Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Ziraat Bankası Sivas'a insansız bankacılık şubesi açtı - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 10.04.2010, 00:20   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 941 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ziraat Bankası Sivas'a insansız bankacılık şubesi açtı

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, VTM cihazlarıyla verdikleri ve “insansız bankacılık'' olarak adlandırılan hizmetleriyle ilgili, “İlk hedef bin tane bunlardan üretip Türkiye'nin finansal erişilebilirliğini sağlayabileceğimiz
her noktasına bu hizmeti götürmek'' dedi.

Ziraat Bankası Sivas’ta İnsansız hizmet veren banka şubesi açtı.
“İnsansız bankacılık” olarak adlandırılan şubenin açılış törenine katılmak üzere Sivas'a gelen Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, ilk olarak Sivas Valisi Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti. Valilik şeref defterini imzalayan Çağlar, bir süre Vali Kolat ile sohbet etti.
Daha sonra Çağlar, Vali Kolat ile birlikte “insansız bankacılık'' olarak adlandırılan şubenin ikincisi olan İstasyon Caddesindeki şubenin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Kolat, 2 adet VTM cihazının bulunduğu şubede Çağlar'dan hizmetle ilgili bilgi alarak cihazla işlem yaptı. Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar, daha sonra şube önünde yaptığı konuşmada, bu uygulamanın Ziraat Bankası açısından gurur verici bir uygulama olduğunu belirterek, “Çünkü Türkiye'de ve dünyada bunun bir başka benzeri yok. Böyle bir uygulama yok.
Bu ilk defa tamamen bizim ekibimizin ürettiği, bizim ekibimizin organize ettiği bir çalışmadır'' diye konuştu.
Ziraat Bankasının Türkiye'nin en yaygın bankası olduğunu anlatan Çağlar, şöyle devam etti:
''Türkiye'deki hiç kimsenin olmadığı 441 tane ilçede dahi olan bankayız, bin 300 tane şubemiz var. Fakat buna rağmen bizden hala Türkiye'nin her noktasına şube açmamızı istiyorlar. Bazı yerlerin şube açma noktasında çok verimli olmadığı göz önüne alındığında fakat oralara da hizmet götürebilmek amacıyla bu ihtiyaç ortaya çıktı. Ve bu üretimi gerçekleştirdik. Bununla sadece şehrin kirada çok zorlandığımız noktalarda hizmet vermek değil, kırsalda birçok yörelerde de bu şekilde hizmet verecek ünitelerimizi kuracağız. İlk hedef bin tane bunlardan üretip Türkiye'nin finansal erişilebilirliğini sağlayabileceğimiz her noktasına bu hizmeti götürmek.''
Bu cihazdan hiçbir elektronik enstrümanı kullanmadan sadece konuşarak görüntü yöntemiyle hizmet alınabildiğini bildiren Çağlar, şöyle konuştu:
''Bizim müşteri kesimimizin büyük çoğunluğu emeklilerden oluşmakta, çiftçilerimizden oluşmakta. Onlar teknolojiye çok yakın olmadıkları için konuşarak hizmet almaya tercih ediyorlar. Ondan dolayı da şubelerimize geliyorlardı. Biz şimdi şubelerimizdeki bu hizmeti onların ayaklarına, onların yakınlarına götürmek amacıyla bu hizmeti gerçekleştirdik. Ümit ediyorum bundan sonraki süre içerisinde bunları yaygınlaştırdığımız zaman Türkiye'deki finansal erişilebilirliği, vatandaşımıza hizmet götürme anlayışımızı biraz daha yaygınlaştırabileceğimizi düşünüyorum.''
-VALİ ALİ KOLAT-
Sivas Valisi Ali Kolat ise Ziraat Bankasının çok güzel bir hizmetini hep birlikte hizmete açtıklarını belirterek, ''Bu hizmet elektronik bankacılık hizmeti olarak dünyada ilklerde yer alan bir hizmet. Ve Türkiye'de de ikincisi buraya açılıyor. Ben bu güzel çalışmalarından dolayı başta sayın genel müdürüm ve değerli arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bu hizmetin yaygınlaşmasını diliyorum'' dedi.
Açılış törenine Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, bazı oda başkanları ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Sivasın Sesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 10.04.2010, 08:03   #2
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Ziraat Bankası Sivas'a insansız bankacılık şubesi açtı

Hayırlı olsun. gelişen teknolojiden faydalanmak gerek...
Alt 10.04.2010, 21:34   #3
ela58
Usta Yiğido

ela58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ela58 Şuan ela58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2010 20:35

Tecrübe Puanı: 1257 ela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOKela58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hayırlı uğurlu olsun
Alt 10.04.2010, 21:45   #4
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Ben 10 gün kadar önce ALES ücreti yatırdım burda, çok komikti, birden karşımda ekranda bir adam belirdi, hoşsohbet bi çocuk, parayı makinaya koydum üstü geldi felan sonra makinadan dekont çıktı, hani işi yavaşlatıyor, istihtamı da azaltıyor biraz ama olsun en azından boş, sıra derdin yok çünkü Sivas'ta onu kullanacak adam az...
Genel Müdürümüze teşekkür ederim, bir Sivas'lı olarak çalışmayacağını bile bile yine de yatırım yapılmasını sağladı, bize böyle bürokratlar gerekli...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2010, 22:25   #5
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 16:31

Tecrübe Puanı: 3682 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hayırlı olsun SİVAS sıma
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)