|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() ![]() |
![]() muhasebecinin şiiri; Dün yine sensizdim Sensizliğin muhasebesini yaptım içimde Ama yoktun sevdiğim Ne 7Ada ne de 7Bde Saydım, ölçtüm, tarttım, biçtim Envanterini çıkardım gidişinin Borçlusu muydum, alacaklısı mıydım? Bilemedim, sensizliğin. Safha safha maliyetini çıkardım gidişinin Ama yükleyemedim daha ayrılığı gönlüme Sebebi yoktu, anlamı yoktu hiçbir şeyin Dağıtım anahtarı yoktu Birim maliyeti yok Genel üretim giderleri yok Yevmiye kayıtları yok Sensizliğin hesap ismi yok. Bu kayıt daha kapanmaz Yok, KDV tahakkuku Yok, genel üretim giderleri Yok, işte bilânçoda sevdamın yeri Maliyet dönemi sonundayım Elimde geçmiş yılın bilânçosu Dağıtamadığım sermayem Sermayem sendin gülüm Ardında dönüp duran varlık ise ben Artık konusu kalmadı karşılıkların Tasfiye ile uçup giden umutların Bilirim sevdamın anlamı kalmadı sende Ve geçmiş yıl karlarının Tasfiye oldum Viran oldum Talan oldum Gelir tablosunda zarar oldum Sana Allahtan tek dileğim Safha maliyetin gider dağıtım tablosuna dönesin! BU TİP DURUMLA KARŞILAŞIRSANIZ YAPMANIZ GEREKENLER; DİREKT OLARAK YANSITMA HESAPLARINA ATIN SEVGİNİZİ , KAR ZARAR HESABINI ÇIKARIN, SONRA DOĞRU NOTERE GİDİP; YENİ YILIN DEFTERİNİ TASTİKLETİP AÇTIRIN... NOT:UNUTMADAN ESKİ DEFTERİ DE BİR GÜZEL, YEVMİYE, ENVANTER, DEFTERİ KEBİRİ, YAZDIRIP, 5 YIL BEKLEMEDEN HEMEN ATIN GİTSİN.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 06.08.2013 10:28
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 1038
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() nedir bu muhasebecilerden çektiğimiz yaa...
yanlış anlamayın bende az çok muhasebeci sayılırım.. cari işler sorumlusuyum ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2197
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Artık konusu kalmadı karşılıkların
Tasfiye ile uçup giden umutların Bilirim sevdamın anlamı kalmadı sende Ve geçmiş yıl karlarının ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 687
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() genelde bu tip yazilari baska meslekten okuyorum demek muhasebecilerede varmis ![]()
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
kangallı cem yılmaz | züleyha1990 | Sivaslı Önemli Şahsiyetler | 25 | 12.04.2013 15:57 |
AYRINTILARIYLA GÜRÜN | albina58 | Gürün | 9 | 01.01.2009 16:38 |
CİZGİ FLİM KAHRAMANLARI MÜSLÜMAN OLURSA :):):) | gul-i_ahmer | Arşiv | 2 | 15.09.2008 22:04 |
İSTİKLAL MARŞI’NIN AÇIKLAMASI | RECEP_YÜKSEL | Arşiv | 0 | 27.04.2008 09:39 |
Miniklerin Forum ' u Olursa :) | serkanka58 | Arşiv | 1 | 04.02.2008 13:01 |