Alıntı:
amazon10 Nickli Üyeden Al?nt?
Akp yi savunanların yandaşçılığı duman siteye girdim gireli bizlere yazılanlara hiç tepki verdiğini görmedim adam orada resmen bize akılsız demiş sen sadece benimkine yorum yaptın hani o üyenin yazdığına tepki???
Evet bayanım ismimden belli olmuyor mu zaten?
aktassa nın espiri yaptığınıda düşünmüyorum hala.
ayrıca orada ezik yazmıyor ezildiğini yani yenildiğini anlamına gelen bir kelime yazıyor...
sazana gelenince onunda ne anlamda kullanıldığı belli herşeye atlayanlara denir.
ben ayollu konuşa bilen bir bayan değilim duman 
|
Akpyi savunanlara yandaşçı diyorsun hmm. Chpyi savunanlar yada diğer partileri savunanlar ne oluyor? Hani birisi ".... akıllanırlar ..." diye bir kelime kullanmıştı. Kime kullanmıştı, yenilgiye uğrayan parti mensuplarına karşı kullanmıştı. Kim o parti mensupları diyelim a partisi b partisi. Eğer bir partiyi destekleyen yandaş ise, a b partilerinide destekleyenler yandaştır. Yani sen ".. akıllanırlar .." kelimesi geçtikten sonra o kişiye karşı yorum yaptığına göre, a b c partilerinden birine mensupsun yani destekliyorsun. bu durumda sende yandaş oluyorsun. kendi kendine yandaşlık oyunu oynuyorsun.
şimdi gelelim bana, benim "akp yandaşı" olduğumu iddaa ettin yukarda. benim akpyi tuttuğumu ispat etmelisin madem böyle birşey söyledin. ben nerde akpyi desteklediğimi yazmışım bul buraya yaz.
senin ismine gelince, ben senin profilini en ince ayrıntısına kadar görüyorum yön. olduğum için. ama ben birilerinin özel bilgilerine bakmam. baksam bayan olduğunu anlarım ztn. isminide görürüm. o yüzden "amazon10" nicki (dikkat ettiysen nick diyorum senin gibi isim demiyorum çünkü isim değil nick) bana bir bayanı anımsatmıyor.