|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
TURNAM Şuan
Son Aktivite: 28.04.2010 12:10
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Gurur duydum gerçekten böyle şeyleri duymak bir Sivaslı olarak gururlandırdı beni.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yiğido
![]() ![]() CRAZY OSMAN 58 Şuan
Son Aktivite: 26.03.2010 19:29
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
ALLAH(C.C) YARDIMCIN OLSUN....
|
|
|
#13 |
|
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemserilerimizin Yurtdisinda basarili olmalari bizleri gururlandiriyor
AB Projesi sayesinde bir cok kisi yurtdisina gidip ülkemizin-memleketimizin tanitiminda bulunuyorlar. Abdullah bey bu firsati degerlendirdigi icin tebrik ederim cesaretini toplayip gitmis ve görüldügü kadarida gayet basarili olmus kendisine basarilarinin devamini dilerim besyo_cu kardesimizede röp. dolayi tsk ederim eline emegine saglik güzel olmus ![]()
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2230
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerçekten Bu çalışmaları duymak insana gurur veriyor...
|
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() Abdullah Bulmus Şuan
Son Aktivite: 14.02.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
merhabalar;
Öncelikle site yönetimine teşekkür etmek istiyorum ; roportajımız aracılığıyla birçok kişiyi bu imkandan haber etiği için. Bununla birlikte roportajımızın yayına geçmesiyle birlikte bu programlara ilgi duyan kişilerden mail vb. almak birilerinin ilgilendiğini görmek şahsen beni mutlu etti. Dahası roportajın ardından yaşadığım bir anımı paylaşmak isterim ; Wroclaw sehrinde Polonya genelinde olduğu gibi pek fazla Türk yok, olan Türklerin birçoğu değişim programları ile gelen niversite öğrencileri. Geçen cumartesi gecesi saat 2 civası bir arkadaş ile Wroclaw da yemek yerken bir genç geldi ve direk sorduğu soru : '' Abi Sivaslısın değil mi? '' tabi benim şok olmamla birlikte internetten tararken roportajı gördüğünü orada da beni görünce çalışmalarımız hakkında bilgi almak istediğini söyledi tabi benim hiç beklemediğim bir olaydı. Çünkü; bulunduğumuz bölgede pek fazla Türk yok ve gecenın o saatinde orada ve roportajımızı okuyan ve tanıyan birisinin gelip selam vermesi şaşırtıcıydı. Tekrardan site yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Avrupa Birliği Gençlik Programları ile ilgili yardıma ihtiyacı olan herkese herzaman hazır olduğumu birkez daha vurguluyorum . Polonya da selamlar Saygılar Abdullah BULMUŞ |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoşgeldin Abdullah,
Yaşadığın olayı herhalde hiçbir zaman unutamazsın Okurken bile vay beee diyebiliyorsam senin durumunu tahmin bile edemiyorum.Çok az bilinen AB projeleri hakkında bilgi sahibi olmakla kalmayıp bir projede yer alıyor olman, gerek ben gerekse ilgili arkadaşlar için bulunamayacak bir fırsat. Sivas ve Türkiye için yaptıkların için tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|