|
|
#131 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
Son Aktivite: 10.05.2010 22:51
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
% 47 ile yönetimi ele geçiren Tayyip, buyurmuş:
"Üzerinde resmim olan pul bastırın, bundan böyle bütün mektuplarımda bu pullar kullanılacak..." Bir süre sonra görülmüş ki, pullar zarfa bir türlü yapışmıyor. Tayyip küplere binmiş ve yetkiliyi çağırıp sormuş: "Bu pullar niye yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi ?!" "Sürdük efendim" demiş yetkili ve eklemiş: "Arkasına zamk sür "Arkasına zamk sürdük ama herkes pulun ön yüzünü ıslatıyor....." |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gönlüm58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#132 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5499
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Temel'le bir adam parkta oturuyormuş. Temel de sigara içiyormuş. Adam dumandan rahatsız olmuş. Dönmüş Temel'e ve sormuş. - Kaç yıldır sigara içiyorsun? Temel cevap vermiş; - 30 yıl? Adam başlamış nasihata: - Bak 30 yılda sigaraya verdiğin parayı biriktirsen şu karşıdaki lüks villa ve önünde duran son model araba senin olabilirdi. Temel dönmüş ve sormuş: - Sen sigara içiy musun? Adam cevaplamış: - Ben hiç sigara içmedim. Temel tekrar sormuş: - Peçi şu villa ve lüks araba senin mu? - Hayır ! Temel eklemiş: - Fazla konuşma o zaman? onlar penum........... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#133 |
|
Yasaklı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönlüm58 Şuan
Son Aktivite: 10.05.2010 22:51
![]() |
Temel 20 senedir Almanya'da yaşıyormuş. Bir gün göçmen bürosuna gidip Almanya'dan kesin dönüş yapacağını
söylemişGöçmen bürosundaki Almanlar Temel'i tanıyorlar, seviyorlar. Sormuşlar ; 'Niye donuyorsun ?' diye. Temel 'homoseksüeller yüzünden' demiş Bürodakiler şaşırmış, 'Seni rahatsız filan ediyorlarsa hemen bir şikâyette bulun, gereğini yaparız. Buradan bu yüzden ayrılmana değmez demişler' Temel : 'Beni rahatsız etmiyorlar' demiş. Bürodakiler yine şaşırmış; -'Peki neden gidiyorsun ?' Temel cevaplamış : -'Burada 20 yıl önce homoseksüellik yasaktı, 10 yıl önce serbest oldu, 5 yıl öncede evlenmelerine izin verildi Homoseksüellik MECBUR olmadan dönmek istiyorum. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar gönlüm58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#134 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Günün Fıkrası -Salak Erler
Kaçak yapıya göz yumma İki çavuş iddaya girer; "hangimizin eri daha salak" diye. İlk çavuş erini çağırır ve der ki; - Oğlum al şu 10 milyonu git bana bir araba al. Er; "Baaaşüstüne çavuşum!" der ve gider. İkinci çavuş çağırır erini: - Oğlum git bak bakayım ben evdemiyim?.. Er; "Baaşüstüne çavuşum!" der ve çıkar. Bu iki salak er çarşıda karşılaşırlar ve erlerden biri şöyle der: - Yahu bende bir çavuş var; o kadar salak ki, bana para verdi `git bana araba al` diye. Lan keriz! Bugün pazar arabayı nerden bulayım!? Diğer er: - Yahu benimki daha da salak!.. Yok gidip kendisi evde miyiş, değil miymiş diye bakacakmışım! Be ey lavuk; yanında koskaca askeriyenin telefonu var; evi arayıp hele sorsana!!!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#135 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() feraha Şuan
Son Aktivite: 27.12.2010 21:47
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
Adamin biri kazada kulaklarini kaybetmis.. Arastirmalari sonucu iyi bir plastik cerrah bulmus , ve girmis ameliyata.. Ameliyat sonrasi bandajlar açildiktan bir süre sonra "Aman Allahim Doktor! Bana kadin kulaklari takmissiniz!" diye bagirmaya baslamis.. "Kulak kulaktir!" demis Doktor.. "Kadini erkegi olmaz!" "Yaniliyorsunuz!" demis hasta.. "Herseyi duyuyorum ama hiçbir sey anlamiyorum!"
