Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor - Sayfa 4 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 26.01.2011, 14:17   #31
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kasım Öktem Şuan Kasım Öktem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.06.2013 03:34

Tecrübe Puanı: 641 Kasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOKKasım Öktem FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: AK Parti Sivas'ta 5'te 5 hedefliyor

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP'nin Sivas'a yaptıkları bu kez cezalandırılacak, adayı önemli değil, CHP'nin tüm Türkiye'deki yükselişi Sivas'a da yansıyacaktır ama adayları çok önemli... Bunun yanında asıl önemli olan Sivas'ın kendisine özel durumu var... Türkiye Partisi ve BBP... Onların ne yapacağı çok önemli ancak bu ne CHP'ye yarar ne AKP'ye ancak ve ancak MHP'ye yarar... Yani ya 4-1 olur ya da BBP ve TP AKP'nin oylarından alırsa 3 AKP 1 MHP 1 CHP çıkar... Bunu neye yaslıyorum son belediye seçimlerindeki Meclis Üyesi oy yüzdelerine...AKP %33, CHP %12, BBP %36 Türkiye Partisi yok... Şimdiiii, AKP %33'de kalmaz Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümü nedeni ile oyu BBP'ye kaydı BBP %36 olmaz düşer ama Türkiye Partisi eklendiği zaman şöyle bir sonuç çıkar gibi geliyor AKP %45 CHP %18 BBP %11 MHP %10 TP %9 BBP ve TP Türkiye'de %10 barajı geçemeyeceği için bu sonuçlarla 3 tane %15 ile AKP 3 %18 ile CHP 1 %10 ile 1 tane MHP yok AKP daha fazla MHP daha az alırsa MHP'nin bir vekili AKP'ye gider 4-1 olur...
AKP %45 CHP %18 BBP %11 MHP %10 TP %9 oylar böyle olursa eğer
D'Hondt sistemine göre Mhp'nin barajı geçmesine gerek kalmadan 4 - 1 Akp olur.

Abdüllatif Şener'in bildiği çok şey var eğer konuşursa Sivas'ta Akp oylarının oranında değişme olur..

Şuan benim kanaatimce oylar Sivas'ta şöyle:

%48 Akp
%15 Bbp
%14 Chp
%11 Mhp
%3 Has
%3 SP
%3 TP
Alt 26.01.2011, 14:49   #32
mustafaarslan
Yiğido

mustafaarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafaarslan Şuan mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.12.2012 11:51

Tecrübe Puanı: 713 mustafaarslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eger akp sivastan 5 i bırak 3 ü çıkarsın ben yazıklar olsun derim ne yapıldı sivasa 35 bin kişilik stad dedi başbakan bizim meşhur vekillerimiz 20 bin yeter dediler gerci ne beklenir sivas macınde fb beresiyle mac izleyen selami uzun tipli vekillerden,
hangi yüzle böyle konuşuyorlar şaşıyorum sivas için çöp üstüne çöp konmadı
Sivaslı bunları unutmaz inş gereken cevabı verecek..
mustafaarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı mustafaarslan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2011, 15:20   #33
kilicaslan
Yeni Yiğido
NO AVATAR

kilicaslan Şuan kilicaslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.03.2011 01:02

Tecrübe Puanı: 0 kilicaslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
aynen katılıyorum.dediğiniz gibi olur.hatta gönül isterki tp-bbp ve yanına diğer gerçekten iş yapacak partiler birleşsin mesela saadet partisi demokrat parti veya has partii gibi partiler birleşsin barajı geçecek şekilde oy alsınlar ve sivastan abdullatif şener gibi bir vekil çıksın bbp dende bir vekil çıksın.toplam durumda 2 akp-1 chp-1 bbp-1tp olsun derim bence sivas için ne kadar değişik partili olursa o kadar faydalı olur diye düşünüyorum.
ben bir yerine katilmiyorum CHP nin turkiyede yukseliste oldugunu nerden cikariyoruz boyle bisey yok kimse kendini kandirmasin haziran da her sey belli olacak ....bu arada kibrislinin simdiye kadar takip ettigim ve katilmadigim nadir yorumlarindan birisi bu,,
kilicaslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı kilicaslan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2011, 16:24   #34
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 741 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tanrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcilerini yanına çağırmış her birine ikişer erdem vermiş...

İsviçrelilere; Düzenlilik ve Yasalara saygı...

İngilizlere; Soğukkanlılık ve asalet...

Japonlara; Çalışkanlık ve Sabır...

İtalyanlara ; Neşe ve Romantizm ....

Fransızlara ; Şarap ve güzel yemekler

Türklere ; Zeka ve Dürüstlük ve Tayyip sevgisi ....

Meleklerden biri bu dağıtımdan sonra Tanrı'ya sormuş: gayet hoş olmuş bu uyarlama.'Bütün uluslara ikişer erdem verdiniz ama Türklere üç tane'.

