Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AK Partiden CHP'ye açılış listesi - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.01.2011, 07:30   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 939 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart AK Partiden CHP'ye açılış listesi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 5 Aralık 2010 tarihinde Sivas ziyareti kapsamında yapmış olduğu açılışların yankıları hala devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan'ın yaptığı 14 tesisden AK Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru'nun dahi haberi olmadığını ileri süren CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir'e yanıt dün İl Genel Meclisinden geldi.
İl Genel Meclisi Ocak ayı toplantılarında gündem dışı söz alan AKP Grup Başkan Vekili Ahmet Pala açılan tesislerin isimlerinin bulunduğu listeyi CHP Grup Başkan Vekili ve Gemerek İl Genel Meclis üyesi Gökhan Güldigen'e vererek listeyi Özdemir'e vermesini söyledi.
Pala konuşmasında “CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir Başbakanımızın Sivas'a geldiği sırada gerçekleştirdiği 14 tesis açılışının isimlerinin belli olmadığını söyledi. Özdemir, bu tesisler nerde isimleri ney diyerek il başkanımızın bunları bilmediğini ve olmayan şeyler dolayısı ile söyleyemeyeceğini kaydetmişti. Ben bunu üzüntüyle karşıladım. Kendi ilçesinde açılan okuldan vekilin haberi yok. Açılış esnasında canlı bağlantıyla Kangal belediye başkanı katıldı. Okulda şuan 60 öğrencinin faal olduğunu eğitim gördüğünü söylediler. Vekil konuşmasında Kangal okulunun bitmediğini ve okulun öğrencisinin olmadığını söyledi” dedi.
Özdemir'in Sivas'la yakından ilgilenmediğini söyleyen Pala, Başbakan Erdoğan'ın Sivas ziyaretleri sırasında açılışını yapmış olduğu 14 tesisin isimlerini tek tek okudu.
Pala tesislerin ismini okumasının ardından “Bu listeyi alsınlar baksınlar. Başbakan hayal mi söylemiş yoksa gerçek açılış mı yapmış” diyerek elinde yer alan listeyi CHP Gemerek İl Genel Meclis Üyesi Gökhan Güldigen'e verdi.
Pala listeyi Güldigen'e verdiği esnada “Siz Sivas'ı biliyorsunuz Milletvekilinize Sivas'ı gezdirip gösterin” dedi.

OKULLARIN ÖDENEĞİ YERİNDE KULLANILMIYOR
Diğer taraftan İl Genel Meclisi'nde konuşulan diğer bir konu ise, okullara gönderilen ödeneklerin yerinde kullanılmadığı oldu. Gemerek İl Genel Meclis Üyesi Dadaloğlu Karakoyun, okullara gönderilen paraların kullanılmadığını ve bir gözlem sırasında okul tuvaletlerinin kullanılmaz halde olduğunu gördüğünü söyledi.
Karakoyun “ Pazar günü okulları gezdim. Okullara gönderilen paraların yerli yerince kullanılmadığını gördüm. Siz elinizden geleni yapıyorsunuz ilçeleriniz için çalışıyorsunuz ama birileri de maalesef bu paraları yerli yerinde kullanamıyor. Ben bunun için defalarca idarecileri aradım. Bu işleri nasıl teslim aldınız dedim. Bana bundan daha iyisinin olamayacağını söylediler. Şimdi bunların bir şekilde incelenmesi lazım. İl Genel meclisinin yetkilerinin bir tanesi de denetim. Yani gönderdiğiniz paraların arkasına düşmemiz lazım nerde ne kullanılıyor bilmemiz lazım. Bu konunun incelenmesini ve araştırılmasını istiyorum bin bir zahmetle yapılan işler heba olmasın” şeklinde konuştu.
Öte yandan İl Genel Meclisinin dünkü oturumunda Denetim Komisyonu oluşturulmasının ardından Meclis bugün toplanmak üzere salondan ayrıldı.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2011, 16:41   #2
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1206 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: AK Partiden CHP'ye açılış listesi

Hahahaha Malik Bey bu açıklamayı yapalı 1 haftadan fazla zaman geçti 1 haftada ancak bulabilmişler demek ki listeyi cevap vermek için

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 05.01.2011, 16:50   #3
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

titizyiğido Şuan titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.06.2012 23:55

Tecrübe Puanı: 751 titizyiğido BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hahaha malik ejderin kendi ilçesinde açilacak okulun durumundan haberi yok........chp zihniyeti heryerde aynı ne diyelim allah yardımcıları olsun.........hep fiyasko hep fiyasko.......
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 06.01.2011, 16:19   #4
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Şimdide zihniyetlermi tartışılıyor, Zihniyetler belli zatenn tartışmaya ne gerek varki biri emeğin partisi biri sermayenin hiçmi belli olmuyor.
Alt 09.01.2011, 19:06   #5
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şimdide zihniyetlermi tartışılıyor, Zihniyetler belli zatenn tartışmaya ne gerek varki biri emeğin partisi biri sermayenin hiçmi belli olmuyor.
zihniyetlerin tartışılması kadar doğal bişey olabilirmi zihniyetler tartışılamaz diye bişeymi var........ayrıca siz her zaman tartışıyosunuz fırsatını bulduğunuz sürece her zaman......bu arada chp ve emek kelimeleri birbirine ne kadarda zıt geliyo......akla kara gibi allah aşkına abi hiçmi belli olmuyor.......
Alt 10.01.2011, 15:08   #6
Arif Coşkun
Moderator

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
zihniyetlerin tartışılması kadar doğal bişey olabilirmi zihniyetler tartışılamaz diye bişeymi var........ayrıca siz her zaman tartışıyosunuz fırsatını bulduğunuz sürece her zaman......bu arada chp ve emek kelimeleri birbirine ne kadarda zıt geliyo......akla kara gibi allah aşkına abi hiçmi belli olmuyor.......
Siz forum tartışmasıyla kurum yada kişiye sataşmayı karıştırmışınız anlaşılan, Elbetteki tartışılacak, konuşulacak ne demişler "Hayvanlar koklaşa, koklaşa insanlar konuşa, konuşa anlaşır" Ancak kırmadan, dökmeden sataşmadan hakaretsiz fikirlerimizi beyan etmekte bir sakınca görmüyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta buydu yiğido arkadaşım.
Alt 10.01.2011, 21:02   #7
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Arif Coşkun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Siz forum tartışmasıyla kurum yada kişiye sataşmayı karıştırmışınız anlaşılan, Elbetteki tartışılacak, konuşulacak ne demişler "Hayvanlar koklaşa, koklaşa insanlar konuşa, konuşa anlaşır" Ancak kırmadan, dökmeden sataşmadan hakaretsiz fikirlerimizi beyan etmekte bir sakınca görmüyorum. Benim dikkat çekmek istediğim nokta buydu yiğido arkadaşım.
abi ne diyosunuz anlamıyorum kime hakaret etmişim.........siz günde benim dediğimin en az 10 katını akp ye söylüyosunuz........yani kendi görüşünüze bişey söylendiği zaman çok uyarıcı oluyosunuz........halbuki siz yöneticisiniz biraz daha tarafsız olmaya çalışmalısınız diye düşünüyorum..........
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar titizyiğido'e Teşekkür Ediyor...
Alt 12.01.2011, 20:05   #8
Arif Coşkun
Moderator

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
abi ne diyosunuz anlamıyorum kime hakaret etmişim.........siz günde benim dediğimin en az 10 katını akp ye söylüyosunuz........yani kendi görüşünüze bişey söylendiği zaman çok uyarıcı oluyosunuz........halbuki siz yöneticisiniz biraz daha tarafsız olmaya çalışmalısınız diye düşünüyorum..........

