Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı
Anketimiz: Sizce sivasımızın sorunlarıyla (çoğunlukla)hangi millet vekilimiz ilgileniyor.
MUHSİN YAZICIOĞLU 245 68,44%
OSMAN KILIÇ 4 1,12%
SELAMİ UZUN 5 1,40%
MALİK ECDER ÖZDEMİR 27 7,54%
HAMZA YERLİKAYA 17 4,75%
MEHMET MUSTAFA AÇIKALIN 2 0,56%
HİÇBİRİ! 51 14,25%
HEPSİ! 7 1,96%
Katılımcı sayısı: 358. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 23.12.2008, 16:47   #21
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: En iyi milletvekilimiz?

Bence Malik Ecder ÖZDEMİR, Sivas'ta görmedim diyenlere söyleyeyim ben daha 3 gün önce gördüm, bundan önce de yazmıştım başka bir konuda, kahvede halkla tavla oynayan, markette bile raslayabileceğiniz, dikimevi konusunda önayak olan bir vekil, İstanbul'daki Sivas'lıları da örgütlemeye çalışan sadece Sivas için değil Türkiye'nin her yerindeki Sivaslılar için çalışan, aynı zamanda Türkiye'nin sorunları hakkındada çalışmaları olan Muhsin Bey'le birlikte çalışmalaralı ile basında en çok yer alan Vekilimiz. Çok sıcak ve halkın içerisinde olan birisidir, belki halk gibi olduğundan, çevresinde koruma ya da yalaka olmadığından, halktan birisi sanıp farketmemişsinizdir.... Yeterli midir? Kesinlikle değildir, Malik Bey de dahil olmak üzere tüm vekillerin daha çok çalışması gereklidir.
Bu arada Malik Bey Sivasspor'un maçlarına da gider ama diğer vekiller gibi anons yapılmasını istemez, izin vermez.

Saygılarımla....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2008, 17:41   #22
selocan58
Yiğido

selocan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

selocan58 Şuan selocan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.05.2009 03:00

Tecrübe Puanı: 657 selocan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tam tahmın ettığım gibi muhsi yazıcıoğlu götürüo anketi
selocan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2008, 18:17   #23
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Bu konuda CHP'lier Malik Bey'i,AKP'liler kendi vekilerini,BBP'lilerse MUhsin Bey'i destekliyor.
Demek ki bu konu kısır bir konu.Ortada gerçekten bir yorum yok.Bu başlıkta yorumlar şu veya bu partlili olarak değil,Sivaslı ağzıyla yapılmalı,aksi takdirde bir faydası yok.
Alt 23.12.2008, 18:41   #24
Kibrisli
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu konuda CHP'lier Malik Bey'i,AKP'liler kendi vekilerini,BBP'lilerse MUhsin Bey'i destekliyor.
Demek ki bu konu kısır bir konu.Ortada gerçekten bir yorum yok.Bu başlıkta yorumlar şu veya bu partlili olarak değil,Sivaslı ağzıyla yapılmalı,aksi takdirde bir faydası yok.
ben siyasetin içerisinde birisiyim, CHP'li de değilim, Sivas'lı vekillerin neler yaptığını devamlı izliyorum, geçmişte de başka bir konuda Ecder bey hakkında düşüncelerimi yazmıştım hatta Şener'i de çok beğendiğimi söylemiş, Ecder Bey'in de halkın içinden birisi olduğunu söylemiştim.Burada CHP'ye ya da Vekiline değil benim Ecder Bey'in halk adamı görüşüme ters bir "Sivas'ta göremiyoruz, anketi hazırlarken ilkkez gördüm" sözünü görünce cevap verme gereği duydum. Partizanlık yok, onun dahil hepsinin yetersiz olduğunu düşündüğümüde söyledim, söylediklerinizi üstüme almama gerek yok değil mi?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2008, 18:51   #25
Rallim58
Usta Yiğido

Rallim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rallim58 Şuan Rallim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19

Tecrübe Puanı: 869 Rallim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKRallim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Önce iyiyi bulaydık ta sonra en iyiyi seçerdik. Al birini vur ötekine.

