Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 16.12.2009, 13:04   #11
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt
Standart Cevap: Ara Seçim Sivas'ın da Gündeminde

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haber neden bu kadar BBP üzerine düşmüş anlamadım... Her parti aday gösterecek muhtemel AKP bir sandalye daha alacak, Sivas'a özel bir seçim olsa tamam BBP alabilir belki derim ama nerden baksan 10-15 ilde yapılacak %10 barajı olacak Muhsin Bey gibi bir bağımsız aday da çıkartamaz kimse Sivas'tan... Gerçi belki Şener aday olur bağımsız, o kazanabilir... Onun dışında tahminim CHP 1-2 artar, AKP 1-2 artar DTP bağımsızlardan yine en az 22-23 tane alır... Haaa CHP ve MHP eğer ince düşünüp güneydoğuda aday çıkarmaz ise AKP'ye oy kazandırıp DTP'yi 20 vekil altına indirebilirler...
Sivas'ta da büyük ihtimal AKP bir vekil daha alır eğer Şener Bağımsız aday olmazsa...
Sivastaki BBP potansiyelini göremediysen siyaseti bırakmaya davet ediyorum seni.Ayrıca Sivasımız BBP yi tamamen anladı ve benimsedi ALEVİLER bile..!Çünkü bi milletin sesiyiz ve Muhsin YAZICIOĞLU'nun fikriyatını ilelebet yaşatacağız bunuda bilin ! meydan boş değil ALPERENLER ölmedi daha !

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2009, 21:06   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sivastaki BBP potansiyelini göremediysen siyaseti bırakmaya davet ediyorum seni.Ayrıca Sivasımız BBP yi tamamen anladı ve benimsedi ALEVİLER bile..!Çünkü bi milletin sesiyiz ve Muhsin YAZICIOĞLU'nun fikriyatını ilelebet yaşatacağız bunuda bilin ! meydan boş değil ALPERENLER ölmedi daha !
Beni kimler görevden aldı, kimler istifaya zorladı da bırakmadım... Senin demenle bırakacak değilim siyaseti... Sen önce yazdıklarımı düzgün oku, biraz yasa, kanun öğren ondan sonra siyasete yap olur mu? Orada ne yazmışım ben "Sivas'a özel bir seçim olsa BBP alabilir derim ama %10 barajı olacak." Şimdi ben sana sorayım seçim olacak 16 ili yazdım, bunları gözönüne alınca BBP'nin %10 barajını geçebileceğine inanıyor musun? Eğer inanıyorsan sana bir söz hatırlatayım "Gerçekçi ol imkansızı başar"... Sonra da demişim ki Muhsin Bey gibi kazanacak bir bağımsız aday da çıkartamaz... Çıkarabileceğinize inanıyor musun? Ben inanmıyorum... Bu başlık altında 2 mesaj önce de söyledim hadi cevap verdiğin yazımı tam anlamadan yazdın bari onu okusaydın ve Son kez söylüyorum Sivas'ta 1. Parti BBP olsa bile %10 barajına takılacağı için 2. olan 1 vekil çıkartabilir bu da ya AKP olur ya da Şener bağımsız aday olursa çıkar... Ayrıca Aleviler bile diyorsun neden öyle dedin anlamadım ne ben Aleviyim ne de bildiğim kadarı ile BBP Alevi düşmanı bir parti...

Son olarakta ben şimdiye kadar ne de samimiyetim olmayan birisine bu sitede sen diye hitap etmedim sen ilksin çünkü sen bana böyle hitap ettiğin için...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2009, 08:33   #13
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2255 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BBP %10 barajını aşamaz diye düşünüyorum ama oyunu 2 hatta 3 katına çıkarma durumuda göz ardı edilemez.%10 oy alamasakta %6-7 seviyelerine ulaşacağımızı ümit ediyorum.Bir daha ki genel seçimde iyi bir başkanla kısmet olursa içerdeyiz.Burak abi bilmiyorum ama sen bence boşa kürek sallıyorsun senin o aday olmayı düşündüğün parti seni hayal kırıklıgına ugratacak.Her ne kadar sen kabul etmesende genel başkanınızın karanlık bir geçmişi var.Cem uzan Allahsız tayyip diye nara attığı yıl sandıga gömülmüştü.Bu millet kürsüde küfreden adama oy vermez.

Alevi düşmanlığı diye bahsettiğin bir cümle var ki ben şahsen vekilliğe aday olmayı planlayan birine yakıştıramadım ve onu senin talihsiz cümlen olarak görüyorum abi.Sivas olayları sivas-aleviler ve bbp üzerine oynanan bir oyundur.Arif sağ,Ali kızıltuğ gibi alevi sanatçılardan bbp yi dinlemenizi tavsiye ederim.Alevilere karşı bir düşmanlığımız olsaydı 2 temmuz günü "gülerek yaktın donarak öldün" diye saçma saçma sapan bir pankartla dolaşan çocuk şuan hayatta olmazdı emin ol ! Alevi düşmanlığımız olsaydı o pankartla tören yapan grubun sorunsuz dağıldığı haberleri yerine arbede haberlerini okurduk.Ayrıca Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu zamanında bununla ilgili gerekli ifadeyi vermiş ve suçsuz oldugu ispatlanmıştır.Sivas olaylarından içeri hiç bir bbp li atılmamıştır.Hiç bir bbp üyesi karısmamıştır.Yangından sağ kurtulan 30 küsür kişinin nerden kurtulduğunu kimlerin sayesinde kurtuldugunu da iyi bilmek gerekir.
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2009, 12:44   #14
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2230 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Hayırlısı bakalım.....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2009, 15:17   #15
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick

Bu ara şeçim olursa,hepimiz için hayırlara vesile olsun
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2009, 19:34   #16
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1241 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BBP %10 barajını aşamaz diye düşünüyorum ama oyunu 2 hatta 3 katına çıkarma durumuda göz ardı edilemez.%10 oy alamasakta %6-7 seviyelerine ulaşacağımızı ümit ediyorum.Bir daha ki genel seçimde iyi bir başkanla kısmet olursa içerdeyiz.Burak abi bilmiyorum ama sen bence boşa kürek sallıyorsun senin o aday olmayı düşündüğün parti seni hayal kırıklıgına ugratacak.Her ne kadar sen kabul etmesende genel başkanınızın karanlık bir geçmişi var.Cem uzan Allahsız tayyip diye nara attığı yıl sandıga gömülmüştü.Bu millet kürsüde küfreden adama oy vermez.

Alevi düşmanlığı diye bahsettiğin bir cümle var ki ben şahsen vekilliğe aday olmayı planlayan birine yakıştıramadım ve onu senin talihsiz cümlen olarak görüyorum abi.Sivas olayları sivas-aleviler ve bbp üzerine oynanan bir oyundur.Arif sağ,Ali kızıltuğ gibi alevi sanatçılardan bbp yi dinlemenizi tavsiye ederim.Alevilere karşı bir düşmanlığımız olsaydı 2 temmuz günü "gülerek yaktın donarak öldün" diye saçma saçma sapan bir pankartla dolaşan çocuk şuan hayatta olmazdı emin ol ! Alevi düşmanlığımız olsaydı o pankartla tören yapan grubun sorunsuz dağıldığı haberleri yerine arbede haberlerini okurduk.Ayrıca Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu zamanında bununla ilgili gerekli ifadeyi vermiş ve suçsuz oldugu ispatlanmıştır.Sivas olaylarından içeri hiç bir bbp li atılmamıştır.Hiç bir bbp üyesi karısmamıştır.Yangından sağ kurtulan 30 küsür kişinin nerden kurtulduğunu kimlerin sayesinde kurtuldugunu da iyi bilmek gerekir.
Barikat ben burada parti liderimi savunmayacağım, çünkü bunları konuşmanın zamanı değil... Sadece karanlık geçmişinin olmadığını söyleyebilirim ve kürsüden küfür ettiğinede raslamadım... Daha ağzı bozuk ve kabadayı parti liderleri var şu anda mecliste... BBP hakkında gelecek konusunda ne olur bilemem sizler partinin içerisinde insanlarsınız siz benden daha iyi bilirsiniz tıpkı benim partimin neler yapacağını benim daha iyi bilmem gibi... Ben hiçbir zaman partimin baraj üstüne çıkacağını yada altında kalacağını söylemedim... Türkiye garip bir ülke ne zaman ne olacağı belli olmaz, daha sahaya inmemiş genel başkanı içeride haksız bir şekilde tutulan bir partinin şimdi ne yapacağı sonra ne yapacağı belli olmaz... Barikat sen de yanlış anlamışsın beni... Kendimi düzgün ifade ettiğime inanıyorum... Yazdığımı tekrar okursan bildiğim kadarı ile BBP alevi düşmanı bir parti değil diyorum... Arkadaşın neden illede Alevileri bastırdığını anlayamadım o yüzden sordum neden bunu söyledin ne ben Aleviyim ne de bildiğim kadarı ile BBP Alevi düşmanı bir parti diye...

