Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Serbest Kürsü
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Arama Bugünki Mesajlar Forumlar? Okundu Kabul Et

Serbest Kürsü Serbest Konular

Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.

Seçenekler Arama Stil
Alt 08.01.2009, 15:52   #10
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2237 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: TRT 6

Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sizinle Vahidettin vatan hainimi değilmi bunu tartışmayacağım ama 1947'de aynı zihniyet memleketin başına belaydı diyorsanız siz reddi mirascısınız, sizi son derece ayıplıyor vetarihle yüzleşmeye davet ediyorum, 1920'lerde, 1930'larda, 1940'lardaki zihniyet, 70 yıldır ülkenin başına bela olduğunu söylediğiniz zihniyet Ülkenin Türkiye Cumhuriyeti'nin Bu Vatanın kuruluş felsefesidir, Atatürk'ün uygulamaları ve devamıdır siz ne dediğinizi zannediyorsunuz? Eğer fikirsel anlamda bunları tartışmak isterseniz her istediğiniz an bu kurucu felsefenin, bu ideolojinin sizin söylediğiniz gibi 70 yıldır ülkenin başına bela olmadığını tam tersine ülkeyi ayakta tutan bir ideoloji olduğunu tartışabilirim. Nasıl olur da bir Türk evladı yaşadığı ülkenin kurucu felsefesine başa bela der anlamıyorum, yazıklar olsun....
Vahdettin vatan haini değil bende tartışmayacagım evet aynı zihniyet iş başındaydı reddi mirascı değilim neden olayım büyük önder Atatürk den sonrası 16 yılı kast etmiyorum Türkiye cumhuriyetinin kuruluş felsefesine sözüm yok Atatürk ten sonra çok şeyler değişti kurucu felsefe ile derdim yok yanlış anlamayın bu ülkede insan temel hak ve hürriyetleri hep ihlal edilmedimi Nazım Hikmet ler bu memleketten sürülmedimi varlık vergisi ile yabancıların hakları gasp edilmedimi bunları çogaltabilirim bu ülkeyi ayakta tutan bu millettir bu milletin inancıdır

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama
Stil