|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 955
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Son günlerde Kızılırmak’ın suyunun temiz olmadığı yönünde ortaya atılan iddiaların ardından yetkili birimler harekete geçerek Kızılırmak’tan su örneği alarak inceleme yaptıştı. Alınan inceleme sonuçları açıklanırken, Kızılırmak’ın suyunun temiz çıktığı öğrenildi. Büyükşehir Belediyesinin, dünyada yaşanan kuraklıktan Başkentin etkilenmemesi için Kızılırmaktan getirdiği suya ilişkin son günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan haberlere bir cevap da Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezinden geldi. Kızılırmak suyunun kesinlikle ağır metaller ve diğer yönden kirlilik içermediğine, içilebilir olduğuna dair kesin ve net analiz raporlarının bu konuda karar verme yetkisine sahip 6 büyük kurum ve kuruluş tarafından açıklanmasına rağmen yapılan suçlamalara son olarak da Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi, kimyasal, mikrobiyolojik ve fiziksel parametreler açısından tam analizlerini yaparak, Kızılırmak suyunda Tarımsal kaynaklı herhangi bir kirlilik olmadığına dair raporla cevap verdi. DSİ, ODTÜ, İTÜ, Sağlık Bakanlığı, İl Hıfzısıhha ve ASKİ, Kızılırmak suyunun kesinlikle ağır metaller ve diğer yönden kirlilik içermediği, raporlarla beyan ederken, ortaya atılan spekülasyonların ise gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızılırmağın temiz çıkması beni çok sevindirdi.
Binlerce hayvanımız oradan su içiyor. Binlerce dönüm tarlamız bu ırmakla sulanıyor. Bu sonuç beni sevindirdi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WåñTêd_øØ7 Şuan
Tournaments Won: 2Üyelik Tarihi: 05.02.2008
Tecrübe Puanı: 794
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sıvastan gelen su temız olmaz mı
![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Küresel ısınmanın dünyamızı kasıp kavurduğu şu günlerde kızılırmağımızın temiz olaması bizleri sevindirmiştir Ankaranın susuzlukla mücadelesine care olursa çok iyi olur kızılırmak boşuna akıp kara denize dökülmektense insanlığa faydalı olması ne güzel her şey bir yana sadece kara denize akmaylada kalmayıp her sene milyonlarca ton toprağımızı denize sürükleyerek atıyor ülkemiz toprak kayıbına uğruyor hiç olmazsa bunu engellemiş oluruz en önemlisi ankaraya hayat verecek olması bir sivaslı olarak vede kızılırmağın bizim topraklarımızdan cıkıyor olması bizlere gurur veriyor
|
|
|
#5 |
|
Genel Koordinatör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertugrul Şuan
Son Aktivite: 19.01.2013 14:22
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kızılırmak temiz çıktıysa bizim köyün alt tarafında akan ırmağın ismi ne acaba
![]() Temizlik kriterlerinide merak ettim,benim bildiğim Kızılırmak pis hemde çok pis ![]()
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|