Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.01.2011, 23:06   #2
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1317 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çirkin yakıştırma yok, sadece kendine has bir mantık yürütme var, beğenmeyebilirsiniz.
Benim gözümde beğenmediğim siyasi partinin yöneticileri, milletvekilleri ve o partinin atadığı bürokratlar ne ise ona oy verenlerin önemli bir kısmı da aynıdır...

Bunda ne gariplik var?
Bir partinin yöneticileri ile o partinin sevenleri aynı görüşte aynı kafa yapısında ve aynı ruh halindedirler.. Bir partiye karşı olan düşüncelerim o partiyi sevenlerden nasıl bağımsız olabilir...

Dikakt edin oy verenleri demiyorum, fıkra da öyle demiyor, Tayyip sevenler diyor..

Bu sitedeki geçmiş mesajlarda sizlerde beğenmediğiniz siyasi partilere etmediğiniz laflarınız olmadı, bu laflar o partinin yöneticileri kadar sevenleriney di...
O partinin sevenleri lafları üzerlerine almasalar neden cevap verirlerdi ki?

Bak cley efendiye,
Akp seveni, kafası da tam akp yöneticileri gibi çalışıyor.
Ben beğenmiyorum eleştiriyorum ama o tıp ki Akp yöneticileri gibi (hangi hakla ise) kökümü sorguluyor ve ülkeden gitmemi söylüyor...
ilk yazdığım fıkradaki mantığın doğruluğunu gösterir çok sıcak ve canlı bir tayyipsever örnek
Tayyipsever olmak bu lafları hakettiğimi göstermez,bu fıkrayı bayağı olmaktan kurtarmaz!