖZBEK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sevgili titiz yiğido kardeşim daha önceki yaptığınız bir yoruma verdiğim cevap için bunun konuyla ne ilgisi var diye bir tümce yazmıştınız şimdi ne ilgisinin olduğunu ben size anlatayım 1. profilinize rahmetli muhsin yazıcıoğlunu koymuşsunuz a.k.p.yi savunuyorsunuz B.B.P.lileri tenzih ediyorum sizin gibi düşünenler için a.k.p esareti başlamış bu bir.2 anayasaya verdiğiniz evet oyunu yazmıştım şimdi soruyorum anayasaya vermiş olduğunuz evet oyuna dayanılarak c.m.k un 120 ci maddesinde değişiklik yapılarak sağdan soldan dinliden dinsizden(bak hiç ayırım yapmıyorum)eli kanlı katillerin yeni cinayetler işlesinler diye salıverilmesi sizi rahatsız etmiyormu bu iki.3 cumhuriyet halk partisi bu cumhuriyeti ve her şeyimizi borçlu olduğumuz demokrasiyi kuran ve misaki milli sınırlarını lozanda inönünün önderliğinde kabul ettiren bir partidir bu sınırların bir metre karesinde gözü olan ve onu bölmeye çalışan ne iç nede dış mihrakla ortaklık kurmaz bu üç. hazreti ibrahimi ateşe attıkları zaman kimi odun kimi ateş kimide başka şeyler taşıyormuş o arada karıncayı görmüşler ağzında bir zerrecik suyla hızlı hızlı koşuyor soruyorlar nereye diye karınca h.z. ibrahimi ateşe atmışlar söndürmek için su taşıyorum diyor tabi herkes gülerek senin bir zerrecik suyunlamı koca ateş sönecek dediklerinde karınca belki ateşi söndürmez ama safım belli olur bende sevgili titiz yiğidom sana sesleniyorum şu safını bir belli et a.k.p.li misin yoksa b.b.p. limi bilelim bu dört madem bizim oylarımızın bir belediye başkanlığı kazanmanıza hiç bir katkısı yok( muhsin yazıcıoğluda yok allah gani gani rahmet etsin)bir seçim daha kazanın görelim buda beş..
benim safım yazdığım yazılarımdan belli hiçbiryerdede bbp hakkında iyi ya da kötü bişey yazdığımı hatırlamıyorum...........profi limdeki resim rahmetli hemşehrime gönül bağımdandır allah gani gani rahmet eylesin ruhu şad olsun............yani necmettin abi eğer siz lozan daki chp ile şimdiki chp nin birbirinin aynısı olduğuna inanıyosanız yani ne deyim bilmiyorum (gerçi yazılarınızı takip eden biri olarak buna sizinde inandığınızı sanmıyorum).........peki abi bu kadar köklü bi parti ülke kurmuş,cumhuriyetimizin temel taşı daha benim bilmediğim sizin bildiğiniz biçok şey yapmış hiç irdeledinizmi neden yıllardır hiç iktidar olamıyor halk neden benimsemiyor neden istemiyor neden halka inandırıcı gelmiyor hiç araştırdınızmı........bence bu partinin geçmişte yaptıklarıyla övünmek yerine bunu araştırsanız sizin,ideolojinizin ve kim bilir uzak bi ihtimal ama belkide ülkemiz için daha hayırlı olur...................
Alt 10.01.2011, 21:02   #13
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz forum tartışmasıyla kurum yada kişiye sataşmayı karıştırmışınız anlaşılan, Elbetteki tartışılacak, konuşulacak ne demişler "Hayvanlar koklaşa, koklaşa insanlar konuşa, konuşa anlaşır" Ancak kırmadan, dökmeden sataşmadan hakaretsiz fikirlerimizi beyan etmekte bir sakınca görmüyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta buydu yiğido arkadaşım.
