|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 741
![]() |
Alıntı:
Benim gözümde beğenmediğim siyasi partinin yöneticileri, milletvekilleri ve o partinin atadığı bürokratlar ne ise ona oy verenlerin önemli bir kısmı da aynıdır... Bunda ne gariplik var? Bir partinin yöneticileri ile o partinin sevenleri aynı görüşte aynı kafa yapısında ve aynı ruh halindedirler.. Bir partiye karşı olan düşüncelerim o partiyi sevenlerden nasıl bağımsız olabilir... Dikakt edin oy verenleri demiyorum, fıkra da öyle demiyor, Tayyip sevenler diyor.. ![]() Bu sitedeki geçmiş mesajlarda sizlerde beğenmediğiniz siyasi partilere etmediğiniz laflarınız olmadı, bu laflar o partinin yöneticileri kadar sevenleriney di... O partinin sevenleri lafları üzerlerine almasalar neden cevap verirlerdi ki? Bak cley efendiye, Akp seveni, kafası da tam akp yöneticileri gibi çalışıyor. Ben beğenmiyorum eleştiriyorum ama o tıp ki Akp yöneticileri gibi (hangi hakla ise) kökümü sorguluyor ve ülkeden gitmemi söylüyor... ilk yazdığım fıkradaki mantığın doğruluğunu gösterir çok sıcak ve canlı bir tayyipsever örnek ![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1317
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#3 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Demekki daha feodal yapıdan kurtulamamışsın. Hala padişah, saltanat, fikirsizlik peşindesin. Ama siyasi fikrin, dünya, ekonomi vs vs gibi konularda varsa ve sağlamsa benim gözümde en erdemli adamsın, istediğin fikre sahip olsanda..... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
![]() Söylememek iyisi.. ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Sen solculardan (cepçi solcuları kasdetmiyorum) ne zarar gördün bi söylesene... Ama lütfen beylik laflar etme, somut, olsun... Türban deme, ergenekon deme.... Şiştik artık bu laflardan... |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Bir insanı boğazından kesiyorsun,kafayı deviriyorsun sonra da ne zarar gördün diyorsun! ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|