Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Arşiv
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular



Son 15 Mesaj : Mustafa Kemal ATATÜRK...           »          Sen Yoluna Ben Yoluma - Serdar Yıldırım           »          Karagöz İle Hacivat: Koca Kafalı Bir Keleş           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.
 
 
Seçenekler Arama Stil
Alt 21.02.2008, 09:08   #1
bayatlı kenan58
Tecrübeli Yiğido
 
bayatlı kenan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
bayatlı kenan58 Şuan bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 19.02.2015 20:16

Üyelik Tarihi: 16.02.2008
Yaş: 43
Mesajlar: 363
Tecrübe Puanı: 714 bayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOKbayatlı kenan58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart ER ANASI OLMAK YETMEZ BASINI ACACAKSIN

Oğlunun askerde olduğunu belgelemek için askerlik şubesine giden başörtülü Şatiye Dibek bakın nelerle kaşlılaştı.




Sponsor Bağlantı



Oğlunun askerde olduğunu belgelemek için askerlik şubesine giden başörtülü Şatiye Dibek, başı kapalı olduğu için içeriye alınmayarak kapıdan kovuldu. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden yardım alabilmek için oğlunun askerde olduğuna dair belge istenmesi üzerine Halıcıoğlu Askerlik Şubesi’ne giden anne Şatiye Dibek, kapalı olduğu için karşılaştığı muamele karşısında şok oldu.



Şatiye Dibek’in örtülü olduğunu gören askerlik şubesindeki görevliler, “Ya başını aç ya da git buradan. Sen Atatürk ilkelerine aykırı giyinmişsin” diyerek Dibek’i kapıdan kovdu. Sırf örtülü olduğu için uğradığı hakareti hak etmediğini belirten Dibek gözyaşlarına boğuldu.


Başı kapalı olduğu için Halıcıoğlu Askerlik Şubesi’nden kovulduğunu ve hakarete maruz kaldığını ifade eden Dibek, “Bana ‘Başını aç, yoksa içeri giremezsin. Giysilerin Atatürk’e aykırı, ne cesaretle buraya gelebilirsin? Hiç haberin yok mu, daha dün çarşaflar yakıldı” dedi.


Kendisine “Sen Atatürk ilkelerine aykırı giyinmişsin. Ya aç başını ya da çabuk kaybol buradan” denildiğini belirten Şatiye Dibek, uğradığı hakareti hiçbir şekilde hak etmediğini kaydetti. İslâm’ın bir gereği olduğu için örtündüğünü ifade eden Dibek, “İhtiyacım olduğu için başvurdum. Böyle bir muameleyle karşılaşacağımı bilseydim açlıktan ölmeyi tercih eder, yine gitmezdim.

Yazık, çok ayıp. Ben oğlumu zor şartlarda büyütüp askere göndereyim, onlar ise kalkıp örtüme dil uzatsın. Bunlar bilmiyorlar mı, biz Allah rızası için örtünüyoruz. Durumum olmadığı için oğluma para gönderemiyordum. Sırf ona birkaç kuruş gönderebilmek için bu yardıma başvurdum. Ama keşke başvurmasaydım” şeklinde konuştu

VAYBE SEN OGLUNU VATAN SEVGISIYLE BUYUT ASKERE GONDER VATANINA KURBAN ET EVLADINI KURBAN ETTIGIN VATANA KURBAN OLMASI ICIN GONDERDIGIN KURUM BASIN KAPALI DIYE SENI ICERI ALMASIN PEH YAV HADI SEN GEL BU ULKEDE DEMOKRASI ARA ?????????????????????
__________________


şuanda yaptığımız hiçbir iş
kılınmayı bekleyen
vakit namazından daha önemli değildir


[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
bayatlı kenan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
 


Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesaj?n?z? De?i?tirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı

Hizli Erisim


WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:17.


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © - Bütün Haklar Sivaslilar.net'e aittir.