abi ne diyosunuz anlamıyorum kime hakaret etmişim.........siz günde benim dediğimin en az 10 katını akp ye söylüyosunuz........yani kendi görüşünüze bişey söylendiği zaman çok uyarıcı oluyosunuz........halbuki siz yöneticisiniz biraz daha tarafsız olmaya çalışmalısınız diye düşünüyorum..........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.01.2011, 22:53   #14
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1517 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
benim safım yazdığım yazılarımdan belli hiçbiryerdede bbp hakkında iyi ya da kötü bişey yazdığımı hatırlamıyorum...........profi limdeki resim rahmetli hemşehrime gönül bağımdandır allah gani gani rahmet eylesin ruhu şad olsun............yani necmettin abi eğer siz lozan daki chp ile şimdiki chp nin birbirinin aynısı olduğuna inanıyosanız yani ne deyim bilmiyorum (gerçi yazılarınızı takip eden biri olarak buna sizinde inandığınızı sanmıyorum).........peki abi bu kadar köklü bi parti ülke kurmuş,cumhuriyetimizin temel taşı daha benim bilmediğim sizin bildiğiniz biçok şey yapmış hiç irdeledinizmi neden yıllardır hiç iktidar olamıyor halk neden benimsemiyor neden istemiyor neden halka inandırıcı gelmiyor hiç araştırdınızmı........bence bu partinin geçmişte yaptıklarıyla övünmek yerine bunu araştırsanız sizin,ideolojinizin ve kim bilir uzak bi ihtimal ama belkide ülkemiz için daha hayırlı olur...................
titiz yiğidom benim araştırmama ne gerek var 1970 li yıllardan beri gençlik kolu başkanlığından tut kurultay delegeliğine kadar her kademesinde görev aldığım halende merkez ilçe delegesi olarak içinde bulunduğum bir partiyi neden araştırayımki ben felsefesinide biliyorum idolijisinide yaptıklarınıda yapacaklarınıda ama sizin belirtiğiniz neden halk benimsenmiyor sözünüze gelince bazen halk herşeyi doğru yapmaz bu siyasetin doğasında vardır bu millet bir zamanlar demokrat partiye %55 anavatan partisinede %50 lerin üzerinde oy vermiştir ama bu gün siyaset sahnesinde tabeleleri bile yoktur bunlar siyasetin içinde olan şeylerdir ama c.h.p. cumhuriyetin kurululuşundan bu güne dek hep var olmuş bundan sonrada var olmaya devam edecektir safınızı belirttiğiniz için size teşekkür etmek isterim bir siyasi partinin genel başkanının resmini avatar olarak seçip bir başka partiyi savunmanız biraz garip geldiği için o yorumu yaptım yoksa hiç bir art niyetim yok ben bir kişi hariç hepiniziçok seviyorum ben yaradılanı yaratandan ötürü severim onların içinde sende varsın sevgili titiz yiğidom sağlıcakla kal
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2011, 13:34   #15
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
titiz yiğidom benim araştırmama ne gerek var 1970 li yıllardan beri gençlik kolu başkanlığından tut kurultay delegeliğine kadar her kademesinde görev aldığım halende merkez ilçe delegesi olarak içinde bulunduğum bir partiyi neden araştırayımki ben felsefesinide biliyorum idolijisinide yaptıklarınıda yapacaklarınıda ama sizin belirtiğiniz neden halk benimsenmiyor sözünüze gelince bazen halk herşeyi doğru yapmaz bu siyasetin doğasında vardır bu millet bir zamanlar demokrat partiye %55 anavatan partisinede %50 lerin üzerinde oy vermiştir ama bu gün siyaset sahnesinde tabeleleri bile yoktur bunlar siyasetin içinde olan şeylerdir ama c.h.p. cumhuriyetin kurululuşundan bu güne dek hep var olmuş bundan sonrada var olmaya devam edecektir safınızı belirttiğiniz için size teşekkür etmek isterim bir siyasi partinin genel başkanının resmini avatar olarak seçip bir başka partiyi savunmanız biraz garip geldiği için o yorumu yaptım yoksa hiç bir art niyetim yok ben bir kişi hariç hepiniziçok seviyorum ben yaradılanı yaratandan ötürü severim onların içinde sende varsın sevgili titiz yiğidom sağlıcakla kal

bazen değil abi ozaman sizin tesbitinize göre halk 50 lerden beri doğruyu yapmıyor size göre...........eh siz böyle çalıştığınız sürece daha uzun yıllarda doğruyu yapmayacak gibi gözüküyor......bende onu diyorum halkın doğruyu yapması için bi çabanız olmayacakmı yoksa halkın doğruyu yapmasınımı bekliyeceksiniz.......yıllardı r siyaset sahnesinde olması bişey ifade etmiyor icraat lazım..........neyse abim çalışmalarınızda başarılar dilerim bende sizi seviyorum sizde sağlıcakla kalın..........
Alt 11.01.2011, 14:05   #16
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 21:31

Tecrübe Puanı: 1517 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bazen değil abi ozaman sizin tesbitinize göre halk 50 lerden beri doğruyu yapmıyor size göre...........eh siz böyle çalıştığınız sürece daha uzun yıllarda doğruyu yapmayacak gibi gözüküyor......bende onu diyorum halkın doğruyu yapması için bi çabanız olmayacakmı yoksa halkın doğruyu yapmasınımı bekliyeceksiniz.......yıllardı r siyaset sahnesinde olması bişey ifade etmiyor icraat lazım..........neyse abim çalışmalarınızda başarılar dilerim bende sizi seviyorum sizde sağlıcakla kalın..........
evet halk bazen her şeyi doğru yapmaz bir akıma kapılır bir kaç yıl sonra doğru yapmadığını anlar cömertçe verdiği oyları geri alır o %50-55 oy aldıkları için her yaptıklarını mübah sayanlarda siyaset sahnesinden bir daha dönmemek üzere silinir gider isimleri bile hatırlanmaz sayın kılıçtar oğlunun önderliğindeki c.hp.inşallah iktidara gelecek bu gelişte ülkemiz için çok hayırlı olacaktır bende sizin çalışmalarınızda başarılar diler ALLAH doğrunun yardımcı diyerek sözlerimi bitirme isterim evgilerimle
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2011, 14:07   #17
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1206 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
küçümsediğiniz partiye bu halkın yaklaşık %50 si oy veriyor........ha pardon size göre halk koyun du dimi unutmuşum nereye sürerseniz oraya gidiyor en akıllı siz ve sizin görüşünüzde olanlar.....dilekçe ile kurulup kurulmaması ne alaka bununla mı küçümsüyosunuz akp yi bravo....... halbuki şiirinizdede küçümsemeden bahsetmişsiniz es geçtiniz herhalde.....çok küçük şeylşerin peşindesiniz sonra zihniyet dedimi kızıyosunuz........akp ve pkk nın masaya oturmasından bahsetmişsiniz........peki sizce chp seçimlere bdp ile girecekmi öyle bi söylenti var valla girerse ben şaşırmam zira geçmişte zihniyet olarak aynı olan shp girmişti..........
Küçümsemeyi nerden çıkartıyorsun? Bak önceden de söyledim sen forum yazarken adın gibi titiz davranmıyorsun.... Devamlı niyet okuyup, peşin hükümlerde bulunuyorsun... Ben AKP'yi küçümsemem zira iktidardaki bir parti küçümsenemez ne kadar oy aldığının önemi yoktur... Halka kitlelere malolmuş partiler, insanlar küçümsenemez buna Kılıçdaroğlu ve CHP'de dahil... O yüzden de sayın başbakan dünyada tek olanı yapıyor küçümsemediği için Muhalefete muhalefetlik yapıyor Halk konusuna gelince...Siz beni tanımıyorsunuz ancak burada sizinle aynı görüşte olan ve benimle aynı görüşte olan ve beni çok iyi tanıyan insanlar var.Onlar çok iyi bilir ki: ben hiçbir zaman halkı hakir görmedim, tam tersine hep söyledim; Aziz Nesin okudum, okurum, okunmasını da isterim ama kendi çevremde ve burada her nerede olursa olsun, AKP'ye oy verenleri örnek göstererek Aziz Nesin'i haklı bulanlara, O'ndan daha büyük bir Türk'ün, en büyük Türk'ün cümlesini hatırlattım, size de burda söyleyeyim kulağınıza bu kez küpe olsun, bunu önceden size söylememe rağmen hala hamasi, alışılagelmiş, klişe sözlerle beni yaftalamaktasınız... Türk Milleti Zekidir, Türk Milleti Çalışkandır, Türk Milleti Milli birlik ve beraberlikte güçlükleri yenmesini bilmiştir bundan sonra da bilecektir.

