|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankara'da ikincisi düzenlenecek 'Başkentte Sivas Günleri' öncesinde Sivas'ta temaslarda bulunan Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu (ASİDEF) Başkanı Erol Yanar ve beraberindeki heyet, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)'nı ziyaret etti. STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım'ı 13–16 Eylül tarihleri arasında yapılacak organizasyona davet eden ASİDEF Başkanı Erol Yanar, "Etkinliğimizin kamuoyuna ulusal anlamda duyurmak için çalışıyoruz. Sivas markalarını Ankara'ya taşınması noktasında öncülüğünüzde üst düzeyde bir temsil olacağını düşünüyoruz." dedi. STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ise Sivas'ın nüfus gücü karşısında etkinliğini ortaya koyması için birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Yıldırım, "Ankara'daki ASİDEF yapısının diğer illerimize de örnek olmasını istiyoruz. Birlikten rahmet, ayrılıktan azap doğar. Çok büyük derneklerimiz var. Ama çok dağınık bir yapısı var. Dağınık olunca etkili olunmuyor. Nüfus gücümüzün karşısında bir etkinliğimiz yok. Bunun içinde ortak hareket etmemiz, bir araya gelmemiz gerekir." şeklinde konuştu. Sivas günlerine destek vereceklerini ve Sivas'ı Ankara'da en iyi şekilde tanıtmaya devem edeceklerini kaydeden Yıldırım, "Başarıyla ilkini gerçekleştirdiğimiz Sivas günlerinde, Ankara'da Sivaslı potansiyelimizin olduğunu gördük. Bu yıl daha başarılı olacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı. (Cihan Haber Ajansı) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başkent'te Sivas Günleri'nin ilkine gitmiştim ama kimle gittim hatırlayamadım.
Cley olsa gerek. İkincisi düzenlenirse kaçırmamanızı tavsiye ederim.Ne ararsan var sadece Sivas değil tüm ilçeler katılıyor,o güne çıkarsak yine giderim.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 18:16
Tecrübe Puanı: 882
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ASİDEF yetkilileri Sivas için bunca çalışmalarımın karşılığı olarak eğer davet ederlerse böylesine güzel bir günde Sivas'lı şair olarak orada yer alıp , içerisinde 36 adet bestelenmiş şiirlerimin olduğu KAR TANELERİ adlı ikinci şiir kitabım için imza günü yapmaktan onur duyarım. Böyle bir teklif bana gelirse elbette mutlu olurum.
ASİDEF e başarılar diliyor,selam ve saygılarımı sunuyorum. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|