|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#1 |
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Temmuz ayında İl Özel İdaresi ek binasında hizmet vermeye başlayan Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde vatandaşın yaşadığı banka sorununu Ziraat Bankası giderecek. Banka ödemeleri için şehir merkezi ile müdürlük arasında mekik dokuyan vatandaşlar Ziraat Bankası’nın Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü binası içerisine açacağı şube ile rahat bir nefes alacak. Alınan bilgilere göre, Ziraat Bankası önümüzdeki hafta Tapu Müdürlüğü içerisinde bir şube açarak halkın mağduriyetini giderecek. Özellikle köyden ve ilçelerden gelen vatandaşların tapu işlemlerinin ödemelerini şehir merkezindeki bankalarda yaptırmalarından dolayı zaman kaybına neden oluyor ve işlemler bir sonraki güne kalıyordu. Konuyla ilgili sık sık şikayetlerde bulunan vatandaşlar Ziraat Bankası’nın önümüzde hafta Tapu Kadastro Müdürlüğü binası içerisine açacağı şube ile yaşadığı sıkıntılardan kurtulacak. Sivas Hürdoğan |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() vatandaşa hizmet böyle olur işte.
konu para olunca şubede her yere açılır tabi.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#3 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() nereye taşınmış be tapu şehir dışınamı acaba ben yandım deseneniz ikide bir şehir dışına gidip geleceğim anlaşılan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|