|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
![]() |
#1 | |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
şimdi gelelim bana, benim "akp yandaşı" olduğumu iddaa ettin yukarda. benim akpyi tuttuğumu ispat etmelisin madem böyle birşey söyledin. ben nerde akpyi desteklediğimi yazmışım bul buraya yaz. senin ismine gelince, ben senin profilini en ince ayrıntısına kadar görüyorum yön. olduğum için. ama ben birilerinin özel bilgilerine bakmam. baksam bayan olduğunu anlarım ztn. isminide görürüm. o yüzden "amazon10" nicki (dikkat ettiysen nick diyorum senin gibi isim demiyorum çünkü isim değil nick) bana bir bayanı anımsatmıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() amazon10 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.05.2015 12:20
Tecrübe Puanı: 624
![]() |
![]() Alıntı:
amazonun anlamına bakarsan anımsatır duman ![]() akp kazandı tebrik ettik. ben kendimi biliyorum akp ye oy vermedim. üyenin birisi çıkıp diyecek ki akıllanırlar ben buna tepki gösterince parti yandaşı oluyorum öylemi. yani bana ve benim gibilere akılsız diyecek ben tepki vermeyeceğim ki bu bende kesinlikle olmayacak birşey ![]() ben sana burada akpyi savunanlara yandaşçılık yapıyorsun dedim gene beni yanlış anladın. madem ben yanlış anladım yandaşcılık yapmıyorsun neden bana verdiğin tepkiyi diğer üyeye vermedin duman söyler misin??
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|