Anlaşılmayacak bir durum yokki gayet açık, Sadece bu konu için ve tek sizde değil genel manada söyledim, bu tarz tutumları pek çok kişi yapıyor. Ve uyarıncada taraflı olmuş oluyoruz size göre. Ben kimse eleştirilmesin demiyorum, Evet bizler yöneticiyiz farkındayızda ancak bizimde yerine bir görüş belirtme ve eleştirme hakkımız elbetteki var. Ve bu tarz yorumalrı da uyarmak zorundayız. Benim 10 katı dediğin mesajım neymiş bende merak ettim. Akp'side chp'side mhp'side olsa herkes eleştiriye açık olmalı. Ancak yine diyorum herşey seviyeli ve bizlere yakışır biçimde olmalı. Sitemiz bir kuruma ait değil hepimizin, önce karşımızdakine sevgi, saygı ile yaklaşmalıyız. Sitemiz saygınlığı ve ciddiyeti için bu şart.
Alt 06.01.2011, 16:30   #9
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1206 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Ben tartışmıyorum Arif abi, tartışacak bir şey yok, CHP zihniyeti ülke kurtarır kurar AKP zihniyeti bölünmüş haritalara bir şey demez, Askerlerin kafasına çuval geçirilir ses çıkartmaz, PKK ile masaya oturur ve halka bunu sindire sindire kabul ettirir, Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir milliyetçinin arkasından gittikleri iddiasında olanlarda buna tepki göstereceklerine PKK'lıların serbest kalmasını sağlayan referanduma evet derler... Bu zihniyetin sonucu da bir fark vardır, CHP dilekçe ile kurulmamıştır AKP ise kurulmak için Yargıtay'a dilekçe yazarak izinle kurulmuştur, o bakımdan benim içim rahat AKP'nin Sivas'a yaptıkları (Daha doğrusu yapmadıkları) ortadayken ve sayın Malik Özdemir'in çalışmaları ortadayken ne AKP'li meclis üyelerinin zorlayarak yaptıkları şov benim için önemlidir ne de CHP zihniyetine söylenenler... Çünkü çok güzel bir şiir vardır:

unutmayabilirsen halkı krallarla gezerken
dost da düşmanda incitemezse seni
ne küçümser nede büyültürsen çevreni
her saatin her dakikasına
emeğini katarsan hakçasına
her şeyiyle dünya önüne serilir
üstelik oğlum

adam oldun demektir

vesselam...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 09.01.2011, 19:26   #10
titizyiğido
Usta Yiğido

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben tartışmıyorum Arif abi, tartışacak bir şey yok, CHP zihniyeti ülke kurtarır kurar AKP zihniyeti bölünmüş haritalara bir şey demez, Askerlerin kafasına çuval geçirilir ses çıkartmaz, PKK ile masaya oturur ve halka bunu sindire sindire kabul ettirir, Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir milliyetçinin arkasından gittikleri iddiasında olanlarda buna tepki göstereceklerine PKK'lıların serbest kalmasını sağlayan referanduma evet derler... Bu zihniyetin sonucu da bir fark vardır, CHP dilekçe ile kurulmamıştır AKP ise kurulmak için Yargıtay'a dilekçe yazarak izinle kurulmuştur, o bakımdan benim içim rahat AKP'nin Sivas'a yaptıkları (Daha doğrusu yapmadıkları) ortadayken ve sayın Malik Özdemir'in çalışmaları ortadayken ne AKP'li meclis üyelerinin zorlayarak yaptıkları şov benim için önemlidir ne de CHP zihniyetine söylenenler... Çünkü çok güzel bir şiir vardır:

unutmayabilirsen halkı krallarla gezerken
dost da düşmanda incitemezse seni
ne küçümser nede büyültürsen çevreni
her saatin her dakikasına
emeğini katarsan hakçasına
her şeyiyle dünya önüne serilir
üstelik oğlum

adam oldun demektir

vesselam...
küçümsediğiniz partiye bu halkın yaklaşık %50 si oy veriyor........ha pardon size göre halk koyun du dimi unutmuşum nereye sürerseniz oraya gidiyor en akıllı siz ve sizin görüşünüzde olanlar.....dilekçe ile kurulup kurulmaması ne alaka bununla mı küçümsüyosunuz akp yi bravo....... halbuki şiirinizdede küçümsemeden bahsetmişsiniz es geçtiniz herhalde.....çok küçük şeylşerin peşindesiniz sonra zihniyet dedimi kızıyosunuz........akp ve pkk nın masaya oturmasından bahsetmişsiniz........peki sizce chp seçimlere bdp ile girecekmi öyle bi söylenti var valla girerse ben şaşırmam zira geçmişte zihniyet olarak aynı olan shp girmişti..........

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)