PKK mevzusuna gelince...
1- Eski genel başkanlarımızdan Deniz Baykal SHP'nin bu ittifakı yüzünden Genel Sekreterlikten istifa etmiş daha sonra da CHP'nin yasağının kalkmasını sağlamıştır...
2-Bahsi geçen ittifak hakkında hem CHP hem de BDP açıklamalar yapmış Kılıçdaroğlu CHP'nin amacının tek başına iktidar olduğunu o bakımdan böyle bir konunun söz konusu olmadığını söylemiştir.
3- CHP'nin belli başlı gelenekleri vardır ve ilkeleri vardır bunlar taa 1923'den beri gelen gelenek ve ilkelerdir, o bakımdan böyle bir konu söz bile edilemez... PKK ile CHP'nin isimlerini bile yanyana getirmek yürek ister ağız yıkamak iste o bakımdan bu yalanları ortaya atan medyayı kınıyorum...
4- Sizin de söylediğiniz gibi sadece bir söylentidir.
5- ve son, siz Hükümetin PKK ile aynı masaya oturması konusunda herhangi bir cümle söylememiş direk CHP hakkında iddialarda bulunmuşsunuz bu Hükümetin PKK ile "barış" için masaya oturduğunu kabul ediyorsunuz anlamına mı geliyor?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 11.01.2011, 22:42   #18
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
evet halk bazen her şeyi doğru yapmaz bir akıma kapılır bir kaç yıl sonra doğru yapmadığını anlar cömertçe verdiği oyları geri alır o %50-55 oy aldıkları için her yaptıklarını mübah sayanlarda siyaset sahnesinden bir daha dönmemek üzere silinir gider isimleri bile hatırlanmaz sayın kılıçtar oğlunun önderliğindeki c.hp.inşallah iktidara gelecek bu gelişte ülkemiz için çok hayırlı olacaktır bende sizin çalışmalarınızda başarılar diler ALLAH doğrunun yardımcı diyerek sözlerimi bitirme isterim evgilerimle
abi biraz yanılıyosunuz galiba halk oylarını geri almadı diye biliyorum ben.............o akımlarla baş edemeyeceğini anlayan bazı güçler birini (adnan menderes)uyduruk sebeplerden astı diğerini ise sinsice öldürdü (turgut özal)yani ortada halkın geri aldığı oy filan yok...........en azından ben öyle biliyorum bendende sevgiler...........
Alt 11.01.2011, 23:08   #19
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Küçümsemeyi nerden çıkartıyorsun? Bak önceden de söyledim sen forum yazarken adın gibi titiz davranmıyorsun.... Devamlı niyet okuyup, peşin hükümlerde bulunuyorsun... Ben AKP'yi küçümsemem zira iktidardaki bir parti küçümsenemez ne kadar oy aldığının önemi yoktur... Halka kitlelere malolmuş partiler, insanlar küçümsenemez buna Kılıçdaroğlu ve CHP'de dahil... O yüzden de sayın başbakan dünyada tek olanı yapıyor küçümsemediği için Muhalefete muhalefetlik yapıyor Halk konusuna gelince...Siz beni tanımıyorsunuz ancak burada sizinle aynı görüşte olan ve benimle aynı görüşte olan ve beni çok iyi tanıyan insanlar var.Onlar çok iyi bilir ki: ben hiçbir zaman halkı hakir görmedim, tam tersine hep söyledim; Aziz Nesin okudum, okurum, okunmasını da isterim ama kendi çevremde ve burada her nerede olursa olsun, AKP'ye oy verenleri örnek göstererek Aziz Nesin'i haklı bulanlara, O'ndan daha büyük bir Türk'ün, en büyük Türk'ün cümlesini hatırlattım, size de burda söyleyeyim kulağınıza bu kez küpe olsun, bunu önceden size söylememe rağmen hala hamasi, alışılagelmiş, klişe sözlerle beni yaftalamaktasınız... Türk Milleti Zekidir, Türk Milleti Çalışkandır, Türk Milleti Milli birlik ve beraberlikte güçlükleri yenmesini bilmiştir bundan sonra da bilecektir.

PKK mevzusuna gelince...