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar feraha'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#136 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Tabut
Temel yolda yürürken iki tabutun arkasında metrelerce uzanan bi kalabalık görür ve merakla tabutlardan birini sırtlayan adama - Kardeş başınız sağolsun der. Adam - Sağol eşimle kayınvalidem der. Tabutları göstererek Temel - Hayırdır nasıl oldu der. Adam - Bizim köpek karıma saldırmış kayınvalidem de yardıma koşmuş fakat köpek ikisinide öldürmüş der. Temel çekinerek, - Pardon beyefendi köpeğinizi ödünç alabilir miyim? diye sorar. Adam da - Geç kuyruğun sonuna millet sırada görmüyor musun der.
|
|
|
#137 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Saatler Dursun saatlerin geri alınacağını duyunca evdeki tüm saatleri toplayıp saatçi Temel'e gitmiş ve "Ula Temel, bütün saatler geri alınacakmış, biz de evdeki saatleri senden satın aldığımız için sana getirdik. Bunları geri alacaksın." demiş. Temel gayet kendinden emin bir tavırla; "Öyle yağma yok. Ben de duydum ancak, sadece 1 saat geri alınacakmış. Bir tanesini alırım gerisini almam." demiş ![]()
|
|
|
#138 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TEMEL ASTRONOT OLURSA
3 atranot uzaya gidecek.Bunlardan biri alman biri ingiliz biride bizim temel.Bunlar yıllarca gelmiyecekleri için en önemli ihtiyaclarını sorarlar.Alman bana sarışın,esmer,kumral hatun der.İngiliz bana bol bol içki der.Bizim temel baaa bol bol cigara der.Neyse istekler temin edilip uzaya fırlatılıyorlar.3 astronot aradan yıllar geçiyor geri dönüyorlar.Tabi aileler merakla bekliyor.Önce alman iniyor dalyan gibi alman olmuş iğne iplik.Sonra ingiliz iniyor adam zil zorna sarhoş.Tabiki sıra temele geliyor.Temel kapıda görünür görünmez bi fırlıyor agzında cigarayla: -"Allahını seven baaa ateş versuuun |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#139 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir işadamı, oldukça yoğun ve yorucu geçen bir seneden sonra tatile çıkmaya karar verir. Eşi de kendisi gibi meşgul olduğu için birlikte tatil yapacakları bir dönem ayarlamak zor olur. İspanya kıyılarında bir otel bulur ve bulduğu ilk uçakla oraya gider. Otele yerleşirken bir aylık bir rezervasyon yaptırır. Bir hafta kadar güzelce tatil yaptıktan sonra, bir akşam yemeğinde garson kendisine bir mektup iletir. Mektubu okuyan işadamı, tatilini geçirdiği otelin yöneticisinin yanına gider. "Ne yazık ki tatil sona erdi..." Yönetici şaşırır ve üzülür. "Ama beyefendi, bir aylık rezervasyon yaptırmıştınız, ne oldu böyle aniden?" İşadamı çaresiz bakışlarla cevap verir: "Evet bir ay kalacağım, ama tatil bitti. Karım işinden izin almayı başarmış ve iki gün sonra burada olacakmış..."
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar EyüphanAydın'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#140 |
|
Usta Yiğido
![]() |
bir gün temel bi kadınla evlenip daha sonrada yurt dısına cıkmak zorunda kalır orda en az iki hafta kalacagını söleyerek evden ayrılır bunu fırsat bilen karısı eve sevgilisini alır ve yaklasık hergün beraber olur ama temelin yurt dısında işi erken bittigi için eve erken döner ve eve geldigi zaman karısının eve adam alıdıgını gorurve hemen tabancasını cıkararakl adamı vururve tam kendini vuracakken
karısı dur temelim yapma der temel iste sen sus kaltak sıra sanada gelecek der
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|