|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz. |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() benek Şuan
Son Aktivite: 13.11.2015 16:51
Tecrübe Puanı: 718
![]() |
Arthur Ashe'den...
Efsane Wimbledon'un ilk zenci şampiyonu Arthur Ashe kan naklinden kaptığı AIDS'den ölüm döşeğindeydi. Dünyanın her köşesindeki hayranlarından mektuplar yağmaktaydı. Bunlardan bir tanesi şöyle soruyordu: - Tanrı böylesine kötü bir hastalık için neden seni seçti? Arthur Ashe cevap verdi: - Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya başlar. 5 milyonu tenis oynamayı öğrenir. 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yarışmalara girer, 5 bini büyük turnuvalara erişir, 50'si Wimbledon'a kadar gelir, 4'ü yarı finale, 2'si finale kalır. Elimde şampiyonluk kupasını tutarken Tanrı'ya 'Neden ben?' diye hiç sormadım. şimdi sancı çekerken, Tanrı'ya nasıl 'Niye ben' derim? Mutluluk insanı tatlı yapar. Başarı ışıltılı... Zorluklar güçlü... Hüzün insanı insan yapar, yenilgi mütevazı... Tanrı'ya asla 'Neden ben?' diye sormayın. ne olacaksa olur. ...Arthur Ashe... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yerliturkuaz Şuan
Son Aktivite: 28.03.2012 11:23
Tecrübe Puanı: 854
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zirvede kalmak istiyosan her zaman geçmişini unutmamalısın bunu bilerek geleceğine doğru adımlarını atmalısın....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|