Barikatım sen daha tanıyacaksın beni demek ki... Şimdiye kadar bu sitede 1 kere olsum birisini kırdımsa özür dilerim ama olduğunu sanmıyorum, hiçbir zaman üslubumdan ve hoşgörümden ödün vermedim... Çok sinirlenip kendimi yediğim zamanlar oldu ama hiçbir zaman siteye yansıtmadım bunu... Sadece 1 kez yeter dedim ve gittim senin çağrınla geri döndüm onun dışında hiçbir yazılana hiçbir kırıcı, sert, mesnefsiz, ağır ve haksız eleştirim sözüm olmadı diye düşünüyorum...

Saygılar, sevgiler... Bu güzel Muharrem ayı 1. gününde Vuslat gecesinde hoşgörüsüz olmamak gerek... Ben AKP dahil DTP'ye bile böyle birşey söylemedim BBP'ye neden söyleyeyim...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2009, 20:59   #17
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2255 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Barikat ben burada parti liderimi savunmayacağım, çünkü bunları konuşmanın zamanı değil... Sadece karanlık geçmişinin olmadığını söyleyebilirim ve kürsüden küfür ettiğinede raslamadım... Daha ağzı bozuk ve kabadayı parti liderleri var şu anda mecliste... BBP hakkında gelecek konusunda ne olur bilemem sizler partinin içerisinde insanlarsınız siz benden daha iyi bilirsiniz tıpkı benim partimin neler yapacağını benim daha iyi bilmem gibi... Ben hiçbir zaman partimin baraj üstüne çıkacağını yada altında kalacağını söylemedim... Türkiye garip bir ülke ne zaman ne olacağı belli olmaz, daha sahaya inmemiş genel başkanı içeride haksız bir şekilde tutulan bir partinin şimdi ne yapacağı sonra ne yapacağı belli olmaz... Barikat sen de yanlış anlamışsın beni... Kendimi düzgün ifade ettiğime inanıyorum... Yazdığımı tekrar okursan bildiğim kadarı ile BBP alevi düşmanı bir parti değil diyorum... Arkadaşın neden illede Alevileri bastırdığını anlayamadım o yüzden sordum neden bunu söyledin ne ben Aleviyim ne de bildiğim kadarı ile BBP Alevi düşmanı bir parti diye...

Barikatım sen daha tanıyacaksın beni demek ki... Şimdiye kadar bu sitede 1 kere olsum birisini kırdımsa özür dilerim ama olduğunu sanmıyorum, hiçbir zaman üslubumdan ve hoşgörümden ödün vermedim... Çok sinirlenip kendimi yediğim zamanlar oldu ama hiçbir zaman siteye yansıtmadım bunu... Sadece 1 kez yeter dedim ve gittim senin çağrınla geri döndüm onun dışında hiçbir yazılana hiçbir kırıcı, sert, mesnefsiz, ağır ve haksız eleştirim sözüm olmadı diye düşünüyorum...

Saygılar, sevgiler... Bu güzel Muharrem ayı 1. gününde Vuslat gecesinde hoşgörüsüz olmamak gerek... Ben AKP dahil DTP'ye bile böyle birşey söylemedim BBP'ye neden söyleyeyim...

Kusura bakma bir yanlış anlışılma olmuş abi Bende senden öyle bir şey beklemedigim icin şaşırdım zaten.Uzun zamandır sitedeyim herkesi gayet iyi tanıyorum işte senden öyle bir cümle beklemiyordum ondan şaşırdıgım icin öyle yazdım zaten ama ben yanlış anlamışım özür Sanada başarılar dilerim partinle yada başkanınla alakalı dediklerime gelince malesef onlarda hala aynı düşünüyorum keşke başka partide başka liderin arkasında dursaydın.Neyse karar senin tabi yargılamak bize düşmez.Tekrar başarılar....
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 18.12.2009, 23:02   #18
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

barikate katılıyorum Kıbrıslı.bu partiden aday olursan kendine yazık edersin gerçi siz kendinizi benden daha iyi düşünürüsünüz sadace bir tavsiye..
çünkü sivasta sosyal demaokrat oylar chp ye gider bu oyların tuncay özkan için bölüneceğini zannetmiyorum. chp den aday olsaydınız şansınız daha yüksek olabilirdi.
Siva için en hayırlısı olsun artık
Alt 19.12.2009, 07:06   #19
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

esti gürlediler baktılar birşey olacağı yok. apo talimatı verdi .istifadan vazgeçtiler. yeniden gurup kuruyorlar, ufuk uras'ta katılıyor(BDP) YE KATILIYORLAR YENİ GURUP KURUYORLAR. ,yazık UFUK URASTA tekti zaten. bi erken seçim ihtimalide suya düştü ,belki başka bi bahara olabilir....
Alt 19.12.2009, 11:56   #20
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38

Tecrübe Puanı: 1387 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

onlarda o cesaret yok. ısıracak it dişini göstermezmiş.(Atasözü)

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)