|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumlar? Okundu Kabul Et |
| Şiirler Burada yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz. |

|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1360
![]() |
Sen Leyla Ol
Sevgili, başını gögsüme yasla, Sevgimiz bir ömür bitmesin asla, Lütfeyle bade sun ilahi tasla, Nasibimse birkaç yudum alayım, Sen Leyla ol, ben Mecnunun olayım. Gözlerin kalbime çaglasın tezden, Dudakların güle benzesin hazdan, Sevdanın tarifi sorulsun bizden, Derd-i aşkın dermanını bulayım, Sen Leyla ol, ben Mecnunun olayım. Aşkımız, aşkların mihengi olsun, Onun ne benzeri, ne dengi olsun, Bütün şarkıların ahengi olsun, Bestem sensin, perde perde çalayım, Sen Leyla ol, ben Mecnunun olayım. Hastalara şifa versin bakışın, Ilhamı ol her oyanın, nakışın, Gülistanı utandırsın kokuşun, Rüzgar vursun, nerde isen bileyim, Sen Leyla ol, ben Mecnunun olayım. Bülbüller bizleri şakıyıp ötsün, Ask üstüne söylenecek söz bitsin, Melekler sevgime şahitlik etsin, Çok beklettin, artık çağır geleyim, Sen Leyla ol, ben Mecnunun olayım. alıntı
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
| Konuyu Toplam 4 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 4 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
| Stil | |
|
|