1- Eski genel başkanlarımızdan Deniz Baykal SHP'nin bu ittifakı yüzünden Genel Sekreterlikten istifa etmiş daha sonra da CHP'nin yasağının kalkmasını sağlamıştır...
2-Bahsi geçen ittifak hakkında hem CHP hem de BDP açıklamalar yapmış Kılıçdaroğlu CHP'nin amacının tek başına iktidar olduğunu o bakımdan böyle bir konunun söz konusu olmadığını söylemiştir.
3- CHP'nin belli başlı gelenekleri vardır ve ilkeleri vardır bunlar taa 1923'den beri gelen gelenek ve ilkelerdir, o bakımdan böyle bir konu söz bile edilemez... PKK ile CHP'nin isimlerini bile yanyana getirmek yürek ister ağız yıkamak iste o bakımdan bu yalanları ortaya atan medyayı kınıyorum...
4- Sizin de söylediğiniz gibi sadece bir söylentidir.
5- ve son, siz Hükümetin PKK ile aynı masaya oturması konusunda herhangi bir cümle söylememiş direk CHP hakkında iddialarda bulunmuşsunuz bu Hükümetin PKK ile "barış" için masaya oturduğunu kabul ediyorsunuz anlamına mı geliyor?
bak kibrisli kardeşim yaşım 32 lise terkim..........sizin yaşınızı bilmiyorum ama yüksek tahsilli olduğunuzu bu sitede yayınlanan bi haberdi sanırım oradan biliyorum yani size bakarak 7 kat cahil sayılırım fakat hiç alakası yokken akpden dilekçe ile kurulmuş parti sözünün ne anlama geleceğini bilmeyecek kadar cahil olduğumu sanmıyorum.......basbayağı küçümsediniz bunu söylerken ne niyet okuyorum ne de peşin hükümde bulunuyorum..........yazınızın 5. maddesine gelince ben recep tayyip erdoğanın hiçbir şekilde bu ülkenin menfaatine olmayacak bu ülkeyi bölecek parçalayacak bir şeye imza atcağına inanmıyorum............
Alt 11.01.2011, 23:48   #20
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1206 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bak kibrisli kardeşim yaşım 32 lise terkim..........sizin yaşınızı bilmiyorum ama yüksek tahsilli olduğunuzu bu sitede yayınlanan bi haberdi sanırım oradan biliyorum yani size bakarak 7 kat cahil sayılırım fakat hiç alakası yokken akpden dilekçe ile kurulmuş parti sözünün ne anlama geleceğini bilmeyecek kadar cahil olduğumu sanmıyorum.......basbayağı küçümsediniz bunu söylerken ne niyet okuyorum ne de peşin hükümde bulunuyorum..........yazınızın 5. maddesine gelince ben recep tayyip erdoğanın hiçbir şekilde bu ülkenin menfaatine olmayacak bu ülkeyi bölecek parçalayacak bir şeye imza atcağına inanmıyorum............
Ben 30 yaşındayım Yüksek Lisans mezunuyum ama cahillik eğitimle yok olacak birşey değil o bakımdan sizinde cahil olduğunuzu düşünmüyorum... CHP'nin zihniyetinden bahsederken onu söylüyorum, iki parti arasındaki farktan bahsediyorum, biz ülke kuran devrim yapan kurtuluş savaşını halkla birlikte veren partiyiz, o bakımdan da dilekçe vermedik devrimle kurulduk ülkeyi kurarken kurulduk bizim zihniyetimiz bu AKP ise hedefine ulaşmak için şartlar neyi gerektiriyorsa, neyden taviz verilmesi gerekiyorsa verir önce gider Yargıtay'a başvurur sonra oraya savaş açar, yani amacım zihniyet farkını ortaya koymaktı... Bu arada tekrar estağfurullah diyerek bitirmek isterim hepimizin ortak paydası bu Şehir ve bu memleket o bakımdan hepiniz benim gözümde çok değerli insanlarsınız...

Bu arada son cümlenizde Hükümetin PKK ile görüşmüş olabileceğini ima eder şekilde konuşmuşsunuz, yani yuvarlak cümleler ile "Eğer ülke menfaatine ise görüşür canım PKK ile" mi demek istediniz?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)