Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 15.06.2011, 21:30   #153
amazon10
Usta Yiğido
 
amazon10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
amazon10 Şuan amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.05.2015 12:20

Üyelik Tarihi: 21.01.2011
Mesajlar: 933
Tecrübe Puanı: 662 amazon10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'ta Akp Rüzgarı

Alıntı:
_DuMaN_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Akpyi savunanlara yandaşçı diyorsun hmm. Chpyi savunanlar yada diğer partileri savunanlar ne oluyor? Hani birisi ".... akıllanırlar ..." diye bir kelime kullanmıştı. Kime kullanmıştı, yenilgiye uğrayan parti mensuplarına karşı kullanmıştı. Kim o parti mensupları diyelim a partisi b partisi. Eğer bir partiyi destekleyen yandaş ise, a b partilerinide destekleyenler yandaştır. Yani sen ".. akıllanırlar .." kelimesi geçtikten sonra o kişiye karşı yorum yaptığına göre, a b c partilerinden birine mensupsun yani destekliyorsun. bu durumda sende yandaş oluyorsun. kendi kendine yandaşlık oyunu oynuyorsun.

şimdi gelelim bana, benim "akp yandaşı" olduğumu iddaa ettin yukarda. benim akpyi tuttuğumu ispat etmelisin madem böyle birşey söyledin. ben nerde akpyi desteklediğimi yazmışım bul buraya yaz.

senin ismine gelince, ben senin profilini en ince ayrıntısına kadar görüyorum yön. olduğum için. ama ben birilerinin özel bilgilerine bakmam. baksam bayan olduğunu anlarım ztn. isminide görürüm. o yüzden "amazon10" nicki (dikkat ettiysen nick diyorum senin gibi isim demiyorum çünkü isim değil nick) bana bir bayanı anımsatmıyor.

amazonun anlamına bakarsan anımsatır duman
akp kazandı tebrik ettik. ben kendimi biliyorum akp ye oy vermedim. üyenin birisi çıkıp diyecek ki akıllanırlar ben buna tepki gösterince parti yandaşı oluyorum öylemi. yani bana ve benim gibilere akılsız diyecek ben tepki vermeyeceğim ki bu bende kesinlikle olmayacak birşey
ben sana burada akpyi savunanlara yandaşçılık yapıyorsun dedim gene beni yanlış anladın. madem ben yanlış anladım yandaşcılık yapmıyorsun neden bana verdiğin tepkiyi diğer üyeye vermedin duman söyler misin??
__________________


Adaletin asıl düşmanları;
durumundan memnun olan Kölelerdir...
amazon10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla