Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 27.04.2012, 07:17   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 974 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Ürgüp Şükür ile bir araya geldi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi'nde efsane golcü ve İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ile görüşerek 4 Eylül Belediyespor hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sivas Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, BBP Genel Başkan Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve BBP merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'nu ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Belediye olarak spora önem verdiklerini belirterek, "Amatör ligde mücadele eden futbol takımımızı ilk sezonumuzda 3. lige çıkarttık. 2 ligde iken devraldığımız erkek voleybol takımımız 1. ligde ve bu sezon playofflarda mücadele etmeyi başardı. Türk Savunma Sporu Sayokan'da oluşturduğumuz takımımız Ülkemizi başarıyla temsil ediyor. Rafting, Wus-hu ve karatede de çok önemli başarılara imza attık. En önemli etkinliğimiz ise Avrupa'da gençler kategorisinde 2. büyük turnuva olan Uluslar arası Muhsin Yazıcıoğlu bisiklet turnuvasıdır. Bu turnuva ile Merhum Liderimizin anısını yaşatmak ve gençlerin onun izinden giderek dosdoğru olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.
Milli futbolcu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür ise, "Öncelikle Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun kurmuş olduğu partiyi ziyaret etmek istedim. Bu vesile ile de kendisinin bizlere emaneti olan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'le tanışma fırsatı buldum. Şunu çok net söylüyorum; Sivas ve Sivaslılar için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım. Mecliste sizlerin sesi olacağımdan emin olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.
Sivas Belediyesi'nin yapmış olduğu sportif faaliyetleri duyduğunu dile getiren Şükür, "Sivasspor'un ardından profesyonel bir futbol takımınızın olması çok sevindirici. Ayrıca uluslararası düzeyde bilinen bisiklet turnuvası da hem rahmetli Yazıcıoğlu'nun anılması hem şehrin tanıtılması hem de ülkemizin tanıtılması açısından son derece önemli. Diğer branşlarda da gösterdiğiniz başarılar ortada. En kısa zaman içerisinde Sivas'a gelerek yapmış olduğunuz spor tesisleri ile kulübünüzü ve belediyenizi ziyaret edeceğim" şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de Hakan Şükür'ün başarılı bir futbol geçmişinin olduğunu belirterek, "Kendisine siyasi hayatında da başarılar diliyorum" dedi.
Ayrıca Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile uzun süre sohbet eden Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu, "Doğan Başkan babamın emanetine sahip çıkıyor. Bizlerde kendisine gereken tüm desteği veriyoruz. Babamın Kara Sevdasına sahip çıkması ve gayretlerinden ötürü gönülden teşekkür ediyorum" dedi.
Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Hakan Şükür'e belediye yayınlarından İrade-i Milliye kitabını hediye etti.

Sivas'ın Sesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)