'Evet ama' demiş Tanrı 'sadece ikisini kullanabilecekler' Böylece; Bir Türk zeki ve Tayyipci olduğu zaman dürüst olmayacaktır... Bir Türk dürüst ve Tayyipci olduğu zaman zeki olmayacaktır... Bir Türk hem zeki hem de dürüst olduğu zaman Tayyip'ci olmayacaktır...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2011, 17:45   #35
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1317 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tanrı dünyayı yarattığı zaman gelecekteki ulusların temsilcilerini yanına çağırmış her birine ikişer erdem vermiş...

İsviçrelilere; Düzenlilik ve Yasalara saygı...

İngilizlere; Soğukkanlılık ve asalet...

Japonlara; Çalışkanlık ve Sabır...

İtalyanlara ; Neşe ve Romantizm ....

Fransızlara ; Şarap ve güzel yemekler

Türklere ; Zeka ve Dürüstlük ve Tayyip sevgisi ....

Meleklerden biri bu dağıtımdan sonra Tanrı'ya sormuş: gayet hoş olmuş bu uyarlama.'Bütün uluslara ikişer erdem verdiniz ama Türklere üç tane'.

'Evet ama' demiş Tanrı 'sadece ikisini kullanabilecekler' Böylece; Bir Türk zeki ve Tayyipci olduğu zaman dürüst olmayacaktır... Bir Türk dürüst ve Tayyipci olduğu zaman zeki olmayacaktır... Bir Türk hem zeki hem de dürüst olduğu zaman Tayyip'ci olmayacaktır...
Çok bayağı bir fıkra diyeyim..CHP başta olmak üzere hiçbir sol partiye asla oy vermem! Ancak sol partilere oy verenlere çirkin yakıştırmalar yapmam! Herkes bu ülke için oy veriyor.
Alt 26.01.2011, 19:27   #36
amazon10
Usta Yiğido

amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 13:20

Tecrübe Puanı: 633 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Başka ülkeye gitmeye ne gerek var. Türkiye'de yavaş yavaş satılarak (hatta hızlandırıldı satmalar) başka ülkelerin oluyor ya...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı amazon10'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2011, 19:42   #37
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Kim nereyi kime satmış. Bir de satmak çıkardılar. Vatan satmak sizin dediğiniz kadar kolay mı. Merak etmeyin en az sizin sevdiğiniz kadar onlar da seviyor bu vatanı.
Alt 26.01.2011, 19:58   #38
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1219 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Kaos'un fıkrası burada anlatılacak bir fıkra değil, ayıp ama canım gardaşım senin dediğin lafta laf değil... Beğenmiyorum diye ülke mi terkedecem ya sev ya terket gibi bir mantık bu... Bir ara Başbakan'da demişti buna benzer birşey...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2011, 20:47   #39
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 741 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok bayağı bir fıkra diyeyim..CHP başta olmak üzere hiçbir sol partiye asla oy vermem! Ancak sol partilere oy verenlere çirkin yakıştırmalar yapmam! Herkes bu ülke için oy veriyor.
Çirkin yakıştırma yok, sadece kendine has bir mantık yürütme var, beğenmeyebilirsiniz.
Benim gözümde beğenmediğim siyasi partinin yöneticileri, milletvekilleri ve o partinin atadığı bürokratlar ne ise ona oy verenlerin önemli bir kısmı da aynıdır...

Bunda ne gariplik var?
Bir partinin yöneticileri ile o partinin sevenleri aynı görüşte aynı kafa yapısında ve aynı ruh halindedirler.. Bir partiye karşı olan düşüncelerim o partiyi sevenlerden nasıl bağımsız olabilir...

Dikakt edin oy verenleri demiyorum, fıkra da öyle demiyor, Tayyip sevenler diyor..

Bu sitedeki geçmiş mesajlarda sizlerde beğenmediğiniz siyasi partilere etmediğiniz laflarınız olmadı, bu laflar o partinin yöneticileri kadar sevenleriney di...
O partinin sevenleri lafları üzerlerine almasalar neden cevap verirlerdi ki?

Bak cley efendiye,
Akp seveni, kafası da tam akp yöneticileri gibi çalışıyor.
Ben beğenmiyorum eleştiriyorum ama o tıp ki Akp yöneticileri gibi (hangi hakla ise) kökümü sorguluyor ve ülkeden gitmemi söylüyor...
ilk yazdığım fıkradaki mantığın doğruluğunu gösterir çok sıcak ve canlı bir tayyipsever örnek
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 26.01.2011, 21:19   #40
NECMEDDİN ÖZBEK
Usta Yiğido

NECMEDDİN ÖZBEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

NECMEDDİN ÖZBEK Şuan NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31

Tecrübe Puanı: 1530 NECMEDDİN ÖZBEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir ülkenin ana mualefet partisi hakkında iktidar partisinden daha çok yorum yapılıyor mevcut millet vekilide taraflı tarafsız herkesin övgü ve taktirini hak ediyorsa o parti iyi yolda demektir hadi hayırlısl
ı bekleyip görelim
NECMEDDİN ÖZBEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir)