Cevap: Ara Seçim Sivas'ın da Gündeminde
BBP %10 barajını aşamaz diye düşünüyorum ama oyunu 2 hatta 3 katına çıkarma durumuda göz ardı edilemez.%10 oy alamasakta %6-7 seviyelerine ulaşacağımızı ümit ediyorum.Bir daha ki genel seçimde iyi bir başkanla kısmet olursa içerdeyiz.Burak abi bilmiyorum ama sen bence boşa kürek sallıyorsun senin o aday olmayı düşündüğün parti seni hayal kırıklıgına ugratacak.Her ne kadar sen kabul etmesende genel başkanınızın karanlık bir geçmişi var.Cem uzan Allahsız tayyip diye nara attığı yıl sandıga gömülmüştü.Bu millet kürsüde küfreden adama oy vermez.
Alevi düşmanlığı diye bahsettiğin bir cümle var ki ben şahsen vekilliğe aday olmayı planlayan birine yakıştıramadım ve onu senin talihsiz cümlen olarak görüyorum abi.Sivas olayları sivas-aleviler ve bbp üzerine oynanan bir oyundur.Arif sağ,Ali kızıltuğ gibi alevi sanatçılardan bbp yi dinlemenizi tavsiye ederim.Alevilere karşı bir düşmanlığımız olsaydı 2 temmuz günü "gülerek yaktın donarak öldün" diye saçma saçma sapan bir pankartla dolaşan çocuk şuan hayatta olmazdı emin ol ! Alevi düşmanlığımız olsaydı o pankartla tören yapan grubun sorunsuz dağıldığı haberleri yerine arbede haberlerini okurduk.Ayrıca Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu zamanında bununla ilgili gerekli ifadeyi vermiş ve suçsuz oldugu ispatlanmıştır.Sivas olaylarından içeri hiç bir bbp li atılmamıştır.Hiç bir bbp üyesi karısmamıştır.Yangından sağ kurtulan 30 küsür kişinin nerden kurtulduğunu kimlerin sayesinde kurtuldugunu da iyi bilmek gerekir.
|