Meclis karşısından kaçyüz milyara aldığı daireyi öve öve bitiremeyen de ben iyi vekilim der, oğluna, kızına, damadına özel kadro getirten de ben iyi vekilim der.

İyisini bulamadım ki en iyisini belirteyim.
Rallim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2008, 18:57   #26
LaEdri
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1339 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
ben siyasetin içerisinde birisiyim, CHP'li de değilim, Sivas'lı vekillerin neler yaptığını devamlı izliyorum, geçmişte de başka bir konuda Ecder bey hakkında düşüncelerimi yazmıştım hatta Şener'i de çok beğendiğimi söylemiş, Ecder Bey'in de halkın içinden birisi olduğunu söylemiştim.Burada CHP'ye ya da Vekiline değil benim Ecder Bey'in halk adamı görüşüme ters bir "Sivas'ta göremiyoruz, anketi hazırlarken ilkkez gördüm" sözünü görünce cevap verme gereği duydum. Partizanlık yok, onun dahil hepsinin yetersiz olduğunu düşündüğümüde söyledim, söylediklerinizi üstüme almama gerek yok değil mi?
Tamam öyle diyelim.
O zaman şöyle diyeyim.
Mesela polislik sınavına girebilmek için asgari 70 kilo şartı var diyelim.
Malik Bey 65 kilo olduğu için,bir diğeri 60 kilo,diğeri 55,diğeri 40 kilo oldukları için elendi.
Söyler msini aralarındaki fark ne?
Hiç birinin kilosu işe yaramadı.
Alt 23.12.2008, 19:14   #27
Kibrisli
Usta Yiğido

Alıntı:
Yiğiter Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam öyle diyelim.
O zaman şöyle diyeyim.
Mesela polislik sınavına girebilmek için asgari 70 kilo şartı var diyelim.
Malik Bey 65 kilo olduğu için,bir diğeri 60 kilo,diğeri 55,diğeri 40 kilo oldukları için elendi.
Söyler msini aralarındaki fark ne?
Hiç birinin kilosu işe yaramadı.
Yetersiz olduklarını bende söylüyorum hatta AKP'nin iki vekiline hiç oy yok Ama Ecder bey hakkındaki bir tek konuya tepki gösterdim çünkü o konuda tamamen farklı düşünüyorum, bence de hiçbirisi yeterli değil vekillerimizin, heleki iktidar vekilleri asıl iş onlarda ama ben bir kere olsun kürsüde görmedim, bir kere olsun şunun için çaba harcıyorlar diye bir habere raslamadım tek yaptıkları Başbakan ya da bakanlar geldiğinde yanında boy göstermek, muhalefet vekillerinin ikiside sadece onların yıkacakları konusunda uyarıyor durdurmaya çalışıyor fakat alternatif sunmuyorlar, yetersizler...

Ben olacaktım ki vekil....İnşallah zamanı geldiğinde

Alt 23.12.2008, 21:46   #28
LaEdri
Usta Yiğido

O zaman konu başlığındaki "en iyi vekilimiz kim?" sorusu bize kötünün iyisini mi soruyor.?
Alt 23.12.2008, 22:23   #29
çılgın_türk
Tecrübeli Yiğido

çılgın_türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çılgın_türk Şuan çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.04.2012 18:32

Tecrübe Puanı: 712 çılgın_türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence en iyisi kamer genç sıkacan diyor adam iki tane kafalarına .. haklı valla sıkacan hepsinin kafasına kafası türkiye için çalışanları getirecen oralara ....
çılgın_türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2008, 13:29   #30
akkayalı18
Yeni Yiğido
NO AVATAR

akkayalı18 Şuan akkayalı18 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 30.01.2011 17:48

Tecrübe Puanı: 645 akkayalı18 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ne akp'li nede bbp'liyim ama suanki milletvekillerinden en aktif olanı Muhsin yazıcıoğlu'dur.bunu kimse inkar edemez.

...Yeni Saadet... zafer inananların olacaktır.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)