|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 983
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() YÖK Başkanı Özcan TÜSİAD ve TSO'ların Kuracakları Üniversitelere Destek Verileceğini Söyledi 2010 yılı üzerinde çalışılacak projeler hakkında bilgi veren Özcan, Türkiye'de özel üniversitelerin kurulmasını istediklerini, 2010 yılında bu konudaki çalışmalara yoğunlaşa-caklarını söyledi. Özcan, konuyla ilgili Anayasal bir değişikliğe gerek olduğuna da işaret etti. Vakıf üniversitelerinin tematik olmasına özen gösterdiklerini belirten Özcan, yakın bir zamanda yalnızca sporla ilgili bir vakıf üniversitesinin açılacağını açıkladı. STSO- TOBB İŞBİRLİĞİNE DESTEK Bu açıklamaların ardından Sivas Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gündeme getirilen ve TOBB tarafından da destek gören Sivas’ta özel bir üniversite kurulması projesinin daha da kolaylaşacağı ifade edildi. Sivas’ta kurulacak olan üniversitenin isminin ise Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi olacağı belirtildi. Kaynak Sivaspostası |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
Tecrübe Puanı: 1250
![]() ![]() ![]() ![]() |
Haberde bir gariplik var... Yök başkanı özel üniversitelerin tematik açılması için değişiklik var demek istemiş bence... Çünkü özel üniversite kurmakta bir sorun yok hatta özel kolej kurmaktan bile kolay...Ayrıca Sivas'ta Yıldırım'ın kurulmasına uğraştığı üniversite Sivas'a özel bir üniversite olmayacak TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinin Sivas Yerleşkesi olaacak... Yani yeni 2-3 Fakülte açılacak ayrı bir üniversite değil ama ayrı bir üniversite büyüklüğünde olacak... O bakımdan adının Sivas'a özel olmayacağı belli fakat tek sorunun ben alan olduğunu sanıyorum yoksa YÖK'e başvurursun ben buraya yeni bir yerleşke açıyorum dersin olur biter...
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 771
![]() |
Uydurun uydurun, ve başka haberlere yakıştırma yapın sonra da adı haber olsun....
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|